A tapasztalat nélkülözhetetlen

Beszélhetünk ugyan a szerelemről, a vitorlázásról órákat, tapasztalat hiányában még csak a felületét sem érthetjük...

Igaz? Pedig sokszor a tapasztalat az, amitől meg szeretnénk szabadulni. Sokan, (még az SVT-gyakorlók is) azért tisztítunk bizonyos dolgokat és olyan kérdéseket teszünk fel, hogy elkerüljünk valami "rosszat".

Ezzel gyakorlatilag arról teszünk tanúbizonyságot, hogy nem értjük az idejövetelünk lényegét. Földi ittlétünk lényege a tapasztalás; az már csak az emberi ítélkezésünk eredménye, hogy valamit jónak vagy rossznak tartunk... :) Persze fájdalmakat (se lelkit, se fizikait) senki sem szeret(ne) átélni, ami teljességgel érthető.

Mégis, sokszor pontosan az ilyen jellegű tapasztalatok hozzák a legnagyobb - és sokszor a legjobb - változást az életünkbe. Idézd fel és gondold végig (esetleg írd le!), hogy az eddigi kellemetlen/ fájdalmas tapasztalataid milyen jó dolgokat hoztak az életedbe!

Ezzel átértékeled a múltat, és értelmet adsz a kellemetlen eseményeknek, valamint levonod belőlük a fontos tanulságokat, hogy aztán a jövődet már másképp teremtsd. :) (SVT-gyakorlók figyelmébe: érdemes megnézni és tisztítani, hogy milyen negatív energiák - esetleg programok, hitrendszerek - kapcsolódnak még a múltbéli eseményekhez. :) )

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
teremtés
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!