2012 jan 22

A tapasztalat nélkülözhetetlen

Beszélhetünk ugyan a szerelemről, a vitorlázásról órákat, tapasztalat hiányában még csak a felületét sem érthetjük...

Igaz? Pedig sokszor a tapasztalat az, amitől meg szeretnénk szabadulni. Sokan, (még az SVT-gyakorlók is) azért tisztítunk bizonyos dolgokat és olyan kérdéseket teszünk fel, hogy elkerüljünk valami "rosszat".

Ezzel gyakorlatilag arról teszünk tanúbizonyságot, hogy nem értjük az idejövetelünk lényegét. Földi ittlétünk lényege a tapasztalás; az már csak az emberi ítélkezésünk eredménye, hogy valamit jónak vagy rossznak tartunk... :) Persze fájdalmakat (se lelkit, se fizikait) senki sem szeret(ne) átélni, ami teljességgel érthető.

Mégis, sokszor pontosan az ilyen jellegű tapasztalatok hozzák a legnagyobb - és sokszor a legjobb - változást az életünkbe. Idézd fel és gondold végig (esetleg írd le!), hogy az eddigi kellemetlen/ fájdalmas tapasztalataid milyen jó dolgokat hoztak az életedbe!

Ezzel átértékeled a múltat, és értelmet adsz a kellemetlen eseményeknek, valamint levonod belőlük a fontos tanulságokat, hogy aztán a jövődet már másképp teremtsd. :) (SVT-gyakorlók figyelmébe: érdemes megnézni és tisztítani, hogy milyen negatív energiák - esetleg programok, hitrendszerek - kapcsolódnak még a múltbéli eseményekhez. :) )

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
teremtés
« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!