A társteremtés imája

"Semmit nem kell csinálni, helyrehozni, csak engedd meg magadnak, hogy izgatott légy attól az elképzeléstől, hogy a Forrás egyszerű kiterjesztéseként, Tökéletes és Isteni Éned gyengéd karjaival átölelve létezel ebben a valóságban." P'Taah: Az ajándék - Jani Kingtől
- Pont jókor jössz Malacka, mert ez a nap legjobb része!
- Melyik az a rész, Micimackó?
- Az, amikor te meg én MI leszünk.

  És e két idézet után nézzük a társteremtés imáját. :)

A társteremtés imája

Én (……a neved……) hiszem és tudom, hogy Felsőbb Énem az én saját “Univerzumbeli igazgatóm, legjobb alkalmazottam”, aki azonnal, állandóan és bőkezűen dolgozik értem, az én érdekemben. Én (…………) hiszem és tudom, hogy Felsőbb Énem mindig megtisztítja mögöttem és előttem is az utat, amin járok, még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy nincs is út.

Én (…………) hiszem és tudom, hogy Felsőbb Énem segíti a terveimet, beleértve egészségemet, boldogságomat és jólétemet.

Én (…………) hiszem és tudom, hogy Felsőbb Énem az én legnagyszerűbb részem, és a bennem lakó Isteni megnyilvánulás. Szólítom és kérem az összes Fénylényt, spirituális segítőmet, aki az utamat felügyeli és védelmezi, hogy adják szeretetüket, jóindulatukat, megértésüket, segítségüket, tanácsukat, információikat, iránymutatásukat, bölcsességüket és Fényüket, hogy együtt mehessünk végig az úton, amit a Szellem magasabb világaiban kijelöltünk magunknak.

Szeretett Segítőim, én (………..) a ti segítségetekkel a Szellem társteremtője vagyok. Multidimenzionális létezőként én (………….) kijelentem, hogy szent létező vagyok, és azt választottam, hogy itt lehessek a Földön. Szent létezőként válaszokat kapok tőled, szeretett Szellem, én fenséges, csodálatos társam. Nyitott vagyok az útmutatásra, figyelek, és tudatában vagyok a saját teremtő felelősségemnek. Tudom, hogy mindig ott vagyok, ahol lennem kell, hogy azt teszem, amit a legjobb képességeim szerint tudok.

Multidimenzionális létezőként én (………….) ünneplem elkötelezettségemet, hogy ezen a helyen létezem. A Mostban élek, békességben és teljességben. Tudom, hogy a megoldások a Mostban várnak rám. Amikor elterveztem ezt a létidőmet, akkor a legmélyebb interdimenzionális bölcsességgel megteremtettem minden megoldást is, a mindig létező kreativitásomat és teremtő erőmet használva.

Multidimenzionális létezőként én (………….) kitörlöm most régi szerződéseim minden elemét, és kijelentem, hogy folyamatosan elengedek minden belém rögzült hitrendszert. Kijelentem, hogy feloldok minden esküt és fogadalmat, amit a múltban bárhol, bármikor, bárkinek (akár magamnak) tettem, különösképpen azokat, amik a szegénységgel, betegséggel, fájdalommal, nyomorúsággal, szenvedéssel, magánnyal és egzisztenciális ürességgel kapcsolatosak.

Én, (……….) kitörlök most minden szerződést, és kijelentem, hogy felszabadítom magam alóluk, meggyógyítom és megtisztítom evolúciós fejlődésem minden negatív feljegyzését.

Én, (……….) megbocsátok, meggyógyítok és elengedek minden olyan tudatos vagy tudat alatti dolgot, ami késleltetheti vagy akadályozhatja teljes evolúciós fejlődésemet lényem bármelyik multidimenzionális szintjén.

Multidimenzionális létezőként én (………….) kijelentem, hogy én társteremtem a jelenemet és a jövőmet, (képes vagyok a múlt átírására is) és mindig a megfelelő helyen vagyok, a megfelelő időben. Kinyilvánítom a szándékomat, hogy oda megyek, ahova az Isteni terv szólít, s ehhez erőfeszítés nélkül megkapok minden szükséges eszközt: tudást, embereket, lehetőségeket és anyagi eszközöket, amik segítenek engem az Isteni terv fizikai dimenzióban történő manifesztálásában.

Multidimenzionális létezőként én (………….) azt választom, hogy használom a Szellem remek ajándékait, a képességeimet és tehetségemet, amelyek segítenek egyensúlyban maradnom, és erejüknél fogva hatástalanítanak minden negatív hatást körülöttem. A negatív dolgok hatástalanok rám nézve. Ennek következtében változást teremtek a rezgéseimben, ami folyamatosan emelkedik mind finomabb és magasabb szintekre.

Én, (……….) társteremtem a fizikai egészségemet és felébresztem a sejteim regeneráló képességét. Együtt a testemmel vagyunk ebben a létidőben és együtt meg tudjuk gyógyítani magunkat. Együtt megvan az erőnk, hogy legyőzzünk mindent, ami veszélyeztetheti fizikai rendszerünket. Együtt képesek vagyunk regenerálódni és megfiatalodni, és együtt feltartóztathatjuk azokat a hatásokat, melyek öregítik a testet. Együtt visszaállíthatjuk a sejtek és a teljes test fiatal mechanizmusát és funkcióit. Harmónikus és kiegyensúlyozott módon összekapcsolódunk valódi Lényünkkel és az összes DNS-ünkkel, hogy általuk elérhessük a szellemi, érzelmi, fizikai és mentális rezgés felső szintjeit. Együtt most úgy döntünk, hogy a gondolatok és a tudás magasabb rezgéseit fogadjuk be, és ezáltal elindítjuk a felemelkedés folyamatát. Most testünk minden sejtje magáévá teszi ezt a szándékot, és ennek megfelelően törekszik a legoptimálisabb és állandó egészségi állapot fenntartására és szervezetünk fizikai, mentális, érzelmi és szellemi megfiatalítására.

A Szellem nevében én, (…….) minden változást félelem nélkül fogadok, és elfogadom az Isteni Rendet – a “Mindig az van, ami van”-t az életem részeként.

A Szellem nevében én, (………..) feltétel nélküli megbocsátást és könyörületet társteremtek. Szeretem magamat és másokat, tökéletes fizikai, mentális és szellemi egészséget hozok létre.

A Szellem nevében én, (……….) feltétel nélküli szeretettel fogadom be az új tapasztalatokat és energiákat az életembe, hogy bölcsességgel hasznosíthassam ezeket mind a magam, mind az egész emberiség számára.

A Szellem nevében én, (……….) mind intellektuális, mind szellemi, mind anyagi szinten társteremtem a legmagasabb rezgésű szellemi energiát, ami lehetővé teszi számomra, hogy minden tudást megoszthassak, amit kaptam, és hogy erőfeszítés nélkül, könnyedén hozzájussak minden anyagi eszközhöz és forráshoz, ami ahhoz szükséges, hogy véghez vigyem a küldetésemet, hogy kényelmesen éljek, és hogy bőségemet megoszthassam másokkal. A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.

Ezért multidimenzionális létezőként én (……..) itt és most úgy döntök és azt választom, hogy ítélkezés helyett pusztán a tényeket alapul véve, megfigyelek. Megfigyelem a történéseket, az érzéseimet, és ezekért az érzésekért felelősséget vállalok, mert tudom, hogy az érzéseimet én okozom magamnak, és nem mások nekem.

Multidimenzionális létezőként én (……..) felülemelkedem minden hitrendszeremen és korlátomon, teljes egészében a saját Isteniségemből, a feltétel nélküli szeretetből létezem, beszélek és cselekszem.

Én, (………) hiszek a világomban, tértől és időtől függetlenül VAGYOK. RÉSZE VAGYOK a MINDEN LÉTEZŐNEK, AZ EGÉSZNEK. Becsülöm és tisztelem a Földet és minden létezési formát, a saját létezésemet is. A Mostban élek, és elfogadom jelen valóságomat. HÁLÁS VAGYOK. Tudom, hogy a hálám folyamatosan és számos formában teremti a jólétet. Minden szinten állandó kapcsolatban vagyok Multidimenzionális Énemmel, aki élvezi a teljes anyagi, szellemi, érzelmi és mentális jólétet, ami megteremtődik minden multidimenzionális szinten, ahol kitágított Énem épp tartózkodik.

Én, (……….) megérdemlem, hogy itt legyek, és jogom van mindenhez, ami jó. Nyitott vagyok és elfogadom, hogy megérdemlek minden bőséget, ami kielégíti a szükségleteimet és a vágyaimat. Megértem, hogy a Szellem célja, hogy szeretetet, békét, egyensúlyt, egészséget és jólétet adjon nekem. Csak jó dolgok áramlanak hozzám. Része vagyok a Mindennek, és a Szellem szemében tökéletes vagyok. Semmilyen emberi szó nem változtathatja meg azt, Aki Vagyok. Vagyok Aki Vagyok.

ÉN VAGYOK Minden Aki Vagyok. Minden Vagyok Aki Vagyok, Minden Létező Vagyok. Egy Vagyok Mindennel.

Én (………) teljes és megingathatatlan bizalommal, minden elvárás nélkül elengedem és a Szellem és Multidimenzionális Énem kezébe helyezem most ezeket a megerősítéseket. És ez így van.

Csodás társteremtéseket! :)

Szeretettel,

Erika  

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!