Adni és kapni

Az alábbi kis vers remekül kifejezi azt, hogy mit jelent adni és kapni (Köszönöm Zoli, hogy felhívtad rá a figyelmem! :) ). Most már csak a gyakorlatba érdemes átültetni! :)

Ruth Bebermeyer: A szívből jövő adás Akkor kapom a legtöbbet tőled, Amikor elfogadsz valamit tőlem. Amikor megérzed örömömet, Azt, hogy adhatok neked. És tudod, hogyha adok, nem azért teszem, Hogy téged lekötelezzelek, Hanem mert szeretném átélni azt a szeretetet, Amit irántad érzek. Elfogadni jóérzéssel A legnagyobb adomány lehet. Nincs rá mód, hogy E kettőt szétválasszam: Amikor adsz nekem, Én az elfogadásomat adom, Amikor te fogadsz el tőlem, Akkor én is kapok tőled, És ez a mi közös örömünk.

Ha netán használsz ingát, megnézheted az alábbiakat: Mennyiben vagyok hajlandó örömmel befogadni/elfogadni, amit kapok? Mennyiben vagyok hajlandó arra, hogy feltétel nélkül adjak? Az életem melyik területén (családi, baráti, párkapcsolat, munka stb.) kiegyensúlyozatlan az adok-kapok? Hol adok többet, mint amennyit kapok? Hol kapok többet, mint amennyit adok?  

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel, Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!