2012 jún 03

Adni és kapni

Az alábbi kis vers remekül kifejezi azt, hogy mit jelent adni és kapni (Köszönöm Zoli, hogy felhívtad rá a figyelmem! :) ). Most már csak a gyakorlatba érdemes átültetni! :)

Ruth Bebermeyer: A szívből jövő adás Akkor kapom a legtöbbet tőled, Amikor elfogadsz valamit tőlem. Amikor megérzed örömömet, Azt, hogy adhatok neked. És tudod, hogyha adok, nem azért teszem, Hogy téged lekötelezzelek, Hanem mert szeretném átélni azt a szeretetet, Amit irántad érzek. Elfogadni jóérzéssel A legnagyobb adomány lehet. Nincs rá mód, hogy E kettőt szétválasszam: Amikor adsz nekem, Én az elfogadásomat adom, Amikor te fogadsz el tőlem, Akkor én is kapok tőled, És ez a mi közös örömünk.

Ha netán használsz ingát, megnézheted az alábbiakat: Mennyiben vagyok hajlandó örömmel befogadni/elfogadni, amit kapok? Mennyiben vagyok hajlandó arra, hogy feltétel nélkül adjak? Az életem melyik területén (családi, baráti, párkapcsolat, munka stb.) kiegyensúlyozatlan az adok-kapok? Hol adok többet, mint amennyit kapok? Hol kapok többet, mint amennyit adok?  

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel, Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!