2011 márc 06

Adunk elég időt a teremtéshez?

Egyszer volt, hol nem volt egy ember, aki elültetett egy kis fácskát, de nem tudta, hogy vajon jól ültette-e el, és hogy növekedik-e szépen a gyökere. Így aztán minden nap kihúzta a kis fát a földből, hogy megnézze, növekszik-e már a gyökere...

Néha azért adjuk fel, mert úgy gondoljuk, hogy ha ezidáig nem működött, ezután sem fog nekünk. És nem vesszük észre, hogy csak időre lenne szükség a virágzáshoz... Még rosszabb, amikor úgy véljük, ha több energiát adnánk neki, hamarabb meg fog oldódni! Ez pontosan olyan, mintha egy finom báránysültet úgy akarnánk hamarabb megsütni, hogy magasabbra állítjuk a sütő hőmérsékletét.

El lehet képzelni, mi lesz szegény báránysültből... csak hamu. Vagy csak egy kérdés: Vajon 9 mama ki tud-e hordani és megszülni egy kisbabát 1 hónap alatt? Mindennek megvan a maga ideje a földön, nem sürgethetjük csak azért , mert nekünk úgy tetszene! Nekünk magunknak is időre van szükségünk ahhoz, hogy elvégezzük a dolgainkat.

Az Univerzum is így van ezzel... Az el- és a befogadáshoz valamint a növekedéshez is időre van szükség. Tehát, érdemes lenyugodnunk egy kicsit és türelmesnek lennünk. Engedjük meg az Univerzumnak, hogy a saját idejében növekedjen és fejlődjön, és természetesen engedjük meg magunknak, mint az Univerzum egy részének, hogy mi is a nekünk megfelelő időben fejlődjünk. Ez abban is segít, hogy ne aggódjunk annyit, és ne legyünk negatívak. :)

Támogató gondolat: Megengedem magamnak, hogy az Univerzum ritmusával együtt növekedjek, fejlődjek és teremtsek.

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz türelmes és jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!