2019 jún 02Spiritualitás

Alacsony rezgésű entitások, testetlenek

(Frissítés ideje: 2020. február 28.)

 

Először is, szeretném tisztázni, hogy mit jelent az entitás szó. A Wikipédia szerint az entitás:


„Egy egységes, létező dolog; egy személy; egy társaság vagy vállalat; egy ország vagy önálló terület.”


A cikkemben az „entitás” alatt olyan személyt értek, aki valaha élő ember volt, és a halála után a lelke egy része, energiája itt maradt és zavaró.

 

Szellemek, testetlen lények, entitások, energiavámpírok, rajtunk élősködők, alacsony rezgésű, negatív energiák... 

 

Mindegy minek nevezzük el őket, a közös bennük az, hogy alacsony (negatív) rezgésűek. Azaz olyan rezgésen vannak, mint a harag, a neheztelés, a nem-megbocsátás, a szégyen, a bosszú, a megfélemlítés, a kényszerítés, utálat, ítélkezés stb.A negatív energiákról a lakásban és a munkahelyen már olvastál?

 

Az ilyen „illetők” ugyanolyan emberek (voltak), mint mi. Az eltávozottakkal összehasonlítva magunkat abban különbözünk tőlük, hogy nekünk van fizikai testünk, nekik nincs. Azonban, ahogy ők is, mi is energiából állunk, és ugyanazon energiamező részeként létezünk és ezen keresztül csatlakozunk egymáshoz, ahogy az élő emberek energiáival is csatlakozunk. Ezek az energiák lehetnek negatívak (például egy energiavámpír típusú ember esetében), illetve pozitívak is, amikor a szeretett személyre gondolva, a szeretet energiájára hangolódunk.

 

Az alacsony rezgésekkel, negatív energiákkal szembeni legjobb védelem, ha magas rezgésen - a hála, szeretet, elégedettség, elfogadás, megbocsátás szintjén - vagy, mert ott a negatív energiák nem érnek fel hozzád.

 

Fontos tudni, hogy senkihez nem lehet kapcsolódni, és energiát elvenni tőle, csak akkor, ha ebbe az illető (akár tudat alatt) beleegyezik. „Örökre” szóló védőpajzsot - amit sokan szeretnének - azzal lehet elérni, hogy folyamatosan magas rezgésen tartod magad, azaz nem ítélkezel, nem haragszol sokáig, és hajlandó vagy az elfogadásra, megbocsátásra.

 

Én igazából nem is szeretem ezeket a dolgokat (lelkeket) ilyen módon megkülönböztetni, és „rájuk mutogatni” (mintegy rájuk hárítani a felelősséget a saját bajunkért), mivel gyakorlatilag minden rezgés és energia - a mi lelkünk is az - így teljesen mindegy, hogy a negatív energia honnan származik.

 

Abban a pillanatban, amikor úgy döntesz, tudatosan foglalkozol az életed gondjaival, hogy meg akarod változtatni azt, ami kellemetlen és nem jól működik az életedben, onnantól kezdve amúgy sem lesz ezekkel az energiákkal bajod, hiszen magasabb rezgéseken kezdesz el működni.

 

Mégis miből lehet ezeket az entitásokat, testetleneket, a negatív energiát felismerni?

 

Lehet  olyan jele például, amikor olyanokat gondolsz, mondasz, amelyektől jobbnak, fontosabbnak, okosabbnak és különlegesebbnek tarthatod magad másoknál. Tiszta forrásból, a szeretet rezgéseiből, sosem jön ilyen jellegű megkülönböztető, „fensőbbséges” érzést okozó gondolat, hiszen azon a rezgésen mindenki tudja, hogy lelki szinten mindannyian EGYEK vagyunk, mégha a tudatossági szintjeink különbözőek is lehetnek.

 

Például: egy háromévesnek is megvan a maga tudatossági szintje, és egy felnőttnek is. Mindegyik nagyon rendben van a maga szintjén, bár a háromévestől még akár fél órára sem lehet elvárni, hogy úgy viselkedjen, annyit tudjon, mint egy felnőtt. Ráadásul azt is tudjuk, hogy a hároméves majd egyszer felnőtt lesz - azaz a neki megfelelő ütemben lépked előre a tudatossági szinteken.

 

Ezek az alacsony rezgésű (negatív) energiák az egódra hatnak és hozzá „szólnak”, esetleg kapcsolódnak is hozzá (mert ezt megengeded). Felismerhető a jelenlétük arról is, hogy ezekkel a negatív energiákkal rendszerint másokat fogsz okolni a problémáid miatt. Az egó másokat szeret hibáztatni - akár saját magunkat is - és állandóan ítélkezik, elítél mindent és mindenkit.

 

Amikor olyanok vannak a fejünkben, hogy minket sajnálni kell, rossz nekünk, mások miatt érezzük magunkat rosszul, áldozatok vagyunk, akkor bizony nem vagyunk magas rezgésen.

 

Amikor olyanokat gondolsz: Hogy történhetett ilyen velem? Nem szeret engem az Univerzum/Isten, a többiek miatt van az, hogy..., nem érdemlem meg... stb., akkor a negativitást erősíted. A Szupertudatod beszéde egészen más, olyanokat mond, hogy az új tapasztalatok fontosak, érdekesek, izgalmasak számodra, és melyek azért történnek meg veled, hogy tanulhass és fejlődhess.

 

Hogyan ismerheted fel a Szupertudatod beszédét? Kattints és olvasd el: 

Ki beszél a fejedben?

 

Amikor a Szupertudatodtól kapod a kérdéseket, azok ilyesmik lehetnek: Mit lehetne legközelebb másképp tennem, ahhoz, hogy más legyen az eredmény? Mit tanulhatnék ebből a helyzetből? Mit szeretne ezzel nekem az Univerzum jelezni? Mit tükröz ez az ember/ ez a helyzet számomra? Hogyan tudnék változtatni ezen?

 

Mi az oka, hogy testetleneket, entitásokat „veszünk fel” magunkra?

 

Az oka: alacsony rezgésen vagyunk, és egyúttal alacsony tudatossági szinten. 

 

Magas rezgés (szeretet, hála stb. a pozitív energiákban „levés”, minden, ami a 9A és 9B-n található a SzuperTudatos Önfejlesztésben™) esetén az ilyen energiákkal rendelkező emberek (lények, entitások) nem tudnak hozzánk kapcsolódni. Akkor sem tudnak, ha tudatosan állunk hozzá az alacsony rezgéssel (szomorúság, félelem, fájdalom stb. - minden, ami a 8A és 8B táblázatunkon található a SzuperTudatos Önfejlesztésben) járó helyzeteinkhez.

 

Tehát attól, hogy szomorú vagy, esetleg félsz valamitől, még nem feltétlen fogsz ilyen negatív, alacsony rezgésű testetleneket, vagy panaszkodó embereket, „energiavámpírokat”  (azaz további negatív energiát) bevonzani és felvenni. 


Azonban, ha másokat okolsz a szomorúságodért, problémáidért (netán a világot, a többi embert, akár Istent), és „dagonyázol” a bajodban, akkor ezek az érzések alacsonyan fogják tartani a rezgésszinted, ami viszont vonzani fogja a hasonló rezgésű energiákat (testetleneket, energiavámpírokat, további negativitást; nevezd úgy, ahogy akarod).

 

Vannak olyan szenvedélyek is, „mániák” és függőségek, amelyekre előszeretettel csatlakoznak ezek a „lények” (ahogy már említettem, ez mind csak energia), mint például: alkoholizmus, dohányzás, evés, csokimánia és a munkamánia is.


Mivel mindegyik „mániával” valamit pótolni szeretnénk, ami hiányzik az életünkből, ezért mindegyik gyengíti az energiamezőnket, rezgésünket, - hiszen a hiány van bennünk tudat alatt - és ezzel gyakorlatilag „ajtót nyitunk” a negativitás számára.

 

Mi a negatív energiák (testetlenek, energiavámpírok, negatív entitások) elleni legjobb védelem?

 

Egyszerű a titka! A  negatív energiák elleni legjobb védelem az, ha tudatosan állunk a problémáinkhoz, foglalkozunk velük és megoldjuk.

 

Például: ha dohányzol, de tudatosan kezeled a dohányzásod, - te irányítod a dohányzás folyamatát, nem „muszáj” rágyújtanod, úgy állsz hozzá, hogy ez a te választásod, és nem érzel miatta lelkiismeretfurdalást, bűntudatot, nem gondolod magadról, hogy rombolod az egészséged (ne felejtsd el, minden fejben dől el!) - akkor ezzel nem nyitsz ajtót (a testetleneknek), a további negatív energiáknak, mivel te magad békében vagy azzal, amit csinálsz.

 

A tudatosságunk feltételezi azt is, hogy felelősséget vállalunk a saját gondolatainkért, érzéseinkért, tetteinkért és döntéseinkért, azaz az életünkért. (A másokéért nem! Pl.: Mit fognak gondolni...? Mit fog hozzá szólni...?. stb.) Amikor nem koncentrálsz az életedre, amikor csak passzívan lézengsz és ettől szenvedsz, ez a hozzáállás és energiaszint hasonló rezgésű energiákat (negatív entitásokat, testetleneket) vonzhat.

 

Ha engeded, - az engedéssel kulcsot adsz magadhoz -, hogy mások befolyásoljanak, ha nem állsz ki magadért adott helyzetekben, ha nem jelölöd ki a határaidat, ha nem vállalsz felelősséget az életedért, a gondolataidért és az érzéseidért, akkor nem csodálkozhatsz, ha nem csak az emberek, hanem az alacsony rezgésű lények, entitások és emberek is ki fognak használni téged.

 

Az Univerzum törvényeit nem lehet becsapni

 

Az Univerzum törvények alapján működik. A gravitáció is ilyen, mindenkire hat. Az Univerzum egyik törvénye: azt kapjuk, amit kisugárzunk. Tehát, amennyiben haragszunk, agresszívek, féltékenyek, dühösek és ítélkezők vagyunk, ugyanezeket, illetve hasonló energiákat fogunk bevonzani az életünkbe.

 

Ez megjelenhet (és a törvény alapján meg is jelenik) a látható világban, - ilyen helyzetekbe kerülsz - és egy másik, (általában) nem látható szinten (akár testetlenek, entitások formájában). Mindenkinek lehetnek - és persze vannak is - rossz percei, kellemetlen tapasztalatai, ezek természetes és teljesen emberi dolgok.

 

Azért kapod őket, hogy valamit abban a helyzetben fel tudj dolgozni magadban, a hirtelen láthatóvá vált lelki sebed gyógyítani kezdd, át tudd alakítani valami mássá. Hogy lehetőséged legyen a választásra: éspedig, hogy válassz a saját fényes vagy árnyékos oldalad között. Ezért, ha tudatosan kezeled, - bizonyos módszereket igénybe véve - megoldod ezeket a helyzeteket, akkor nincs - és nem is lesz ezekkel - semmi gond.

 

Mi történik, ha valaki állandóan negatív energiákkal van tele?

 

Ha valaki állandó jelleggel negatívan áll a világhoz, az emberekhez, a helyzeteihez, akkor a folyamatos negatív rezgéseivel bevonzza az alacsony, negatív energiájú lényeket, (testetleneket, negatív entitásokat), és negatív embereket az  életébe, a környezetébe. Ezért is olyan fontos megváltoztatni a szemléletünket, a hozzáállásunkat a dolgokhoz, és arra koncentrálnunk, ami jó nekünk, ami jó érzéseket okoz.

 

Ettől függetlenül egy-egy nehezebb élethelyzet vagy akár túlságosan kimerítő munka esetén, amikor esetleg érzelmileg sem vagy (elég) stabil, előfordulhat, hogy csatlakozik hozzád egy-két ilyen negatív rezgésű entitás, testetlen lény, vagy ember. Hasonlít ahhoz, amikor „elkapod” (milyen érdekes még a szó is, nem?) a náthát.

 

Ezek az alacsony rezgésű energiák mindenütt jelen vannak, ahol hosszabb időn át keresztül negatív rezgés van (pl.: kocsmák, bárok vagy olyan helyek, ahol sokat veszekednek stb.). Általában nem bántani akarnak, csak a módját keresik, hogy hogyan kerülhetnének ki a sötétségből, hogy eljuthassanak a FÉNYbe, a világosságba, a szeretet rezgésekre.

 

A negatív energiák eltávolítása könnyű! Hogyan tudsz tőlük megszabadulni?

 

A legkönnyebben úgy tudjuk eltávolítani ezeket, ha átlépünk a negatív energiákból a pozitív energiák rezgésébe. Hogyan? Pozitív gondolatokkal! A bármi iránti hálával, szeretettel az élet és az emberek iránt - ezek mind azonnal segítenek, hogy átkerülj az alacsony rezgésekből a magas rezgésekbe.

 

Amint úgy döntesz, hogy a továbbiakban már nem engeded, hogy bárki is élősködjön rajtad (akár élő, akár nem élő), és felismered, hogy mire akarta ez a helyzet felhívni a figyelmed, az illető lélek el fog távozni, és a továbbiakban nem lesz vele dolgod.

 

Azért volt volt, hogy segítsen rájönni, valamit változtatnod érdemes. Úgyhogy nyugodtan gondolj rá hálával és köszönettel, kívánd neki a legjobbat, azaz alakítsd át gondolatban a negatív energiákat pozitívakká.

 

A tudomány (kvantumfizika) jelenlegi állása szerint az energiaváltozás bizonyítottan és azonnal megtörténik, mint ahogy az is bizonyított tény, hogy energiavámpír emberek vannak, és az is, hogy a kvantum mezőben mindannyian össze vagyunk kapcsolódva.

 

Megbeszélheted saját magaddal, - a saját Szupertudatos minőségeddel -, hogy mostantól felelősséget vállalsz az életedért, kiállsz magadért, és hogy ezután elkerülöd azokat a helyzeteket, ahol energiát vehetnének el tőled. Érdemes az összes felgyülemlett negatív energiát át is alakítani. (Ha nem tudod hogyan, várlak egy coaching-ra, jelentkezz most!)

 

Lakásban, térben jó hasznát veheted a füstölőnek (energiák tisztítása) és a gyertya, mécses égetésének (fény). Amennyiben úgy érzed, hogy mindez nem elég, egyedül nehéz „kijönnöd” a negatív energiákból és megszabadulnod az esetleges alacsony rezgésektől, akkor egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ átalakítás biztosan hasznodra válhat.

 

Jelentkezz egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ coachingra, mert minél tovább halogatod, csak magadnak okozol további gondokat! Szeretettel várlak, jelentkezz most!

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :)

 

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!