Alacsony rezgésű entitások, testetlenek
aug10

Alacsony rezgésű entitások, testetlenek

Az alacsony rezgésű (negatív) entitások többsége olyan lény, aki valamikor ember volt, és a test halála után a lelke egy része (energiája) itt ragadt a földi rezgésben, mert valamiért nem tudott elmenni.


(Frissítés ideje: 2017. április 27.)

 

Az alacsonyabb rezgésű lelkeknek a többsége ártalmatlan ugyan, de minél negatívabb energiákkal rendelkeznek, annál több problémát okozhatnak. Vannak olyan lények is, melyek (még) nem voltak emberek, és ők is gátolhatnak bennünket az életünk kiteljesedésében.

 

A legjobb védelem, ha magas rezgésen - a hála, szeretet, elégedettség, elfogadás, megbocsátás szintjén - vagyunk, mert ott ezek a fajta energiák nem érnek fel hozzánk.

 

Másik fontos információ: senkihez nem lehet kapcsolódni, és energiát elvenni tőle, csak akkor, ha ebbe az illető (akár tudat alatt) beleegyezik. "Örökre" szóló védőpajzsot - amit sokan szeretnének - azzal lehet elérni, hogy folyamatosan magas rezgésen tartjuk magunkat, azaz nem ítélkezünk, nem haragszunk sokáig, és hajlandóak vagyunk az elfogadásra, megbocsátásra.

 

Én igazából nem is szeretem ezeket a lelkeket ilyen módon megkülönböztetni, és "rájuk mutogatni" (mintegy rájuk hárítani a felelősséget a saját bajunkért), mivel gyakorlatilag minden rezgés és energia - a mi lelkünk is az - így teljesen mindegy, hogy a negatív energia honnan származik.

 

Abban a pillanatban, hogy úgy döntünk, tudatosan foglalkozunk az életünk gondjaival, hogy meg akarjuk változtatni azt, ami kellemetlen és nem jól működik az életünkben, onnantól kezdve amúgy sem lesz ezekkel az energiákkal bajunk, hiszen magasabb rezgéseken kezdünk el működni.

 

Mégis miből lehet ezeket az entitásokat, testetleneket felismerni?

 

Lehet  olyan jele például, amikor olyanokat gondolunk, amelyektől jobbnak, fontosabbnak, okosabbnak és különlegesebbnek tarthatjuk magunkat másoknál. Tiszta forrásból, a szeretet rezgéseiből, magas szintről sosem jön ilyen jellegű megkülönböztető, "fensőbbséges" érzést okozó gondolat, hiszen azon a rezgésen mindenki tudja, hogy lelki szinten mindannyian EGYEK vagyunk, mégha a tudatossági szintjeink különbözőek is lehetnek.

 

Például: egy háromévesnek is megvan a maga tudatossági szintje, és egy felnőttnek is. Mindegyik nagyon rendben van a maga szintjén, bár a háromévestől még akár fél órára sem lehet elvárni, hogy úgy viselkedjen, annyit tudjon, mint egy felnőtt. Ráadásul azt is tudjuk, hogy a hároméves majd egyszer felnőtt lesz - azaz a neki megfelelő ütemben lépked előre a tudatossági szinteken.

 

Ezek az energiák (lények) az egónkra hatnak és hozzá "szólnak", esetleg kapcsolódnak is hozzá, míg a szeretet rezgésén lévő lelki segítőink - mint például a SzuperTudatunk - a lelkünkkel van szoros kapcsolatban. Felismerhető a jelenlétük arról is, hogy ezek a negatív entitások rendszerint másokat okolnak a problémáink miatt. Az egó másokat szeret hibáztatni - akár saját magunkat is - és állandóan ítélkezik, elítél mindent és mindenkit.

 

Amikor olyanok vannak a fejünkben, hogy minket sajnálni kell, rossz nekünk, mások miatt érezzük magunkat rosszul, áldozatok vagyunk, akkor bizony nem vagyunk magas rezgésen. (Hogy történhetett ilyen velem? Nem szeret engem az Univerzum/Isten, a többiek miatt van az, hogy..., nem érdemlem meg... stb.)

 

A SzuperTudatunk beszéde egészen más (a Ki beszél a fejedben cikkben erről többet is megtudhatsz), olyanokat mond, hogy az új tapasztalatok fontosak, érdekesek, izgalmasak számunkra, és melyek azért történnek meg velünk, hogy tanulhassunk és fejlődhessünk.

 

Amikor a SzuperTudatunktól kapjuk a kérdéseket, azok ilyesmik lehetnek: Mit kellene legközelebb másképp tennem, ahhoz, hogy ne ez legyen az eredmény? Mit tanulhatok ebből a helyzetből? Mit szeretne ezzel nekem az Univerzum jelezni? Mit tükröz ez az ember/ ez a helyzet számomra? Hogyan tudok változtatni ezen?

 

Mi az oka, hogy testetleneket, entitásokat "veszünk fel" magunkra?

 

A legegyszerűbb válasz az, hogy a rezgésünkről és a tudatosságunkról szól a dolog.

 

Magas rezgés (szeretet, hála stb. a pozitív energiákban "levés", minden, ami a 9A és 9B-n található az SSC-ben) esetén ezek a lények nem tudnak hozzánk kapcsolódni. Akkor sem tudnak, ha tudatosan állunk hozzá az alacsony rezgéssel (szomorúság, félelem, fájdalom stb. - minden, ami a 8A és 8B táblázatunkon található az SSC-ben) járó helyzeteinkhez.

 

Tehát attól, hogy szomorúak vagyunk vagy félünk valamitől, még nem feltétlen fogunk testetleneket (azaz további negatív energiát) bevonzani és felvenni, de ha másokat okolunk a szomorúságunkért (netán a világot, a többi embert, akár Istent), és "dagonyázunk benne", akkor ezek az érzések alacsonyan fogják tartani a mi rezgésszintünket, ami viszont vonzani fogja a hasonló rezgésű energiákat (testetleneket).

 

Vannak olyan szenvedélyek is, "mániák", amelyekre előszeretettel csatlakoznak ezek a lények, mint például: alkoholizmus, dohányzás, evés, csokimánia és a munkamánia is. Mivel mindegyikkel gyakorlatilag valamit pótolni szeretnénk, ami nincs meg az életünkben, ezért mindegyik gyengíti az energiamezőnket, rezgésünket, - hiszen a hiányra fókuszálunk - és ezzel gyakorlatilag "ajtót nyitunk" számukra.

 

Hogyan lehet magas rezgésen maradni és elkerülni a testetleneket, egyéb negatív energiákat?

 

Egyszerű a titka! Úgy tudjuk elkerülni őket, hogy tudatosan állunk a problémáinkhoz, foglalkozunk velük és megoldjuk. (Például: ha dohányzol, de tudatosan kezeled a dohányzásod, - te irányítod a dohányzás folyamatát, nem "muszáj" rágyújtanod, úgy állsz hozzá, hogy ez a te választásod, és nem érzel miatta lelkiismeretfurdalást - akkor ezzel nem nyitsz ajtót a testetleneknek, mivel te magad békében vagy azzal, amit csinálsz.)

 

A tudatosságunk feltételezi azt is, hogy felelősséget vállalunk a saját gondolatainkért, érzéseinkért, tetteinkért és döntéseinkért, azaz az életünkért. (A másokéért nem! Pl.: Mit fognak gondolni...? Mit fog hozzá szólni...?. stb.) Amikor nem koncentrálunk az életünkre, amikor csak passzívan lézengünk és ettől szenvedünk, ez a hozzáállás és energiaszint hasonló rezgésű energiákat (testetleneket) vonzhat.

 

Ha engedjük, - az engedéssel kulcsot adunk magunkhoz -, hogy mások befolyásoljanak bennünket, ha nem állunk ki magunkért adott helyzetekben, ha nem jelöljük ki a határainkat, ha nem vállaljuk a felelősséget az életünkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért, akkor nem csodálkozhatunk, ha nem csak az emberek, hanem az alacsony rezgésű entitások (ugyanúgy lelkek mint ahogyan az emberek) is ki fognak használni bennünket.

 

Az Univerzum törvényeit nem lehet becsapni

 

Az Univerzum törvények alapján működik. A gravitáció is ilyen, mindenkire hat. Az Univerzum egyik törvénye: azt kapjuk, amit kisugárzunk. Tehát, amennyiben haragszunk, agresszívek, féltékenyek, dühösek és ítélkezők vagyunk, ugyanezeket, illetve hasonló energiákat fogunk bevonzani az életünkbe.

 

Ez megjelenhet (és a törvény alapján meg is jelenik) a látható világban, - ilyen helyzetekbe kerülünk - és egy másik, (általában) nem látható szinten, akár testetlenek formájában. Mindenkinek lehetnek - és persze vannak is - rossz percei, kellemetlen tapasztalatai, ezek természetes és teljesen emberi dolgok.

 

Azért kapjuk őket, hogy adott pillanatban meg tudjunk tőlük szabadulni, fel tudjuk őket dolgozni, át tudjuk őket alakítani. Hogy lehetőségünk legyen a választásra: éspedig, hogy válasszunk a saját fényes vagy árnyékos oldalunk között. Ezért, ha tudatosan kezeljük, bizonyos módszereket igénybe véve megoldjuk ezeket, akkor nincs is ezekkel semmi gond.

 

Mi történik, ha valaki állandóan negatív?

Ha valaki állandó jelleggel negatívan áll a világhoz, az emberekhez, a helyzeteihez, akkor a folyamatos negatív rezgéseivel bevonzza az alacsony energiájú lényeket. Ezért is olyan fontos megváltoztatni a szemléletünket, a hozzáállásunkat a dolgokhoz, és arra koncentrálnunk, ami jó nekünk, ami jó érzéseket okoz.

 

Ettől függetlenül egy-egy nehezebb élethelyzet vagy akár túlságosan kimerítő munka esetén, amikor esetleg érzelmileg sem vagyunk (elég) stabilak, előfordulhat, hogy csatlakozik hozzánk egy-két ilyen negatív rezgésű entitás vagy testetlen. Hasonlít ahhoz, amikor "elkapjuk" (milyen érdekes még a szó is, nem?) a náthát.

 

Ezek az alacsony rezgésű energiák mindenütt jelen vannak, ahol hosszabb időn át keresztül negatív rezgés van (pl.: kocsmák, bárok vagy olyan helyek, ahol sokat veszekednek stb.). Általában nem bántani akarnak, csak a módját keresik, hogy hogyan kerülhetnének ki a sötétségből, hogy eljuthassanak a FÉNYbe, a világosságba, a szeretet rezgésekre.

 

Mit tehetünk ezekkel a negatív rezgésekkel (entitásokkal, testetlenekkel)?

 

Egyszerűen azzal is megszabadulhatunk tőlük, ha átlépünk a negativitásból a pozitív energiák rezgésébe.

 

Hogyan?

 

Pozitív gondolatokkal: a bármi iránti hálával, szeretettel az élet és az emberek iránt - ezek mind azonnal segítenek, hogy átkerüljünk az alacsony rezgésekből a magas rezgésekbe. Amint úgy döntünk, hogy a továbbiakban már nem engedjük, hogy rajtunk bárki is élősködjön (akár élő, akár nem élő), az illető lélek el fog távozni tőlünk, és a továbbiakban nem lesz vele dolgunk.

 

Eddig is csak azért volt, hogy felhívja a figyelmet, változtatnunk érdemes! HIszen ki is szeretné magát rosszul érezni?

 

Úgyhogy nyugodtan gondoljunk rá hálával és köszönettel, kívánjuk neki a legjobbat, azaz alakítsuk át gondolatban a negatív energiákat pozitívakká. A tudomány (kvantumfizika) jelenlegi állása szerint az energiaváltozás bizonyítottan és azonnal megtörténik. 

 

Megbeszélhetjük saját magunkkal, - a saját SzuperTudatunkkal -, hogy mostantól felelősséget vállalunk a saját életünkért, kiállunk magunkért, és hogy ezután már nem engedjük, hogy energiát vegyenek el tőlünk. Érdemes az összes felgyülemlett negatív energiát át is alakítani. (Ha nem tudod hogyan, várlak egy coaching-ra, jelentkezz most!)

 

Lakásban, térben jó hasznát vehetjük a füstölőnek (energiák tisztítása) és a gyertya, mécses égetésének (fény). Amennyiben úgy érzed, hogy mindez nem elég, egyedül nehéz "kijönnöd" a negativitásból és megszabadulnod az esetleges alacsony rezgésektől, akkor egy SSC átalakítás biztosan hasznodra válhat.

 

Jelentkezz egy SzuperTudatos coachingra, mert minél tovább halogatod, csak magadnak okozol további gondokat! Szeretettel várlak, jelentkezz most!

 

Szeretettel,

 

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Oszd meg velük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

Itt csatlakozz a Facebookon

 

 
 
 


László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) megalkotója és a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 24 országból, 4 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

© Szuperc Limited 2018  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! Feliratkozásoddal elfogadod az adatvédelmi alapelveinket és kifejezed szándékod, hogy leveleket kérsz tőlünk.. A levelekről bármikor leiratkozhatsz.