Alacsony rezgésű entitások, testetlenek
jún02

Alacsony rezgésű entitások, testetlenek

Az alacsony rezgésű (negatív) entitások elnevezés alatt azokat a lényeket értem, akik valamikor emberek voltak, és a test halála után a lelkük egy része (energiája) itt ragadt a földi rezgésben.


(Frissítés ideje: 2019. június 2.)

 

Először is, szeretném tisztázni, hogy mit jelent az entitás szó. A Wikipédia szerint „Egy egységes, létező dolog; egy személy; egy társaság vagy vállalat; egy ország vagy önálló terület.” A cikkemben az „entitás” alatt olyan személyt értek, aki valaha élő ember volt, és a halála után a lelke egy része, energiája itt maradt és zavaró.

 

Szellemek, testetlen lények, entitások, energiavámpírok, rajtunk élősködők, alacsony rezgésű, negatív energiák... 

 

Mindegy minek nevezzük el őket, a közös bennük az, hogy alacsony rezgésűek. Azaz olyan rezgésen vannak mint a harag, a neheztelés, a nem-megbocsátás, a szégyen, a bosszú, a megfélemlítés, a kényszerítés, utálat, ítélkezés stb.


A negatív energiákról a lakásban és a munkahelyen már olvastál?

 

Az ilyen „illetők” ugyanolyan emberek (voltak) mint mi. Az eltávozottakkal összehasoníltva magunkat, abban különbözünk tőlük, hogy nekünk van fizikai testünk, nekik nincs. Azonban, ahogy ők is, mi is energiából állunk, és ezen keresztül csatlakozni is tudunk egymáshoz, ahogy az élő emberek energiáival is tudunk csatlakozni. Ezek az energiák lehetnek negatívak (például egy energiavámpír típusú ember esetében), illetve pozitívak is, amikor a szeretett személyre gondolva, a szeretet energiájára hangolódunk.

 

A legjobb védelem az alacsony rezgésekkel szemben, ha magas rezgésen - a hála, szeretet, elégedettség, elfogadás, megbocsátás szintjén - vagyunk, mert ott a negatív energiák nem érnek fel hozzánk.

 

Fontos tudni, hogy senkihez nem lehet kapcsolódni, és energiát elvenni tőle, csak akkor, ha ebbe az illető (akár tudat alatt) beleegyezik. „Örökre” szóló védőpajzsot - amit sokan szeretnének - azzal lehet elérni, hogy folyamatosan magas rezgésen tartjuk magunkat, azaz nem ítélkezünk, nem haragszunk sokáig, és hajlandóak vagyunk az elfogadásra, megbocsátásra.

 

Én igazából nem is szeretem ezeket a dolgokat (lelkeket) ilyen módon megkülönböztetni, és „rájuk mutogatni” (mintegy rájuk hárítani a felelősséget a saját bajunkért), mivel gyakorlatilag minden rezgés és energia - a mi lelkünk is az - így teljesen mindegy, hogy a negatív energia honnan származik.

 

Abban a pillanatban, hogy úgy döntünk, tudatosan foglalkozunk az életünk gondjaival, hogy meg akarjuk változtatni azt, ami kellemetlen és nem jól működik az életünkben, onnantól kezdve amúgy sem lesz ezekkel az energiákkal bajunk, hiszen magasabb rezgéseken kezdünk el működni.

 

Mégis miből lehet ezeket az entitásokat, testetleneket, a negatív energiát felismerni?

 

Lehet  olyan jele például, amikor olyanokat gondolunk, mondunk, amelyektől jobbnak, fontosabbnak, okosabbnak és különlegesebbnek tarthatjuk magunkat másoknál. Tiszta forrásból, a szeretet rezgéseiből, magas szintről sosem jön ilyen jellegű megkülönböztető, „fensőbbséges” érzést okozó gondolat, hiszen azon a rezgésen mindenki tudja, hogy lelki szinten mindannyian EGYEK vagyunk, mégha a tudatossági szintjeink különbözőek is lehetnek.

 

Például: egy háromévesnek is megvan a maga tudatossági szintje, és egy felnőttnek is. Mindegyik nagyon rendben van a maga szintjén, bár a háromévestől még akár fél órára sem lehet elvárni, hogy úgy viselkedjen, annyit tudjon, mint egy felnőtt. Ráadásul azt is tudjuk, hogy a hároméves majd egyszer felnőtt lesz - azaz a neki megfelelő ütemben lépked előre a tudatossági szinteken.

 

Ezek az alacsony rezgésű energiák az egónkra hatnak és hozzá „szólnak”, esetleg kapcsolódnak is hozzá (mert mi ezt megengedjük). Felismerhető a jelenlétük arról is, hogy ezekkel a negatív energiákkal magunkban rendszerint másokat fogunk okolni a problémáink miatt. Az egó másokat szeret hibáztatni - akár saját magunkat is - és állandóan ítélkezik, elítél mindent és mindenkit.

 

Amikor olyanok vannak a fejünkben, hogy minket sajnálni kell, rossz nekünk, mások miatt érezzük magunkat rosszul, áldozatok vagyunk, akkor bizony nem vagyunk magas rezgésen.

 

Amikor olyanokat gondolunk: Hogy történhetett ilyen velem? Nem szeret engem az Univerzum/Isten, a többiek miatt van az, hogy..., nem érdemlem meg... stb., akkor a negativitást erősítjük. A Szupertudatunk beszéde egészen más, olyanokat mond, hogy az új tapasztalatok fontosak, érdekesek, izgalmasak számunkra, és melyek azért történnek meg velünk, hogy tanulhassunk és fejlődhessünk.

 

Hogyan ismerheted fel a Szupertudatod beszédét? Kattints és olvasd el: Ki beszél a fejedben?

 

Amikor a Szupertudatunktól kapjuk a kérdéseket, azok ilyesmik lehetnek: Mit lehetne legközelebb másképp tennem, ahhoz, hogy más legyen az eredmény? Mit tanulhatok ebből a helyzetből? Mit szeretne ezzel nekem az Univerzum jelezni? Mit tükröz ez az ember/ ez a helyzet számomra? Hogyan tudok változtatni ezen?

 

Mi az oka, hogy testetleneket, entitásokat „veszünk fel” magunkra?

 

Az oka: alacsony rezgésen vagyunk, és egyúttal alacsony tudatossági szinten. 

 

Magas rezgés (szeretet, hála stb. a pozitív energiákban „levés”, minden, ami a 9A és 9B-n található a SzuperTudatos Önfejlesztésben) esetén az ilyen energiákkal rendelkező emberek (lények, entitások) nem tudnak hozzánk kapcsolódni. Akkor sem tudnak, ha tudatosan állunk hozzá az alacsony rezgéssel (szomorúság, félelem, fájdalom stb. - minden, ami a 8A és 8B táblázatunkon található a SzuperTudatos Önfejlesztésben) járó helyzeteinkhez.

 

Tehát attól, hogy szomorúak vagyunk vagy félünk valamitől, még nem feltétlen fogunk ilyen negatív, alacsony rezgésű testetleneket, vagy folyamatos panaszkodó embereket, „energiavámpírokat”  (azaz további negatív energiát) bevonzani és felvenni. 


Azonban, ha másokat okolunk a szomorúságunkért, problémáinkért (netán a világot, a többi embert, akár Istent), és „dagonyázunk” a bajunkban, akkor ezek az érzések alacsonyan fogják tartani a mi rezgésszintünket, ami viszont vonzani fogja a hasonló rezgésű energiákat (testetleneket, energiavámpírokat, további negativitást; nevezd úgy, ahogy akarod).

 

Vannak olyan szenvedélyek is, „mániák” és függőségek, amelyekre előszeretettel csatlakoznak ezek a „lények” (ahogy már említettem, ez mind csak energia), mint például: alkoholizmus, dohányzás, evés, csokimánia és a munkamánia is.


Mivel mindegyik „mániával” valamit pótolni szeretnénk, ami hiányzik az életünkből, ezért mindegyik gyengíti az energiamezőnket, rezgésünket, - hiszen a hiány van bennünk tudat alatt - és ezzel gyakorlatilag „ajtót nyitunk” a negativitás számára.

 

Hogyan lehet magas rezgésen maradni és elkerülni a (testetleneket, energiavámpírokat), negatív energiákat?

 

Egyszerű a titka! Úgy tudjuk elkerülni őket, hogy tudatosan állunk a problémáinkhoz, foglalkozunk velük és megoldjuk.

 

Például: ha dohányzol, de tudatosan kezeled a dohányzásod, - te irányítod a dohányzás folyamatát, nem „muszáj” rágyújtanod, úgy állsz hozzá, hogy ez a te választásod, és nem érzel miatta lelkiismeretfurdalást, bűntudatot, nem gondolod magadról, hogy rombolod az egészséged (ne felejtsd el, minden fejben dől el!) - akkor ezzel nem nyitsz ajtót (a testetleneknek), a további negatív energiáknak, mivel te magad békében vagy azzal, amit csinálsz.

 

A tudatosságunk feltételezi azt is, hogy felelősséget vállalunk a saját gondolatainkért, érzéseinkért, tetteinkért és döntéseinkért, azaz az életünkért. (A másokéért nem! Pl.: Mit fognak gondolni...? Mit fog hozzá szólni...?. stb.) Amikor nem koncentrálunk az életünkre, amikor csak passzívan lézengünk és ettől szenvedünk, ez a hozzáállás és energiaszint hasonló rezgésű energiákat (negatív entitásokat, testetleneket) vonzhat.

 

Ha engedjük, - az engedéssel kulcsot adunk magunkhoz -, hogy mások befolyásoljanak bennünket, ha nem állunk ki magunkért adott helyzetekben, ha nem jelöljük ki a határainkat, ha nem vállaljuk a felelősséget az életünkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért, akkor nem csodálkozhatunk, ha nem csak az emberek, hanem az alacsony rezgésű lények, entitások és emberek is ki fognak használni bennünket.

 

Az Univerzum törvényeit nem lehet becsapni

 

Az Univerzum törvények alapján működik. A gravitáció is ilyen, mindenkire hat. Az Univerzum egyik törvénye: azt kapjuk, amit kisugárzunk. Tehát, amennyiben haragszunk, agresszívek, féltékenyek, dühösek és ítélkezők vagyunk, ugyanezeket, illetve hasonló energiákat fogunk bevonzani az életünkbe.

 

Ez megjelenhet (és a törvény alapján meg is jelenik) a látható világban, - ilyen helyzetekbe kerülünk - és egy másik, (általában) nem látható szinten (akár testetlenek, entitások formájában). Mindenkinek lehetnek - és persze vannak is - rossz percei, kellemetlen tapasztalatai, ezek természetes és teljesen emberi dolgok.

 

Azért kapjuk őket, hogy valamit abban a helyzetben fel tudjunk dolgozni magunkban, a hirtelen láthatóvá vált lelki sebünket gyógyítani kezdjük, át tudjuk alakítani valami mássá. Hogy lehetőségünk legyen a választásra: éspedig, hogy válasszunk a saját fényes vagy árnyékos oldalunk között. Ezért, ha tudatosan kezeljük, - bizonyos módszereket igénybe véve - megoldjuk ezeket a helyzeteket, akkor nincs - és nem is lesz ezekkel - semmi gond.

 

Mi történik, ha valaki állandóan negatív energiákkal van tele?

 

Ha valaki állandó jelleggel negatívan áll a világhoz, az emberekhez, a helyzeteihez, akkor a folyamatos negatív rezgéseivel bevonzza az alacsony energiájú lényeket, (testetleneket, negatív entitásokat), és negatív embereket az  életébe, a környezetébe. Ezért is olyan fontos megváltoztatni a szemléletünket, a hozzáállásunkat a dolgokhoz, és arra koncentrálnunk, ami jó nekünk, ami jó érzéseket okoz.

 

Ettől függetlenül egy-egy nehezebb élethelyzet vagy akár túlságosan kimerítő munka esetén, amikor esetleg érzelmileg sem vagyunk (elég) stabilak, előfordulhat, hogy csatlakozik hozzánk egy-két ilyen negatív rezgésű entitás, testetlen vagy ember. Hasonlít ahhoz, amikor „elkapjuk” (milyen érdekes még a szó is, nem?) a náthát.

 

Ezek az alacsony rezgésű energiák mindenütt jelen vannak, ahol hosszabb időn át keresztül negatív rezgés van (pl.: kocsmák, bárok vagy olyan helyek, ahol sokat veszekednek stb.). Általában nem bántani akarnak, csak a módját keresik, hogy hogyan kerülhetnének ki a sötétségből, hogy eljuthassanak a FÉNYbe, a világosságba, a szeretet rezgésekre.

 

Mit tehetünk ezekkel a negatív rezgésekkel, energiákkal (entitásokkal, testetlenekkel)?

 

Egyszerűen azzal is megszabadulhatunk tőlük, ha átlépünk a negatív energiákból a pozitív energiák rezgésébe.

 

Hogyan?

 

Pozitív gondolatokkal: a bármi iránti hálával, szeretettel az élet és az emberek iránt - ezek mind azonnal segítenek, hogy átkerüljünk az alacsony rezgésekből a magas rezgésekbe. Amint úgy döntünk, hogy a továbbiakban már nem engedjük, hogy rajtunk bárki is élősködjön (akár élő, akár nem élő), az illető lélek el fog távozni tőlünk, és a továbbiakban nem lesz vele dolgunk.

 

Eddig is csak azért volt, hogy felhívja a figyelmet, változtatnunk érdemes! Hiszen ki is szeretné magát rosszul érezni?

 

Úgyhogy nyugodtan gondoljunk rá hálával és köszönettel, kívánjuk neki a legjobbat, azaz alakítsuk át gondolatban a negatív energiákat pozitívakká. A tudomány (kvantumfizika) jelenlegi állása szerint az energiaváltozás bizonyítottan és azonnal megtörténik, mint ahogy az is bizonyított tény, hogy energiavámpír emberek vannak, és az is, hogy a kvantum mezőben mindannyian össze vagyunk kapcsolódva.

 

Megbeszélhetjük saját magunkkal, - a saját Szupertudatos minőségünkkel -, hogy mostantól felelősséget vállalunk a saját életünkért, kiállunk magunkért, és hogy ezután elkerüljük azokat a helyzeteket, hogy energiát vegyenek el tőlünk. Érdemes az összes felgyülemlett negatív energiát át is alakítani. (Ha nem tudod hogyan, várlak egy coaching-ra, jelentkezz most!)

 

Lakásban, térben jó hasznát vehetjük a füstölőnek (energiák tisztítása) és a gyertya, mécses égetésének (fény). Amennyiben úgy érzed, hogy mindez nem elég, egyedül nehéz „kijönnöd” a negatív energiákból és megszabadulnod az esetleges alacsony rezgésektől, akkor egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ átalakítás biztosan hasznodra válhat.

 

Jelentkezz egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ coachingra, mert minél tovább halogatod, csak magadnak okozol további gondokat! Szeretettel várlak, jelentkezz most!

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :)

 

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

SzuperTudatos Világ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

Tudatos Kommunikáció FB oldal

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


5 ok, ami miatt negatív energiák vehetnek körül a lakásban, a munkahelyen
nov29
Spiritualitás

5 ok, ami miatt negatív energiák vehetnek körül a lakásban, a munkahelyen

Ismerd meg az 5 fő okot, ami miatt negatív energiákkal lehet tele a lakás, a munkahely, hogy felismerd és tudd, mit tehetsz ellenük!
2012 - Izgalmas év
jan04
Spiritualitás

2012 - Izgalmas év

Izgalmas új évet kezdünk... 2012. Még leírni, kimondani is olyan furcsa. Pár évvel ezelőtt még olyan messzinek tűnt...
Tranzakcióanalízis - Énállapotok I.
febr05
Spiritualitás

Tranzakcióanalízis - Énállapotok I.

A tranzakcióanalízis, a Tudatos kommunikáció és a pozitív gondolkodás hozzásegíthet a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatokhoz.
Elismerés - Videó
febr12
Spiritualitás

Elismerés - Videó

Mennyire nem vagyunk hozzászokva, hogy elismerést adjunk-kapjunk…
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.