2014 jan 07Spiritualitás

Angyalok márpedig vannak!

Az ő engedelmével - kis változtatásokkal, pl. névváltoztatás, hogy az illető ne legyen felismerhető - megosztom, mivel úgy vélem, nagyon tanulságos! :)

Drága Erika!
Ime a bizonyíték, amiről a múltkor írtam.
Tamás fiam újdonsült feleségének a barátnője a napokban telefonált neki, hogy képzelje el, valami csoda történt.
Csoda manapság? Igen, nem is akármilyen!
A barátnő férje klímaszerelő, és a Magyar Postán a klímákat tölti fel és tartja karban a munkatársával.
Az egyik postán dolgoztak karácsony előtt, amikor a létrán állva látja, hogy az alatta lévő íróasztalon egy nagy köteg levél van átgumizva, és rájuk van írva, hogy kézbesítetlen levelek.
A csomagból  kilógott egy képeslap, melyen egy gyönyörű autórész látszott. A srác mondja a munkatársának, nézd csak micsoda autó, majd lemászva a létráról kivette a kötegből a kilógó képeslapot, megfordította, és majdnem elájult, amikor olvassa, hogy D. Tamás  részére.
Te nézd már, mondja munkatársának, ez a feleségem barátnője férjének érkezett, még 1996-ban! Azonnal hívta a feleségét, és kivette a képeslapot a kötegből.
Kiderült, Édesanyám - Tamás fiam 14. születésnapjára - küldte a képeslapot, ami eddig, azaz 18 éve nem érkezett meg...
Tamás fiam azt mondja, úgy érzi, a Mama megnézte a Mennyországban az életének a filmjét, és látta, hogy az unokája nem kapta meg a képeslapját. Így aztán elküldött egy Angyalt, hogy juttassa el az unokájának. És karácsonyra Tamás fiam megkapta a képeslapot, amit mellékelek. (Lásd a kép.)
A lottón egy ötösnek talán nagyobb az esélye, mint annak, hogy valaki 18 év után kapja meg képeslapját. De ha egy angyal utasítást kap, akkor megtalálja a módját, hogy végrehajtsa azt! Még a posta ellenében is...

Angyalok kísérte új évet kívánok sok szeretettel! :)

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!