2014 jan 07Spiritualitás

Angyalok márpedig vannak!

Az ő engedelmével - kis változtatásokkal, pl. névváltoztatás, hogy az illető ne legyen felismerhető - megosztom, mivel úgy vélem, nagyon tanulságos! :)

Drága Erika!
Ime a bizonyíték, amiről a múltkor írtam.
Tamás fiam újdonsült feleségének a barátnője a napokban telefonált neki, hogy képzelje el, valami csoda történt.
Csoda manapság? Igen, nem is akármilyen!
A barátnő férje klímaszerelő, és a Magyar Postán a klímákat tölti fel és tartja karban a munkatársával.
Az egyik postán dolgoztak karácsony előtt, amikor a létrán állva látja, hogy az alatta lévő íróasztalon egy nagy köteg levél van átgumizva, és rájuk van írva, hogy kézbesítetlen levelek.
A csomagból  kilógott egy képeslap, melyen egy gyönyörű autórész látszott. A srác mondja a munkatársának, nézd csak micsoda autó, majd lemászva a létráról kivette a kötegből a kilógó képeslapot, megfordította, és majdnem elájult, amikor olvassa, hogy D. Tamás  részére.
Te nézd már, mondja munkatársának, ez a feleségem barátnője férjének érkezett, még 1996-ban! Azonnal hívta a feleségét, és kivette a képeslapot a kötegből.
Kiderült, Édesanyám - Tamás fiam 14. születésnapjára - küldte a képeslapot, ami eddig, azaz 18 éve nem érkezett meg...
Tamás fiam azt mondja, úgy érzi, a Mama megnézte a Mennyországban az életének a filmjét, és látta, hogy az unokája nem kapta meg a képeslapját. Így aztán elküldött egy Angyalt, hogy juttassa el az unokájának. És karácsonyra Tamás fiam megkapta a képeslapot, amit mellékelek. (Lásd a kép.)
A lottón egy ötösnek talán nagyobb az esélye, mint annak, hogy valaki 18 év után kapja meg képeslapját. De ha egy angyal utasítást kap, akkor megtalálja a módját, hogy végrehajtsa azt! Még a posta ellenében is...

Angyalok kísérte új évet kívánok sok szeretettel! :)

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!