Az élet 12 aranyszabálya

AZ ÉLET ARANYSZABÁLYAI:

Nincsenek véletlenek, mindennek oka és/vagy célja van.

Minden krízis, életválság, nehézség azért van, hogy változtatásra sarkalljon bennünket, és fontos üzenettel bír számunkra a tudatalattinkban rejlő hiedelmekkel kapcsolatban (amiben változtatnunk kellene).

Csak akkor képes az ember változ(tat)ni, ha előzetesen elfogadta, hogy valamiben változ(tat)nia kell és elhiszi, hogy a változás létrejöhet.

Nem érdemes sem elvetni sem elfogadni semmit sem, addig, amíg nem ismerjük.

A harmonikus emberi kapcsolatok alapja a kölcsönös érdeklődés, kölcsönös elismerés és a kölcsönös bizalom, egyszóval a jó kommunikáció. :)

A Lelkünkkel-Szellemünkkel-Testünkkel való valódi összehangoltság állapota tartós békét és örömöt hoz az ember életébe, valamint maga az összehangoltság "visszatesz" a direkt áramlásba, összehangolttá válunk az univerzummal, így pozitívan hat a pénzügyeinkre is.

Minden megnyilatkozásnak érdemarányos visszahatása van, ez az energia törvénye.

Belső érzelmeinket nem a külvilág okozza, hanem az, ahogy belsőleg értékeljük (megítéljük) a külvilág megnyilvánulásait.

Addig nem tudunk másokat szeretni és elfogadni, amíg Önmagunkat nem szeretjük és fogadjuk el teljesen.

Embertársaink minden olyan megnyilvánulása, ami nem szeretetteljes, az jelzés, hogy szeretetre van szükségük.

Minden ember értékes és szeretetre méltó. (Attól függetlenül, hogy hol tart a fejlődésben. Fontos: A viselkedés nem az ember.)

Azért vagyunk a földön, hogy megtanuljunk a szeretet energiájával tökéletesen bánni, és abból működni - helyzettől és embertől függetlenül.

A szeretet és a hála a két legerősebb energia. A Szellem/Univerzum = Szeretet. Minden Szellemből van, azaz minden szeretetből születik és oda tér vissza. Létezni annyi, mint szeretetben lenni - akkor is, ha ezt időnként nem vesszük észre. :)

A szeretet és a hála a két legerősebb energia. A Szellem/Univerzum = Szeretet. Minden Szellemből van, azaz minden szeretetből születik és oda tér vissza. Létezni annyi, mint szeretetben lenni - akkor is, ha ezt időnként nem vesszük észre. :)

Csodás napokat, légy magadhoz és másokhoz is jó!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!