2011 febr 28

Az élet könnyű!

A dolgokért meg kell szenvedni? Igen, ilyeneket hallottunk és még hallunk ma is sokszor. Sajnos azonban, amíg ilyeneket gondolunk, addig az élet (az Univerzum) ezt is fogja felénk visszatükrözni, tehát az életünk nehéz, küzdelmes és szenvedésekkel teli lesz. Ilyen egyszerű...

Ezért inkább kezdjük elképzelni, hogy az élet könnyű, vidám és örömteli, a mindennapjaink boldogságban és könnyedén, lelkesen telnek! Semmivel sem nehezebb a fejünkben azt gondolni az életről, hogy könnyű, mint azt hogy nehéz! Ha esetleg úgy érzed, hogy "nehéz" könnyűnek gondolni az életet, a következő támogató hitet ajánlom:

Támogató hit: Az élet könnyű! Az életemet könnyedén élem, a mindennapjaim csodásan telnek. Minden napomat kiváncsi izgalommal és lelkesedéssel várom, hogy ma milyen csodás meglepetéssel szolgál számomra! Ma vajon milyen ajándékot kapok az Univerzumtól?

Figyelj az ajándékokra, amiket kapsz, nap mint nap! Légy hálás értük, hogy a "Hála-lifttel" magasabb rezgésszintekre kerülj, ahol egyre könnyebb lesz élni az életed!

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!