2012 febr 19Pénzteremtés, pénz vonzása

Beszélj a Pénzzel!

 

Sokaknak okoz gondot manapság a pénz. Van, akinek a hiánya, van akinek az, hogy nem érzi biztonságban az állandóan változó árfolyamok és tőzsdei bizonytalanság, az egész világot érintő pénzügyi vál-ság (változás) miatt.

 

Már írtam róla, hogy a pénz energia (a szeretet- és a hála-energia „fizikai” megvalósulása), de Ismétlés a tudás anyja, ezért érdemes akár újra és újra foglalkozzunk vele. 

 

A pénz energia, így egyáltalán nem mindegy, hogyan gondolkodunk róla, hiszen a gondolat-energiáinkkal behívjuk az életünkbe vagy éppen eltaszítjuk magunktól. Talán úgy a legkönnyebb elképzelni, ha megszemélyesítjük, mintha a legjobb barátunk lenne.

 

Ha a barátod lenne a Pénz, akkor mit mondanál neki?

 

Hogyan tudnád kifejezni, hogy mennyire értékeled? Szereted-e Pénz barátodat? Élvezed-e Pénz barátod társaságát? Hálás vagy-e azért a dolgokért, amiket vele el tudsz érni? Kifejezed-e Neki a háládat?

 

Érdemes lenne ilyesmiket mondani Pénz barátunknak:

 

Mindig annyira várom az érkezésed! Örömmel tölt el, ha velem vagy és együtt lehetünk. Tudom, hogy mennyit segítesz nekem, és hogy Rád mindig számíthatok. Bármit el tudok veled végezni. Köszönöm, hogy támogatod a saját fejlődésemet, és hogy a te segítségeddel én is tudok másokat támogatni.

Egy igazi Áldás vagy az életemre nézve! Olyan jó érzés, amikor együtt vagy velem azokban a dolgokban, amiket nagyon élvezek: nyaralás, vásárlás, szép új ház, autó... Annyira hálás vagyok az érkezésednek, már alig várom újra!

 

Amennyiben ilyen kedves barátként gondolkodsz róla, a Pénz nyilván az alábbiakat mondja majd Neked:

 

Pénz barátodként örömmel szolgálom minden vágyadat, hiszen mindig megköszönöd. A köszöneted egyre inkább arra ösztönöz, hogy egyre többet tegyek érted, mint a te pénz barátod. Szeretem megvalósítani azt, amit szeretnél.

Örülök, hogy a TE pénzed, pénz barátod vagyok, mert tudom, hogy TE szeretettel és hálával engedsz tovább az utamra, hogy kiteljesítsem magam, és másoknak is tudjak segíteni. Azzal az érzéssel jövök hozzád, hogy tudom, nem korlátozol, hanem engedsz továbbmenni, áramolni. Így kedvem van hozzád egyre gyakrabban visszatérni is. Szeretek Veled lenni, mert érzem, hogy szeretsz engem, és mindig örülsz nekem.

 

Ugye milyen jó érzés így elbeszélgetni a Pénz barátoddal? Egészen más érzés, mint amikor azok – a nagyon általános – hiedelmek vannak a fejünkben, amikkel korlátozzuk magunkat és a Pénz hozzánk áramlását is.

 

1. Növessz Pénz-fát magadban!

 

Lásd, ahogy ez a Pénz-fa tele van pénzlevelekkel! Akármikor pénzre van szükséged, tépj le a levelekből, és köszönd meg a fának, hogy újranöveszti a leveleket!  Meglátod, sosem fog elfogyni a pénzed, hiszen ahogyan a Te (és az Univerzum) szeretet és hála energiája korlátlan, úgy korlátlan és végtelen a pénz energiája is!

 

2. Képzeld el az aurádat, ahogyan vonzod magadhoz Pénz barátodat!

 

Csodás színekből áll, fényes, feltöltött, nagy… és most egyszer csak képzeld el, tiszta szándékkal, hogy pénzvonzó mágnes lesz! Hipp-hopp, mostantól mágnesként vonzod a pénzt, az Univerzumból minden irányból feléd áramlik és rád tapad! Hopp, pontosan most ragadt rád egy! Ne feledd, mindenki felé áramlik, a többieknek is bőven marad, te nem veszed el mástól!

 

Csodás napokat és Pénz-teremtéseket!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!