Beszélj a Pénzzel!
febr19

Beszélj a Pénzzel!

Sokaknak okoz gondot manapság a pénz. A vonzás törvényét használva és a gondolatainkra figyelve megteremthetjük azt, ami szeretnénk.


Sokaknak okoz gondot manapság a pénz. Van, akinek a hiánya, van akinek az, hogy nem érzi biztonságban az állandóan változó árfolyamok és tőzsdei bizonytalanság, az egész világot érintő pénzügyi vál-ság (változás) miatt.

 

Ugyan már írtam róla, hogy a pénz energia (a szeretet- és a hála-energia “fizikai” megvalósulása), de Ismétlés a tudás anyja, ezért érdemes akár újra és újra foglalkozzunk vele. 

 

Mivel ahogy említettem, a pénz energia, így egyáltalán nem mindegy, hogyan gondolkodunk róla, hiszen a gondolat-energiáinkkal behívjuk az életünkbe vagy éppen eltaszítjuk magunktól. Talán úgy a legkönnyebb elképzelni, ha megszemélyesítjük, mintha a legjobb barátunk lenne.

 

Ha a barátod lenne a Pénz, akkor mit mondanál neki?

 

Hogyan tudnád kifejezni, hogy mennyire értékeled? Szereted-e Pénz barátodat? Élvezed-e Pénz barátod társaságát? Hálás vagy-e azért a dolgokért, amiket vele el tudsz érni? Kifejezed-e Neki a háládat?

 

Érdemes lenne ilyesmiket mondani Pénz barátunknak:

Mindig annyira várom az érkezésed! Örömmel tölt el, ha velem vagy és együtt lehetünk. Tudom, hogy mennyit segítesz nekem, és hogy Rád mindig számíthatok. Bármit el tudok veled végezni. Köszönöm, hogy támogatod a saját fejlődésemet, és hogy a te segítségeddel én is tudok másokat támogatni.
Egy igazi Áldás vagy az életemre nézve! Olyan jó érzés, amikor együtt vagy velem azokban a dolgokban, amiket nagyon élvezek: nyaralás, vásárlás, szép új ház, autó... Annyira hálás vagyok az érkezésednek, már alig várom újra!

 

Amennyiben ilyen kedves barátként gondolkodsz róla, a Pénz nyilván az alábbiakat mondja majd Neked:

Örömmel szolgálom minden vágyadat, hiszen mindig megköszönöd. A köszöneted egyre inkább arra ösztönöz, hogy egyre többet tegyek érted. Szeretem megvalósítani azt, amit szeretnél.
Örülök, hogy a TE pénzed vagyok, mert tudom, hogy TE szeretettel és hálával engedsz tovább az utamra, hogy kiteljesítsem magam, és másoknak is tudjak segíteni. Azzal az érzéssel jövök hozzád, hogy tudom, nem korlátozol, hanem engedsz továbbmenni. Így kedvem van hozzád egyre gyakrabban visszatérni is. Szeretek Veled lenni, mert érzem, hogy szeretsz engem, és mindig örülsz nekem.

 

Ugye milyen jó érzés így elbeszélgetni a Pénzzel? Egészen más érzés, mint amikor azok – a nagyon általános – hiedelmek vannak a fejünkben, amikkel korlátozzuk magunkat és a Pénz hozzánk áramlását is.

 

1. Növessz Pénz-fát magadban!

 

Lásd, ahogy ez a Pénz-fa tele van pénzlevelekkel! Akármikor pénzre van szükséged, tépj le a levelekből, és köszönd meg a fának, hogy újranöveszti a leveleket!  Meglátod, sosem fog elfogyni a pénzed, hiszen ahogyan a Te (és az Univerzum) szeretet és hála energiája korlátlan, úgy korlátlan és végtelen a pénz energiája is!

 

2. Képzeld el az aurádat!

 

Csodás színekből áll, fényes, feltöltött, nagy… és most egyszer csak képzeld el, tiszta szándékkal, hogy pénzvonzó mágnes lesz! Hipp-hopp, mostantól mágnesként vonzod a pénzt, az Univerzumból minden irányból feléd áramlik és rád tapad! Hopp, pontosan most ragadt rád egy! Ne feledd, mindenki felé áramlik, a többieknek is bőven marad, te nem veszed el mástól!

 

Csodás napokat és Pénz-teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

 

Szeretettel,

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


A boldogság tudatállapot
dec18
Kommunikáció

A boldogság tudatállapot

A boldogság nem a megkapott/ megszerzett dolgok miatti érzés, hanem tudatállapot, amely bennünk van.
Kívánj másnak is!
dec23
Kommunikáció

Kívánj másnak is!

Amikor valami jót kívánsz magadnak, kívánd egyúttal mindenki másnak is!
Teremtő gondolatok - városrehabilitáció, környezet
febr05
Kommunikáció

Teremtő gondolatok - városrehabilitáció, környezet

FK. kérésére, városrehabilitációs, szépülős teremtő gondolatok. :)
11 támogató hit és gondolat
jún04
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.