2011 márc 21

Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt?

Jaj! És akkor mi van a sok negatív gondolattal (és persze a hozzájuk tartozó negatív érzésekkel), ami mindannyiunk fejében időről-időre megjelenik? Ha bűntudatunk van a negatív gondolatok miatt, akkor vajon mit teremtünk az ilyen gondolatainkkal?

Hát persze: további bűntudatot, netán még önbüntetésre is okot adó helyzeteket is… na ez aztán remek körforgás… :) Szóval: Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt? Hát ne legyen! … Persze, könnyű mondani... :)

Mindenkinek van negatív gondolata időről-időre, teljesen természetes. Nem kell bosszankodni miatta, még elhesegetni sem kell (legfőképpen elnyomni nem érdemes), egyszerűen csak más gondolatokat érdemes helyettük gondolni! :) Ez legkönnyebben úgy megy, hogy megkérdőjelezzük a fejünkben megjelenő negatív gondolatokat!

Ezzel az egyszerű módszerrel képesek vagyunk eljutni a pozitívabb gondolatokhoz. Amikor ezt már gyakorlatunkká tesszük, egyre több kellemes (pozitív) gondolatot "ültetünk el" a fejünkben, amiből aztán teljesen természetes módon szintén egyre több pozitív gondolat fog kifejlődni. :)

Szóval, ne foglalkozz a negatív gondolataiddal, inkább válassz pozitívakat és figyelj ezekre inkább! :) Ha csak 51 %-ban több a pozitív gondolatod, mint a negatív, máris átbillentél, azaz egyre több pozitív gondolat keletkezik benned!

Támogató gondolat: Megengedem magamnak, hogy időről-időre negatív gondolataim legyenek.
Ezek segítenek tudatosítani bennem a teremtő folyamatban való részvételem, hiszen ilyenkor képes vagyok változtatni rajtuk a megkérdőjelezéssel vagy a hála kifejezésével. Hálás vagyok a saját magammal kapcsolatos felismeréseimért.

Csodás napokat és még csodásabb gondolatokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!