Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt?
márc21

Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt?

A teremtési folyamat: a gondolatainkkal (és a hozzácsatolt érzésekkel) teremtjük az életünket.


Jaj! És akkor mi van a sok negatív gondolattal (és persze a hozzájuk tartozó negatív érzésekkel), ami mindannyiunk fejében időről-időre megjelenik? Ha bűntudatunk van a negatív gondolatok miatt, akkor vajon mit teremtünk az ilyen gondolatainkkal?

Hát persze: további bűntudatot, netán még önbüntetésre is okot adó helyzeteket is… na ez aztán remek körforgás… :) Szóval: Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt? Hát ne legyen! … Persze, könnyű mondani... :)

Mindenkinek van negatív gondolata időről-időre, teljesen természetes. Nem kell bosszankodni miatta, még elhesegetni sem kell (legfőképpen elnyomni nem érdemes), egyszerűen csak más gondolatokat érdemes helyettük gondolni! :) Ez legkönnyebben úgy megy, hogy megkérdőjelezzük a fejünkben megjelenő negatív gondolatokat!

Ezzel az egyszerű módszerrel képesek vagyunk eljutni a pozitívabb gondolatokhoz. Amikor ezt már gyakorlatunkká tesszük, egyre több kellemes (pozitív) gondolatot "ültetünk el" a fejünkben, amiből aztán teljesen természetes módon szintén egyre több pozitív gondolat fog kifejlődni. :)

Szóval, ne foglalkozz a negatív gondolataiddal, inkább válassz pozitívakat és figyelj ezekre inkább! :) Ha csak 51 %-ban több a pozitív gondolatod, mint a negatív, máris átbillentél, azaz egyre több pozitív gondolat keletkezik benned!

Támogató gondolat: Megengedem magamnak, hogy időről-időre negatív gondolataim legyenek.
Ezek segítenek tudatosítani bennem a teremtő folyamatban való részvételem, hiszen ilyenkor képes vagyok változtatni rajtuk a megkérdőjelezéssel vagy a hála kifejezésével. Hálás vagyok a saját magammal kapcsolatos felismeréseimért.

Csodás napokat és még csodásabb gondolatokat! Légy magadhoz jó!

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Értékeld magad sokra!
febr14

Értékeld magad sokra!

Ez biztosan nagyon furán hangzik, hiszen nem hogy ilyet nem hallottunk soha senkitől nagy valószínűséggel, hanem sokkal inkább olyat, hogy "ne légy büszke", "ne gondolj magadról sokat", "ne értékeld magad túl", "ne kerülj előtérbe", "húzd meg magad", "először mások, aztán te" stb.
Nehéz helyzetek
nov19

Nehéz helyzetek

Nehéz a helyzet sokaknak manapság... mindenféle "tragédiák" (nem kételkedem a mélységükben, azért tettem idézőjelbe, mert már maga a szó is emberi ítélkezést takar) vesznek bennünket körül.
Teremtő gondolatok - fiatalság
febr14

Teremtő gondolatok - fiatalság

Fiatalság, öregedés? Mindkettő hiten alapszik. És mivel azon, az valósul meg, amiben hiszünk!
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.