Cikk - a Spirituális Választerápiáról II.

 

Frissítve: 2021. január

 

Megjegyzés:

Az eredeti cikk sok évvel ezelőtt a Sikeradón jelent meg, „Válasz a napi gondokra” címmel, Szidon Rita tollából. 

Akkoriban még a Spirituális Választerápia módszerrel foglalkoztam. Azóta nagyon sok mindent másképpen gondolok, mert folyamatosan fejlődtem, a saját rendszeremnek - az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszernek - is köszönhetően, amit már több, mint 7 éve használok. 

A rendszer intuitív, energetikai, coaching-szemléletű módszer, mely a régmúltból hozott, a jelenben is fennálló és akadályozó energiákat és érzéseket alakítja át a kvantummezőben. 11 nyelvre van lefordítva, iPad applikációban működik és 30 országba jutott el 5 kontinensen, a rendszert használó mentorokon, instruktorokon, klienseken és hallgatókon keresztül.

Olvass az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről, kattints ide!

 
 
Bizonyára sokan hallottak már a Spirituális Választerápiáról, de a módszer lényegét és napi felhasználhatóságát talán még nem mindenki ismeri részleteiben.

 

A téma talán legavatottabb ismerőjét, László Erikát kértem meg, hogy mutassa be ezt a módszert. László Erika az SRA (a Spiritual Response Association) nemzetközi szervezet titkára, igazgatóként képviseli a szervezetben dolgozókat és a szervezeti ügyeket. 2003. óta foglalkozik a Spirituális Választerápia módszerével, Spirituális Választerápia tanár és tanácsadó.

 

- Mutasd be kérlek a Spirituális Választerápia módszert!

 

- A Spirituális Választerápia módszerrel úgynevezett programokat tisztítunk Felső Én segítségével. Felső Énje mindenkinek ugyanúgy van, mint ahogyan tudata, tudatalattija is van. Felső Én a szupertudat, a három elménkből az egyik (Ezt én gondolom így és így is tanítom, de a Spirituális Választerápia tanításai szerint FÉ rajtunk kívül van). A Spirituális Választerápia módszerben az ő, valamint a Spirituális Választerápiához tartozó táblázatok és egy inga segítségével férünk hozzá a lélekfeljegyzésekben eltárolt dolgokhoz. (A lélekfeljegyzéseket ezoterikus körökben sokszor Akasha krónikának is nevezzük.)

 

Valószínűleg Jung erre utalt úgy, hogy kollektív tudattalan. Én sokszor magyarázom úgy, hogy felkapcsolódunk az „égi internetes hálózatra”. Minél pontosabb kérdéseket teszünk fel, annál pontosabb lesz a válasz is, mint ahogy a különböző internetes keresőprogramok esetében is. Mindig a negatív dolgokat tisztítjuk és keressük, hiszen a pozitív programok nem okoznak gondokat. A gondoknak mindig az eredeti kiváltó okát, a gyökerét keressük Felső Én segítségével, amiket az előző életekben, illetve a spirituális birodalmak programjaiban találjuk meg, és tisztítjuk.

 

Beazonosítjuk a programokat (energiákat és hiedelmeket) és ki is tisztítjuk. És hogy ez igazán hogyan történik? Ki tudja… mint ahogy nem értjük, hogyan működik a hipnózis és a meditáció (bár kísérletekkel alátámasztott és bizonyított, hogy működik mindkettő), úgy én sem tudom, hogy pontosan mi történik, amikor tisztítunk. Az eredményeink azonban világszerte azt bizonyítják, hogy valami jó történik ilyenkor, ami segít a továbblépésben, legyen bármiről is szó.

 

- Mit ajánl a Spirituális Választerápia egy mai ember számára?

 

- Egy lehetőséget arra, hogy megszabadulhassunk azoktól a gátló tényezőktől, melyek akadályozzák, hogy boldogabban, harmonikusabban éljük az életünket. Rengeteg különböző módszer létezik, mint ahogyan mi is oly különbözőek vagyunk. Az a jó, hogy mindenki megtalálhatja számára a legjobbat. Nekem a Spirituális Választerápia egyelőre bevált.

 

- Hogyan került Magyarországra a Spirituális Választerápia és hányan vettek részt eddig a képzéseken?

 

- A módszert egy cseh származású amerikai lelkész, Robert E. Detzler fejlesztette ki és fejleszti mind a mai napig (a szerk megjegyzése: Robert E. Detzler 2013-ban, rövid betegség után 87 éves korában távozott el a földi világból). 2001-ben kineziológusok meghívására jött először Magyarországra és mutatta be a Spirituális Választerápiát a résztvevőknek. Az azóta elmúlt időszakban körülbelül 5000 ember tanulta meg a módszert a világon, hogy saját magát, illetve esetleg a környezetét segítse.

 

- Segíthet-e a Spirituális Választerápia a mindennapi konfliktusaink megoldásában?

 

- Abszolút! A Spirituális Választerápia segítségével a mindennapok negatív energiáit, a felgyülemlett stresszt, a problémás emberi kapcsolatokat is lehet tisztítani. Gyakorlatilag bármit, ami problémát okoz nekünk a mindennapok során.

 

- Említs meg kérlek néhány olyan gyakori problémát amivel a kliensek felkeresik a  Spirituális Választerápia tanácsadókat!

 

-  Viszonylag nagyon egyszerű. Egészség, kapcsolatok, pénz. Ebbe a három fő témába gyakorlatilag minden beletartozik: gyerekvállalási nehézségek, egészségügyi, párkapcsolati problémák, a pár hiánya,  társtalanság, szexuális gondok, pénzügyi, munkahelyi bajok, emberi konfliktusok (családi, baráti, munkahelyi) stb.

 

- Természetesen név nélkül, mondj el kérlek egy sikertörténetet.

 

- Annyira nehéz egyet kiemelni a rengeteg közül! Hirtelen az jut eszembe, hogy bár nem én vagyok a „talált tárgyak irodája”, mégis egy csomó elveszett vagy ellopott tárgy is megkerült a Spirituális Választerápia segítségével (eltulajdonított számítógép, mobiltelefon, visszahozott kabát, elveszett háztervrajzok, ellopott autó és személyes iratok stb.).

 

Ezen kívül eszembe jut egy hölgy, aki bár már elmúlt 30 éves, az volt a gondja, hogy még sosem volt szexuális kapcsolata. Egyszer tisztítottuk, és két évig nem is hallottam felőle utána. Majd felhívott és bejelentkezett. Még aggódtam is, hogy hátha még mindig nincs kapcsolata. Kiderült, hogy a tisztítás után rengeteg kapcsolata lett, most az a gondja, hogy egyik sem tartós!

 

Volt olyan, akinek a visszatérő miómáját sikerült, úgy tűnik, örökre megoldani. A pár tisztítás után megtörtént a már sokadik műtét, ami után előtte mindig visszatért a miómája, majd azóta, évek óta, teljesen jól van.

 

Néha annyira meglepő és csodás dolgok történnek, hogy én is csak csodálkozom és rendkívül hálás vagyok, hogy találkozhattam ezzel a módszerrel, ami ma már kitölti a mindennapjaimat!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!