Cikk - a Spirituális Választerápiáról

Frissítve: 2021. január

 

Megjegyzés:

Az alábbi, velem készült interjút sok évvel ezelőtt az Astronet internetes magazin közölte a Spirituális Választerápiáról.

Akkoriban még a Spirituális Választerápia módszerrel foglalkoztam. Azóta nagyon sok mindent másképpen gondolok, mert folyamatosan fejlődtem, a saját rendszeremnek - az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszernek - is köszönhetően, amit már több, mint 7 éve használok. 

A rendszer intuitív, energetikai, coaching-szemléletű módszer, mely a régmúltból hozott, a jelenben is fennálló és akadályozó energiákat és érzéseket alakítja át a kvantummezőben. 11 nyelvre van lefordítva, iPad applikációban működik és 30 országba jutott el 5 kontinensen, a rendszert használó mentorokon, instruktorokon, klienseken és hallgatókon keresztül.

Olvass az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről, kattints!

 

 

Spirituális Választerápia – Beszélgetés Felső Énünkkel - A szakértő válaszol

 

Mivel a Spirituális Választerápia még viszonylag ismeretlen módszer hazánkban, sok kérdés merül fel vele kapcsolatban. Felvetéseinkre László Erika, okleveles SVT-tanácsadó és SVT-tanár válaszolt:

 

Ha egy ügyfél egy konkrét problémával keres fel, és ezt vázolja kezelés előtt, biztos lehetsz-e benne, hogy az inga kizárólag a Felső Éntől kapott információk alapján mozog a kezedben, és nem befolyásolja a tudatod, vagyis az, amit előzőleg hallottál?

 

A Spirituális Választerápiában tanítottak alapján nem, ebben nem lehetek ebben biztos. Éppen ezért, minden alkalommal, amikor „hozzálátok” az SVT-tisztításnak, a Spirituális Választerápia módszerhez tartozó felkészülési és kérdezési folyamattal kezdek, ami előírás is minden SVT-tanácsadónak és tanárnak. Ez az SVT-felkészülési folyamat, ami aztán biztosít, hogy valóban nem a tudatom, vagy akár az egóm befolyásol az adott témában, vagy embert illetően. A Spirituális Választerápiát használva én úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb, amit el kell mindig érnünk: a teljes semlegességet, és azt, hogy ne a tanácsadó személyisége/ egója/ gondolatai, hanem csakis kizárólag Felső Én vezessen végig a Spirituális Választerápia tisztítási folyamatán.

 

Sokan úgy vélik: ha az ember megszületése előtt nehéz lélekprogramot választott magának, akkor oka van annak, hogy ezt kell megélnie, megtapasztalnia. Nem jelent-e ennek a programnak az átírása illetéktelen „beavatkozást”?

 

Felső Én és a Spirituális Választerápia módszere kizárólag és csakis olyan dolgokat végez el nekünk, ami jó nekünk, amire szükségünk van, de csak akkor, ha kérjük! A módszerrel nem lehet „rosszat tenni”, vagy akár „illetéktelenül” beavatkozni. A Spirituális Választerápia és Felső Én szerint ráadásul egyetlen karma létezik: és ez a szeretet.

 

Amennyiben nem tudnánk megváltoztatni eredeti lélektervünket – választott utunkat -, akkor a Spirituális Választerápia módszernek, sőt a Lélek szabad akaratának sem lenne semmi értelme. Szerencsére azonban van választásunk, és bármikor megváltoztathatjuk gondolkodásunkat, mely teremtő erővel bír és elkezdhetünk teremteni egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet magunknak.

 

Tudom azonban, hogy sokan úgy gondolják, hogy az eredeti „szenvedéses” programot kell végigcsinálniuk ahhoz, hogy fejlődjenek. A Spirituális Választerápia szerint ezek is negatív programok (hitrendszerek és energiák), amelyeket szintén ki tudunk tisztítani.

 

Ha nincs akadálya a lélekprogram menet közbeni megváltoztatásának, akkor is felmerül a kérdés: mehet-e ez ilyen egyszerűen, szinte „gombnyomásra”? Nem igaz az, hogy a Földön az életünk jobbításáért keményen meg kell dolgoznunk?

 

Visszautalok az előző válaszomra: ezek a „gondolatok” valóban szinte belénk ívódtak, olyan erősen, hogy hitünkké váltak. Nem hisszük el, hogy lehet könnyen, gyorsan, problémák nélkül, boldogan… És persze addig, amíg nem hisszük el, addig nem is tudnak működni, illetve csak a negatívak működnek…az élet nehéz, küzdelmes… A Spirituális Választerápia módszerével tisztítjuk ezeket a hitrendszereket, melyek alapvetően meg tudják változtatni az életünkhöz való hozzáállásunkat.

 

A Spirituális Választerápia tanácsadás során minden esetben úgy dönt a Felső Én bizottság, hogy hajlandó lecserélni a negatív programot pozitívra? Ha igen, miért?

 

Van olyan eset, amikor elsőre „ragaszkodnak” a régi negatív progamokhoz. A Spirituális Választerápia szerint ők is Lelkek, olyanok, mint mi, így aztán nekik is lehetnek különböző gátló programjaik. Ebben az esetben őket is tisztítjuk (ahogy lent úgy fent – és ahogy fent úgy lent elve alapján), addig, míg aztán ők is, és a Lélek is elfogadja az új, pozitív terveket.

 

Mi lehet az oka, ha a Spirituális Választerápia hatására mégsem oldódik meg egy probléma? Egy ismerősöm tavaly öt alkalommal vett részt Spirituális Választerápián, mert 37 éves korára sem találta meg a párját, bár vágyik erre. Azóta eltelt egy év, de még mindig egyedül van…

 

Nos, a Spirituális Választerápia sem „csodaszer”, bár egy igen hatékony módszer, mellyel a spirituális blokkokat tudjuk eltávolítani az útból, hogy itt a fizikai szinten könnyebb legyen az életünk. Garancia arra, hogy valaki pár Spirituális Választerápia tanácsadás után megtalálja a régen keresett párját ugyanúgy nincs, mint ahogyan az orvostudomány sem tud garanciát adni a gyógyulásra. Itt is, ott is a páciensen is múlnak a dolgok. Még akkor is, ha az adott esetben a Spirituális Választerápia, vagy akár az orvostudomány a gyógyszerrel mindent megtett az adott téma kezelésében.

 

Egy-egy téma egyébként pedig nagyon sokrétű lehet, (mint a hagyma héja) így még az is elképzelhető, hogy 5 alkalom elteltével még nem jutottak el a „hagyma” utolsó héjához, azaz a probléma gyökeréhez.

 

Én nagyon fontosnak tartom tudatosítani mindenkiben, aki eljön hozzám, hogy fontos, hogy ő hogyan áll hozzá az életéhez, a dolgaihoz. A Spirituális Választerápia tisztítások sokat segítenek, és megtörténnek a szellemi szinteken. Nekünk azonban ugyanúgy meg kell tennünk a lépéseket itt, a fizikai síkon, ami a tisztítások után persze – én úgy tapasztalom – könnyebb, mint előtte.

 

De lépni nekünk kell! Aranyos példaként megemlíteném, amikor egyik ismerősöm megkérdezte, hogy mikor fogja végre megtalálni a lakást, amit meg akar venni? Többször tisztítottuk a témát, és már nem volt semmi blokk. Megkérdeztem tőle: Néztél már hirdetéseket, elmentél lakásokat nézni? Azt válaszolta, hogy nem. Ekkor elnevettem magam, és elmondtam, hogy szerintem elég kicsi az esélye annak, hogy valaki bekopog hozzá, hogy tessék, itt van egy eladó lakás, Önnek akarom eladni.

 

Ő is elnevette magát, és azt mondta, hogy jó, akkor nekilát a keresésnek. Ennyi elég is volt, feladott két hirdetést az ismerősi körben, és azóta már meg is vette a lakást. Pillanatok alatt sikerült neki.

 

Ha egy életterületen (pl.: a boldog párkapcsolat megtapasztalása) a Spirituális Választerápia segítségével lecseréltük a régi, gátló programot, és a Felső Én visszajelzése szerint már az új program működik 100%-ban, akkor is szükség lehet-e még a későbbiekben ugyanezen életterület tisztítására? A régi mechanizmusok eltűnnek-e örökre, vagy visszatérhetnek?

 

Én úgy tapasztalom, (akár a saját életemet illetően is), hogy nem tudom magam „bebiztosítani” semmilyen témában. Az élet - mindannyian tapasztaljuk - folyamatos változás. Minthogy minden, a kapcsolataink is változnak, így igen, lehet, hogy szükség van a későbbiekben hasonló témájú tisztításra.

 

Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy visszatértek az „eredeti” programok - bár a Lélek ilyesmire is képes, mint egy jó szoftveres: újraírja, újrateremti a már kitisztított programokat –, hanem inkább azt, hogy elértünk az életünkben egy olyan helyzetet (tudatosságunk egy olyan szintjét), ahol másfajta tisztítandó programokat találhatunk, a már tisztított témát illetően.

 

Addig, amíg élünk és fizikai formában létezünk, gondolkodunk, ítéleteket alkotunk nap mint nap, mindig lesz mit tisztítanunk… Számomra ez valami olyasmi, mint a fürdés: azt sem lehet abbahagyni, pedig az elmúlt évek során, már annyit fürdödtem… :) 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!