2010 jan 05Kommunikáció

Cikk - Bio info magazin - 2008. március

 

Milyen csodálatosnak teremtettünk. Mégis csak kevés ember él szabad, szeretetteli, teljes életet. Legtöbbünk még azzal sincs tisztában, hogy valójában mit jelentenek számára ezek a fogalmak. Miért fektetünk több energiát a vágyódás, a megfeleléskényszer, a ragaszkodás és a többi  negatív elképzelés fenntartására? Hogyan csillapíthatnánk zavaros érzelmeink uralmát a tudatunk felett?

 

A válasz reményében kerestem fel László Erika SVT (Spirituális Választerápia) tanácsadót. A konzultációk és tisztítások hatására azt tapasztaltam, hogy könnyebben rálátok a problémáimra, tehát közeledek a megoldásaik felé, nyitottabb és szeretettelibb vagyok, amit a környezetem is hálásan tükröz vissza. Ez a változás vezetett ahhoz, hogy a kedves olvasóknak is bemutassam az SVT módszerét, lehetőségeit.

 

BIO INFO: Mit jelent számodra az a kifejezés, hogy spirituális? Mást, mint az, hogy vallásos?

LÁSZLÓ ERIKA: Kifejezetten. Minden vallás alapja a spiritualitás, de a vallásokat emberek irányítják emberi módon. A spiritualitás alapja az egység, a szeretet, a könyörület, az együttérzés. A vallás alapja az adott vallás tanítása, parancsolatai, pontjai. A spiritualitásnak nincs semmilyen világi szervezete, irányítója, a vallásoknak van.

 

BIO INFO: Igaz, hogy az SVT alkalmazása által választ kaphatunk arra, hogy mi az ami megakadályozza számunkra a szeretet és teljesség állapotában élést?

L. E .: Nemcsak választ kaphatunk minderre, hanem fel is oldhatjuk ezeket az akadályokat. Hasonlattal élve, egy hosszú ideje poros, elhagyott házat, ha kitakarítunk, szinte érezhetően felszabadul a sok portól, a tisztaság új energiájával töltődik fel. Az SVT tisztítások után valami nagyon hasonlót érezhetünk, megszabadulunk a sok „lerakódott portól” és „tisztábban”, szabadabban élhetjük az életünket.

Természetesen szükség van arra is, hogy akarjuk a változást és tudatos szinten mindent meg is tegyünk érte. Viszont az a tapasztalatom, hogy ha az észben tartott tudatos vágyak és a tudat alatti programok között nézeteltérés van, a tudat alatti győz.

Ahhoz, hogy a tudatos elménk azokat a pozitív eredményeket teremtse meg, amelyekre vágyunk, meg kell bizonyosodnunk afelől, hogy nincs a szándékainkkal ellentétes hiedelem a tudat alatti elmében. Ez ugyanis képes megakadályozni mindazt a jót, aminek a megvalósításán munkálkodunk. Az SVT célja ennek a tisztítása.

 

BIO INFO: Mi történik a tanácsadáson?

L: E.: Összpontosítunk, és egy adott módszert alkalmazva felkészülünk a munkára. Ingát, egy táblázatkészletet és egy egyedi kérdés-sorozatot használunk. Az információkat közvetlenül a Felső Éntől, vagyis a Szellemtől, de mondhatjuk úgy is, hogy a kollektív tudatból kapjuk. Az inga a tudat alattiban rejlő információk hatására mozdul meg a tanácsadó kezében és jelzi a válaszokat.

Erre azért van szükség, mert sajnos nem lehet egyszerűen csak feltenni egy kérdést a tudatalattinak, és megkapni rá a válasz a saját hangunkon keresztül. De mivel a tudat alatti elme irányítja az összes automatikus testfunkciót, a test izommozgásain keresztül, tehát ez esetben a kézben tartott inga kilengései alapján meglelhetjük a választ.

Ehhez olyan kérdéseket kell feltenni, amelyekre „igennel” vagy „nemmel”, avagy egy szövegre való rámutatással (táblázaton vagy ábrán) lehet felelni. Ha megfelelően következetesek és objektívak vagyunk az inga használatával kapcsolatban, akkor ez a módszer hihetetlenül gyorsan és pontosan képes eljuttatni bennünket a válaszokhoz.

Megvizsgáljuk és azonosítjuk a negatív motivációkat, tehát feltárjuk, hogy melyik mikor és miért alakult ki bennünk, majd pedig tisztítjuk diszharmonikus, és akadályozó hatásaikat az élet bármely területére vonatkozóan. Mindezek után segítünk az elmét pozitív gondolatokkal „újraprogramozni”, hogy lehetősége nyíljon szabadon dönteni a további sorsa felől.

 

Mert nincs jó és roszz, a gondolkodás teszi azzá. A szeretet az egyetlen mindenható energia, amely körülöttünk áramlik, maximum mi vagyunk azok, akik ettől az energiától elzárjuk magunkat. Ez is a mi döntésünk, mert élni jól is lehet!

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!