Cikk - Bio info magazin - 2008. március
jan05

Cikk - Bio info magazin - 2008. március

Az alábbi cikk a Bio info magazin 2008. márciusi számában jelent meg, Réti Andrea velem készített interjúja alapján.


 

Milyen csodálatosnak teremtettünk. Mégis csak kevés ember él szabad, szeretetteli, teljes életet. Legtöbbünk még azzal sincs tisztában, hogy valójában mit jelentenek számára ezek a fogalmak. Miért fektetünk több energiát a vágyódás, a megfeleléskényszer, a ragaszkodás és a többi  negatív elképzelés fenntartására? Hogyan csillapíthatnánk zavaros érzelmeink uralmát a tudatunk felett?

 

A válasz reményében kerestem fel László ErikaSVT (Spirituális Választerápia) tanácsadót. A konzultációk és tisztítások hatására azt tapasztaltam, hogy könnyebben rálátok a problémáimra, tehát közeledek a megoldásaik felé, nyitottabb és szeretettelibb vagyok, amit a környezetem is hálásan tükröz vissza. Ez a változás vezetett ahhoz, hogy a kedves olvasóknak is bemutassam az SVT módszerét, lehetőségeit.

 

BIO INFO: Mit jelent számodra az a kifejezés, hogy spirituális? Mást, mint az, hogy vallásos?

LÁSZLÓ ERIKA: Kifejezetten. Minden vallás alapja a spiritualitás, de a vallásokat emberek irányítják emberi módon. A spiritualitás alapja az egység, a szeretet, a könyörület, az együttérzés. A vallás alapja az adott vallás tanítása, parancsolatai, pontjai. A spiritualitásnak nincs semmilyen világi szervezete, irányítója, a vallásoknak van.

 

BIO INFO: Igaz, hogy az SVT alkalmazása által választ kaphatunk arra, hogy mi az ami megakadályozza számunkra a szeretet és teljesség állapotában élést?

L. E .: Nemcsak választ kaphatunk minderre, hanem fel is oldhatjuk ezeket az akadályokat. Hasonlattal élve, egy hosszú ideje poros, elhagyott házat, ha kitakarítunk, szinte érezhetően felszabadul a sok portól, a tisztaság új energiájával töltődik fel. Az SVT tisztítások után valami nagyon hasonlót érezhetünk, megszabadulunk a sok „lerakódott portól” és „tisztábban”, szabadabban élhetjük az életünket.

Természetesen szükség van arra is, hogy akarjuk a változást és tudatos szinten mindent meg is tegyünk érte. Viszont az a tapasztalatom, hogy ha az észben tartott tudatos vágyak és a tudat alatti programok között nézeteltérés van, a tudat alatti győz.

Ahhoz, hogy a tudatos elménk azokat a pozitív eredményeket teremtse meg, amelyekre vágyunk, meg kell bizonyosodnunk afelől, hogy nincs a szándékainkkal ellentétes hiedelem a tudat alatti elmében. Ez ugyanis képes megakadályozni mindazt a jót, aminek a megvalósításán munkálkodunk. Az SVT célja ennek a tisztítása.

 

BIO INFO: Mi történik a tanácsadáson?

L: E.: Összpontosítunk, és egy adott módszert alkalmazva felkészülünk a munkára. Ingát, egy táblázatkészletet és egy egyedi kérdés-sorozatot használunk. Az információkat közvetlenül a Felső Éntől, vagyis a Szellemtől, de mondhatjuk úgy is, hogy a kollektív tudatból kapjuk. Az inga a tudat alattiban rejlő információk hatására mozdul meg a tanácsadó kezében és jelzi a válaszokat.

Erre azért van szükség, mert sajnos nem lehet egyszerűen csak feltenni egy kérdést a tudatalattinak, és megkapni rá a válasz a saját hangunkon keresztül. De mivel a tudat alatti elme irányítja az összes automatikus testfunkciót, a test izommozgásain keresztül, tehát ez esetben a kézben tartott inga kilengései alapján meglelhetjük a választ.

Ehhez olyan kérdéseket kell feltenni, amelyekre „igennel” vagy „nemmel”, avagy egy szövegre való rámutatással (táblázaton vagy ábrán) lehet felelni. Ha megfelelően következetesek és objektívak vagyunk az inga használatával kapcsolatban, akkor ez a módszer hihetetlenül gyorsan és pontosan képes eljuttatni bennünket a válaszokhoz.

Megvizsgáljuk és azonosítjuk a negatív motivációkat, tehát feltárjuk, hogy melyik mikor és miért alakult ki bennünk, majd pedig tisztítjuk diszharmonikus, és akadályozó hatásaikat az élet bármely területére vonatkozóan. Mindezek után segítünk az elmét pozitív gondolatokkal „újraprogramozni”, hogy lehetősége nyíljon szabadon dönteni a további sorsa felől.

 

Mert nincs jó és roszz, a gondolkodás teszi azzá. A szeretet az egyetlen mindenható energia, amely körülöttünk áramlik, maximum mi vagyunk azok, akik ettől az energiától elzárjuk magunkat.Ez is a mi döntésünk, mert élni jól is lehet!

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

 
 

 

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

 

Lájkold az FB oldalunkat

 

Tudtad?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

Megjelent Erika könyve, a LélekZene

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Cikk - a Spirituális Választerápiáról a Sikeradón
jan26
Kommunikáció

Cikk - a Spirituális Választerápiáról a Sikeradón

Válasz a napi gondokra - Írta: Szidon Rita
Cikk - Kiskegyed 2011. augusztus 9.
aug17
Kommunikáció

Cikk - Kiskegyed 2011. augusztus 9.

Az alábbi cikket a Kiskegyed 2011. augusztusi számában hozták le. Jó olvasgatást! :)
Cikk - a Spirituális Választerápiáról az Astroneten
aug13
Kommunikáció

Cikk - a Spirituális Választerápiáról az Astroneten

Az alábbi, velem készült interjút évekkel ezelőtt az Astronet közölte a Spirituális Választerápiáról. Nem vesztett az aktualitásából, így hát ...
Cikk - Bio info magazin - 2008. február
jan04
Kommunikáció

Cikk - Bio info magazin - 2008. február

Az alábbi cikk a Bio info  (Természetes életmód és programajánló magazin) 2008. februári - 28. számában jelent meg, Réti Andrea tollából
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.