Cikk - Gyöngy magazin 2011. június

A számok világából a spirituális módszerig A Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Corvinus) nemzetközi diákszervezetében, az AIESEC-ben irodavezetőként próbálgatta a szárnyait László Erika.

Az ott kötött barátságai tartanak a mai napig. Később gyermekünk iskolájában először beválasztottak az iskola alapítványának kuratóriumába, majd idővel a gazdasági és pénzügyi teendőket láttam el gazdasági igazgatóként sok éven keresztül.

Kisfiunk tejallergiájára 1992-ben azt mondták, hogy ezzel kell élni. Így jutottam el - magamon kipróbálva - sok különböző módszerhez a 90-es évek elején: bioenergia, íriszdiagnosztika, természetgyógyászat, kineziológia stb. Regressziós hipnoterápiát és pszichológiát is a saját bőrömön, egy csodás embertől tanultam.

Ezekben az években ismerkedtem az asztrológiával, számmisztikával, feng shui-val, no és az egyik számomra legkedvesebbel, a tudatos kommunikációval is. Ma már kommunikációs és önfejlesztő tréningeket, spirituális képzéseket és tanácsadást végzek.

Az SVT egy spirituális módszer, életfilozófia, melyben ingát (jelzőeszközként) és az SVT-hez tartozó speciális táblázatokat használunk ahhoz, hogy a tudatalattiban lévő negatív, gátló programokat és energiákat megtaláljuk, tudatossá tegyük és tisztítsuk. Szellemi szinten zajlik, és a tudatfelettessel (a módszerben Felső Énnek nevezzük) dolgozunk.

A módszer segítségével elhárulnak az akadályok, így könnyebb a változás vagy változtatás. “Gyógyulni” mindenki csak saját maga tud, az SVT abban segít, hogy az öngyógyító mechanizmusok működését gátló programokat megszünteti. Az SVT-vel gyakorlatilag minden problémára rá tudunk nézni, és a tudatfelettes ki is tisztítja ezeket.

A tapasztalatok és a visszajelzések akár tanácsadásról, akár tanfolyamokról van szó, annyira jók, hogy én is sokszor meglepődöm. Számomra teljesen elfogadható, ha valaki nem hisz ilyen dolgokban, és nem szoktam senkit sem győzködni. Nincs is rá szükség. Mindenki akkor találkozik egy - számára fontos - dologgal az életében, amikor elég nyitott a befogadására, és amikor szüksége van rá. ----

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!