Cikk - Kiskegyed 2011. augusztus 9.

Én választottam-e szakmát vagy az élet hozta elém a lehetőségeket? Úgy gondolom, az utóbbi az igaz – állítja László Erika. Persze az élet által felkínált lehetőségek közül is választani kell. Én  képes voltam dönteni. Örülök, hogy ma az vagyok, ami, hogy azzal foglalkozom, amit imádok.

 

A gazdasági igazgató

 

A Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Corvinus) nemzetközi diákszervezetében, az AIESEC-ben próbálgattam a szárnyaim irodavezetőként. Nagyon élveztem az ott eltöltött időt, a barátságaim nagy része is onnan származik és tart mind a mai napig.

 

Rengeteget tanultam ott a gyakorlatban szervezésből, marketingből és PR-ból, egy olyan időszakban, amikor ezek a fogalmak itthon szinte ismeretlenek voltak. Mindezt a későbbiek során alkalmaztam, és alkalmazom ma is a saját vállalkozásomban.

 

Később anyaként a gyermekünk iskolájában először beválasztottak az iskola alapítványának kuratóriumába, majd idővel a gazdasági és pénzügyi teendőket láttam el gazdasági igazgatóként sok éven keresztül, még azután is, hogy a fiúnk már régen a középiskolába járt.

 

A fordulat

 

Kisfiunk tejallergiájára 1992-ben azt mondták, hogy ezzel kell élni. Hogyan mondjuk azt egy ötévesnek, hogy nem ehet sosem csokit, nem ihat kakaót? Ez a probléma adta az első lökést ahhoz, hogy alternatív módszerek felé induljak.

 

Nem adtam fel, keresgéltem. Így jutottam el - először magamon kipróbálva - sok különböző módszerhez a ‘90-es évek elején: bioenergia, íriszdiagnosztika, természetgyógyászat, kineziológia stb. A regressziós hipnoterápiát és pszichológiát is a saját bőrömön, egy csodás embertől tanultam. Ezekben az években ismerkedtem az asztrológiával, számmisztikával, feng shui-val, no és az egyik számomra legkedvesebbel, a tudatos kommunikációval is.

 

Mindezek hozzájárultak, hogy képes legyek másokat ráébreszteni, hogy ők is képesek! Tanítok és a Lélekkel, a tudatalattival foglalkozom. Hogy is történt, hogy ma már kommunikációs és önfejlesztő tréningeket, spirituális képzéseket és tanácsadást végzek, sőt az spirituális választerápia (SVT) amerikai szervezetének, az SRA-nak egyik igazgatójaként ténykedem?

 

A nagy csoda

 

Hiszek az univerzális rendben, és a Nagy Rendezőben. Az iskolában a tanárok számára tartott Gordon-féle tanári eredményességi – kommunikációs - tréningen kedvenc trénerem és barátom biztatott arra, hogy legyek magam is Gordon-tréner.

 

Persze volt már némi alapom ehhez, eddigre már az összes Gordon-tréningen résztvettem. Majd szólt a barátnőm, hogy egy ismerősünk ingás tanfolyamot tart. Fel voltam villanyozva! Erre vágytam! Végre nem kell másokhoz fordulnom, ha nekem vagy a családomnak baja van, meg fogom tudni oldani én is! Nagy csodának tűnt, úgyhogy belevágtam.

 

Közben továbbra is vittük az ügyeket az iskola igazgatónőjével, akivel az évek során szoros barátságba kerültünk. Végül aztán 2005-ben - 40 évesen - döntöttem úgy, hogy már nem akarom gazdasági igazgatói munkakört összeegyeztetni azzal, hogy SVT-tanácsadást csinálok, illetve tréningeket tartok, így az iskolában elért sikereimet és elismerést hátrahagyva újba kezdtem.

 

A családom mindig is támogatott, ekkor még a szüleim is éltek, és ők is biztattak.

 

Mi is az SVT?

 

Egy spirituális módszer, egy életfilozófia, melyben az ingát jelzőeszközként és az SVT-hez tartozó speciális táblázatokat információs bázisként használjuk ahhoz, hogy a tudatalattiban lévő negatív, gátló programokat és energiákat megtaláljuk, tudatossá tegyük és tisztítsuk.

 

Egyfajta közvetítő munka, a tanácsadó és az ügyfél között. A módszer segítségével elhárulnak az akadályok, így utána könnyebb a változás vagy változtatás. Gyógyulni mindenki csak saját maga tud, az SVT abban segít, hogy az öngyógyító mechanizmusok működését gátló programokat megszünteti.

 

Az SVT-vel gyakorlatilag minden problémára rá tudunk nézni, és a tudatfelettes ki is tisztítja ezeket. A problémák tárháza végtelen: a vállalati ügyektől kezdve a párkapcsolati, gyerekvállalási vagy -nevelési, pénzügyi, fizikai és lelki problémákon keresztül.

 

Nekem teljesen elfogadható, ha valaki nem hisz ilyen dolgokban, és nem szoktam senkit sem győzködni. Nincs is rá szükség. Mindenki akkor találkozik egy - számára fontos, bármilyen - dologgal az életében, amikor elég nyitott a befogadására és amikor szüksége van rá.

 

Generációs minták

 

Az SVT-vel azt tapasztaljuk, hogy a – látszólag – itt kialakult problémáknak nem ebben az életünkben van a gyökerük, hanem az előző életekben.

 

Ezt nem lehet bizonyítani, ezért aki ebben nem hisz, annak azzal szoktam magyarázni, hogy képzelje el, hogy a felmenőktől hoz esetleg olyan családi mintákat, melyek gátolják az életét. A tapasztalatok és a visszajelzéseim akár tanácsadásról, akár tanfolyamokról van szó, annyira jók, hogy én is sokszor meglepődöm.

 

Ez nem azt jelenti, hogy minden megoldódik azonnal, de azt igen, hogy egy másfajta rálátást kaphat a problémáira az, aki eljön – és sokszor a felismerés is elég, hogy jobban érezze magát valaki.

 

A pénzről pedig azt gondolom, hogy a pénz egy speciális energia, a legjobb fajtából: a pénz hála és szeretet. Úgy áramlik vissza mindenki felé, amennyi szeretetet tud áramoltatni vele és amennyi szeretettel tudja kiadni.

 

Nem érthető, de hatásos

 

Engem az az élvezet vezet, amit akkor érzek, amikor valamit jól megcsinálok, amikor valaki vagy egy csoport örül, jókedvű, elégedett, megnyílik valami új felé.

 

Az elmúlt évek alatt a közgazdász férjem, egyetemista fiam, a nagyobb család, a barátaim és sokan mások is elfogadták és megtapasztalták az SVT áldásos, bár az emberi agyunkkal nem érthető, tanult tudásunknak sokszor ellentmondó működését. Így akik átéltük, már kérjük, mégha nem is értjük…

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!