Coaching, önfejlesztés

Cselezd ki a változást, változz te is!

Frissítés ideje: 2021. március

 

Semmi sem tűnik annyira állandónak mint a változás. Folyamatos változás mindenben és mindenhol, néha annyira sok és egyszerre jön, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Bármerre is nézünk, valami biztos, hogy más, mint ahogyan volt. (Akárcsak az „okos" telefonomra gondolok. Akárhányszor van egy újabb frissítés, annyiszor kell újratanulnom a használatát.)

 

A világ mindig is változott, ez nem újdonság. Manapság azonban – talán a kommunikációs csatornáink fejlődése miatt is (újság, internet, email, tv, okostelefonok) – olyan mennyiségű változással, történéssel szembesülünk akár csak egy nap alatt, ami régebben (az 1800-es évek végén) egy emberrel egy egész életében történt. Már írtam erről, hogy ezt a rengeteg változást érezzük, és nevezzük (a magyar szóban jól felismertően) vál-ságnak.

 

A változások azért is rémítenek meg sokakat, mert a változás közepette mi is változunk.

 

Ezek a változások arra kényszerítenek, hogy változzunk, mert nem maradhatunk olyanok, amilyenek voltunk. Ez sokszor nincs ínyünkre... Minél inkább ellenállunk a változásnak, annál nehezebben élhetjük meg a mindennapokat, (ezzel ugyanis a saját energiánkat pazaroljuk), és minél inkább vagyunk hajlandóak a változásra, annál könnyebben tudjuk átvészelni ezeket az időket.

 

Sokan a változást a rosszal, a félelemmel telivel, netán a fájdalommal azonosítják, pedig a változás maga a fejlődés, az új, az izgalmas, a felfedeznivaló. Olyan mint egy csodás utazásra elindulni. Hiszen ott sem tudjuk, pontosan mi vár majd ránk, csak elhisszük, hogy milyen jó lesz! Miért is kellene akkor a változástól félni?

 

Hogyan lehet elkezdeni a változást?

 

Lássunk neki, és kezdjük a változást magunkkal, a magunkról alkotott felfogásunkkal! Eddig valamit (általában valami rosszat, negatívat) (el)hittünk magunkról. Nos, természetesen hihetjük továbbra is azt, amit eddig, de jobban járunk, ha inkább lecseréljük a már elavult gondolatokat magunkról. Válasszunk valami újat, és valami sokkal jobbat! :)

 

Ugyan, ki tilthatná meg, hogy jókat gondolj magadról? Az alábbi mondatból válaszd ki magadnak azt, amit leginkább szeretnél magadban megerősíteni, hogy nagyobb önbizalomra tégy szert, és könnyen kezeld a változásokat!

 

 

Érdemes a mondatot belemondani a tükörbe, mert úgy még inkább be tud jutni a tudatalattiba. Minél többször ismétled, annál hatásosabb. Nem hókuszpókusz, hanem tudományos tény! Amikor az adott mondatot mondva már teljesen egyetértesz a tükörrel :), akkor válassz magadnak egy következőt. 

 

 

CSODÁS, SZÉP, CSINOS, JÓKÉPŰ, OKOS, ÜGYES, TALPRAESETT, BOLDOG, HARMONIKUS, SEGÍTŐKÉSZ, GYENGÉD, JÓ SZAKEMBER, REMEK EMBER VAGYOK!

 

Senki sem tilthatja meg, hogy jókat gondolj magadról! És mennyivel jobban esik, mint rosszakat gondolni És ha már ez megy, elkezdhetsz másokról is hasonlóan jókat gondolni. Csak képzeld el, mennyivel boldogabb egy olyan világ, ahol olyan emberek élnek, akik jókat gondolnak egymásról és a változásról. :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!