2012 máj 13Kommunikáció

Cselezd ki a változást, változz te is!

Cikk frissítve: 2018. szeptember 24.

 

Bármerre is nézünk, valami biztos, hogy más, mint ahogyan volt. (Akárcsak az "okos" telefonomra gondolok. Akárhányszor van egy újabb frissítés, annyiszor kell újratanulnom a használatát.)

 

A világ mindig is változott, ez nem újdonság. Manapság azonban – talán a kommunikációs csatornáink fejlődése miatt is (újság, internet, email, tv, okostelefonok) – olyan mennyiségű változással, történéssel szembesülünk akár csak egy nap alatt, ami régebben (az 1800-es évek végén) egy emberrel egy egész életében történt. Már írtam erről, hogy ezt a rengeteg változást érezzük, és nevezzük (a magyar szóban jól felismertően) vál-ságnak.

 

A változások azért is rémítenek meg sokakat, mert a változás közepette mi is változunk,

 

illetve ezek a változások arra kényszerítenek, hogy változzunk. És sokszor nincs ínyünkre... Minél inkább ellenállunk neki azonban, annál nehezebben élhetjük meg a mindennapokat, (ezzel ugyanis a saját energiánkat pazaroljuk), és minél inkább vagyunk hajlandóak a változásra, annál könnyebben tudjuk átvészelni ezeket az időket.

 

Sokan a változást a rosszal, a félelemmel telivel, netán a fájdalommal azonosítják, pedig a változás maga a fejlődés, az új, az izgalmas, a felfedeznivaló. Olyan mint egy csodás utazásra elindulni. Hiszen ott sem tudjuk, pontosan mi vár majd ránk, csak elhisszük, hogy milyen jó lesz! Miért is kellene akkor a változástól félni?

 

Egy ötlet, hogy lehet elkezdeni a változást

 

Lássunk neki, és kezdjük a változást magunkkal, a magunkról alkotott felfogásunkkal! Eddig valamit (általában valami rosszat, negatívat) (el)hittünk magunkról. Nos, természetesen hihetjük továbbra is azt, amit eddig, de jobban járunk, ha inkább lecseréljük a már elavult gondolatokat magunkról. Válasszunk valami újat, és valami sokkal jobbat! :)

 

Ugyan, ki tilthatná meg, hogy jókat gondolj magadról? Az alábbi mondatból válaszd ki magadnak azt, amit leginkább szeretnél magadban megerősíteni, hogy nagyobb önbizalomra tégy szert, és könnyen kezeld a változásokat!

 

 

Érdemes a mondatot belemondani a tükörbe, mert úgy még inkább be tud jutni a tudatalattiba. Minél többször ismétled, annál hatásosabb. Nem hókuszpókusz, hanem tudományos tény! Amikor az adott mondatot mondva már teljesen egyetértesz a tükörrel :), akkor válassz magadnak egy következőt. 

 

 

CSODÁS, SZÉP, CSINOS, JÓKÉPŰ, OKOS, ÜGYES, TALPRAESETT, BOLDOG, HARMONIKUS, SEGÍTŐKÉSZ, GYENGÉD, JÓ SZAKEMBER, REMEK EMBER VAGYOK!

 

Senki sem tilthatja meg, hogy jókat gondolj magadról! És mennyivel jobban esik, mint rosszakat gondolni És ha már ez megy, elkezdhetsz másokról is hasonlóan jókat gondolni. Csak képzeld el, mennyivel boldogabb egy olyan világ, ahol olyan emberek élnek, akik jókat gondolnak egymásról és a változásról. :)

 

Csodás napokat és szép gondolatokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

 

Szeretettel,

 

Erika

 

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!