Cselezd ki a változást, változz te is!
máj13

Cselezd ki a változást, változz te is!

Semmi sem tűnik mostanság annyira állandónak mint a változás. Folyamatos változás mindenben és mindenhol, néha annyira sok és egyszerre jön, hogy csak kapkodjuk a fejünket.


Cikk frissítve: 2018. szeptember 24.

 

Bármerre is nézünk, valami biztos, hogy más, mint ahogyan volt. (Akárcsak az "okos" telefonomra gondolok. Akárhányszor van egy újabb frissítés, annyiszor kell újratanulnom a használatát.)

 

A világ mindig is változott, ez nem újdonság. Manapság azonban – talán a kommunikációs csatornáink fejlődése miatt is (újság, internet, email, tv, okostelefonok) – olyan mennyiségű változással, történéssel szembesülünk akár csak egy nap alatt, ami régebben (az 1800-es évek végén) egy emberrel egy egész életében történt. Már írtam erről, hogy ezt a rengeteg változást érezzük, és nevezzük (a magyar szóban jól felismertően) vál-ságnak.

 

A változások azért is rémítenek meg sokakat, mert a változás közepette mi is változunk,

 

illetve ezek a változások arra kényszerítenek, hogy változzunk. És sokszor nincs ínyünkre... Minél inkább ellenállunk neki azonban, annál nehezebben élhetjük meg a mindennapokat, (ezzel ugyanis a saját energiánkat pazaroljuk), és minél inkább vagyunk hajlandóak a változásra, annál könnyebben tudjuk átvészelni ezeket az időket.

 

Sokan a változást a rosszal, a félelemmel telivel, netán a fájdalommal azonosítják, pedig a változás maga a fejlődés, az új, az izgalmas, a felfedeznivaló. Olyan mint egy csodás utazásra elindulni. Hiszen ott sem tudjuk, pontosan mi vár majd ránk, csak elhisszük, hogy milyen jó lesz! Miért is kellene akkor a változástól félni?

 

Egy ötlet, hogy lehet elkezdeni a változást

 

Lássunk neki, és kezdjük a változást magunkkal, a magunkról alkotott felfogásunkkal! Eddig valamit (általában valami rosszat, negatívat) (el)hittünk magunkról. Nos, természetesen hihetjük továbbra is azt, amit eddig, de jobban járunk, ha inkább lecseréljük a már elavult gondolatokat magunkról. Válasszunk valami újat, és valami sokkal jobbat! :)

 

Ugyan, ki tilthatná meg, hogy jókat gondolj magadról? Az alábbi mondatból válaszd ki magadnak azt, amit leginkább szeretnél magadban megerősíteni, hogy nagyobb önbizalomra tégy szert, és könnyen kezeld a változásokat!

 

 

Érdemes a mondatot belemondani a tükörbe, mert úgy még inkább be tud jutni a tudatalattiba. Minél többször ismétled, annál hatásosabb. Nem hókuszpókusz, hanem tudományos tény! Amikor az adott mondatot mondva már teljesen egyetértesz a tükörrel :), akkor válassz magadnak egy következőt. 

 

 

CSODÁS, SZÉP, CSINOS, JÓKÉPŰ, OKOS, ÜGYES, TALPRAESETT, BOLDOG, HARMONIKUS, SEGÍTŐKÉSZ, GYENGÉD, JÓ SZAKEMBER, REMEK EMBER VAGYOK!

 

Senki sem tilthatja meg, hogy jókat gondolj magadról! És mennyivel jobban esik, mint rosszakat gondolni És ha már ez megy, elkezdhetsz másokról is hasonlóan jókat gondolni. Csak képzeld el, mennyivel boldogabb egy olyan világ, ahol olyan emberek élnek, akik jókat gondolnak egymásról és a változásról. :)

 

Csodás napokat és szép gondolatokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

 

Szeretettel,

 

Erika

 

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Eljött az idő a változásra! 2020-as év, a válság, változás éve
ápr08
Kommunikáció

Eljött az idő a változásra! 2020-as év, a válság, változás éve

Régóta jósolgatták a következő nagy válság, és a világban eljövő nagy változás idejét. Azt mindenki gondolta, hogy lesz, de hogy a koronavírus fogja okozni, azt senki.
Hogy lehetsz pozitív és boldog, amikor negatívnak érzed magad?
aug25
Kommunikáció

Hogy lehetsz pozitív és boldog, amikor negatívnak érzed magad?

Neked is nehéz néha pozitívnak maradni? Mit tehetsz ilyenkor, hogy mégis sikerüljön kikerülni a negativitásból? 3 egyszerű tipp, hogy pozitív és boldog legyél még akkor is, ha problémáid vannak.
2012 és a felemelkedés - Müller Péter írása
júl22
Kommunikáció

2012 és a felemelkedés - Müller Péter írása

Müller Péter írása a 2012-es évvel kapcsolatban terjedő hírekről, a felemelkedésről, a rezgésváltozásról
Tévedésből Charlie Chaplin-nek tulajdonított 10 bölcsesség
máj27
Kommunikáció

Tévedésből Charlie Chaplin-nek tulajdonított 10 bölcsesség

Az interneten is sok helyen Charlie Chaplin-re hivatkozva idézik (és hozzáteszik, hogy a 70. születésnapján írta az alábbiakat)
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.