2012 dec 31Kommunikáció

Csodákkal teli új évet!

Hiszek a csodákban, mert többször megtapasztaltam a saját életemben – de a teremtési folyamat ezeknél a csodáknál is alapvető volt!

 

Talán úgy is mondhatnánk, hogy ezek a “csodák” semmi mások nem voltak, mint a Tudatos Teremtés fizikai megjelenései. A csodákat szeretjük, és pozitív dolgokat kötünk hozzájuk.

 

Ha magát a csodát így neveznénk: Tudatos Teremtés Örömteli Eredménye – akkor tudnánk azonnal, hogy “nincs magától”, azaz, nincs “nélkülünk” :), nekünk is részt kell benne vállalni, és a jó hír az, hogy meg tudjuk tenni! A csodának pozitív (igen erőteljesen pozitív) rezgése van.

 

A sok negatív gondolattal és egós működéssel pontosan az ellenkezőjét tesszük, amennyiben csodát szeretnénk: eltávolítjuk magunktól a csodákat, és persze teremtünk (hiszen mindenki teremt, mindig): további negatív dolgokat az életünkbe - Tudattalan Teremtés Keserű Eredménye lesz belőle.

 

Ahogy az előző cikkben már említettem, csak felnőttként – szellemileg éretten – tudunk örömtelien, tudatosan, odafigyelve teremteni és ezzel a csodákat bevonzani az életünkbe. A “szellemi érettség” sokszor jobban megvan a kisgyerekekben mint a “felnőttekben”.

 

Hiszen egy gyerek még HISZ a csodákban, még nincs tele annyi negatív képpel, hiedelemmel mint egy “felnőtt”. Figyeljük meg a gyerekeket, ahogy játszanak, örülnek, és ahogy várják a csodát – kétségek nélkül! Ők TUDJÁK, hogy a csodát csak “akarni” kell, és megtörténik. :)

 

Vajon mi még hisszük ezt? A CSODA a HIT-ben gyökerezik. Hit nélkül nincs csoda sem. Ezt ma már kísérletekkel is alátámasztják: az életünket a hiteink befolyásolják, és a szerint tapasztaljuk meg a dolgokat magunk körül, hogy mit hiszünk.

 

Csak az jelenhet meg a mi valóságunkban, amit hiszünk, így ha nem hiszünk a csodákban, nem is történhet meg velünk. Ha csodát szeretnénk tapasztalni az életünkben, akkor kezdjük el mantrázni az alábbi mondatot:

Minden nap csodák történnek velem. Nagyon szerencsés vagyok!

 

Csodákkal és boldogságban teli 2013-as évet kívánok sok szeretettel! :)

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!