Pozitív gondolatok

Csodákkal teli új évet!

 

Hiszek a csodákban, mert többször megtapasztaltam a saját életemben – de a teremtési folyamat ezeknél a csodáknál is alapvető volt!

 

Talán úgy is mondhatnánk, hogy ezek a „csodák” semmi mások nem voltak, mint a Tudatos Teremtés fizikai megjelenései. A csodákat szeretjük, és pozitív dolgokat kötünk hozzájuk.

 

Ha magát a csodát így neveznénk: Tudatos Teremtés Örömteli Eredménye – akkor tudnánk azonnal, hogy „nincs magától”, azaz, nincs „nélkülünk” :), nekünk is részt kell benne vállalni, és a jó hír az, hogy meg tudjuk tenni! A csodának pozitív (igen erőteljesen pozitív) rezgése van.

 

A sok negatív gondolattal és egós működéssel pontosan az ellenkezőjét tesszük, amennyiben csodát szeretnénk: eltávolítjuk magunktól a csodákat, és persze teremtünk (hiszen mindenki teremt, mindig): további negatív dolgokat az életünkbe - Tudattalan Teremtés Keserű Eredménye lesz belőle.

 

Ahogy egy másik cikkben már említettem, csak felnőttként – szellemileg éretten – tudunk örömtelien, tudatosan, odafigyelve teremteni és ezzel a csodákat bevonzani az életünkbe. A szellemi érettség sokszor jobban megvan a kisgyerekekben mint a felnőttekben.

 

Hiszen egy gyerek még HISZ a csodákban, még nincs tele annyi negatív képpel, hiedelemmel mint egy felnőtt. Figyeljük meg a gyerekeket, ahogy játszanak, örülnek, és ahogy várják a csodát – kétségek nélkül! Ők TUDJÁK, hogy a csodát csak „akarni” kell, és megtörténik. :) (FONTOS: a görcsös akarással eltávolítod magadtól a csodát és a megvalósulást. Nyugodt, elengedett energiákkal érdemes teremteni a csodát, akkor sokkal hamarabb megvalósul.)

 

A CSODA a HIT-ben gyökerezik

 

Vajon mi még hiszünk a csodában? Hit nélkül nincs csoda sem. Ezt ma már kísérletekkel is alátámasztják: az életünket a hiteink befolyásolják, és a szerint tapasztaljuk meg a dolgokat magunk körül, hogy mit hiszünk.

 

Csak az jelenhet meg a mi valóságunkban, amit hiszünk, így ha nem hiszünk a csodákban, nem is történhet meg velünk. Ha csodát szeretnénk tapasztalni az életünkben, akkor kezdjük el mantrázni az alábbi mondatot:

 

Minden nap csodák történnek velem. Nagyon szerencsés vagyok!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!