Csodás varázslatok

Emlékszel, amikor kicsi gyerekként minden csoda volt számodra? Karácsonykor, amikor ajándékot kaptál a Jézuskától, és csodák-csodája mindig valami olyat, amire nagyon vágytál? :) Bármit kitaláltál, eljátszottál, mágikus volt az élet, a szüleid voltak benne az istenek, akik mindig, mindenre tudták a megoldást.

Nem voltak határok, bármit elérhettél, megcsinálhattál, és mindezt örömteli izgalommal, vidáman tetted. Szerettél mindenkit, és téged is szerettek. És egyszer csak felnőttél, jöttek a napi problémák, a felelősség, a munka, a pénz és az egyéb gondok... És egyszer csak arra ébredtél, hogy a gyereklét már nagyon távoli, és hamis, a felnőttség az, ami az "igazi" élet, tele gonddal és bánattal... De hát igaz ez tényleg? Szerintem nem!

Ezek azok a hiedelmek, amiket "ellenőrizetlen" módon elfogadtunk másoktól, akik szintén elvesztették a hitüket a saját mágikus, varázsló erejükben. Én inkább azt mondom neked, hogy tévedünk, a felnőttséghez kapcsolodó gondolatok hamisak! Nem igaz, hogy felnőttként ne élhetnénk meg a csodát nap mint nap, hogy ne lehetne izgalmas és kalandos az életünk! Így hát azt javaslom, tekints a mindennapokra azzal a csodás várakozással, ami gyerekként akkor volt benned, amikor a karácsonyra vagy a születésnapodra vártál! Idézd fel újra magadban a varázslatos, jó élményeket, hogy a felnőtt életed is mágikus lehessen! :)

Támogató hit: Hiszek a csodákban és a saját varázslóerőmben. Mostantól újra, minden nap, kiváncsian várom az életembe azokat a csodákat, melyeket minden percben varázsolok. Hálás vagyok az Univerzumnak és magamnak is, hogy minden nap csodákat élhetek át!

  Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :)

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!