Mar 04, 2012

Csodás varázslatok

Akik nem hisznek a csodákban, sosem fognak rátalálni. (Roald Dahl 1916-1990, angol író)

Emlékszel, amikor kicsi gyerekként minden csoda volt számodra? Karácsonykor, amikor ajándékot kaptál a Jézuskától, és csodák-csodája mindig valami olyat, amire nagyon vágytál? :) Bármit kitaláltál, eljátszottál, mágikus volt az élet, a szüleid voltak benne az istenek, akik mindig, mindenre tudták a megoldást. Nem voltak határok, bármit elérhettél, megcsinálhattál, és mindezt örömteli izgalommal, vidáman tetted. Szerettél mindenkit, és téged is szerettek. És egyszer csak felnőttél, jöttek a napi problémák, a felelősség, a munka, a pénz és az egyéb gondok... És egyszer csak arra ébredtél, hogy a gyereklét már nagyon távoli, és hamis, a felnőttség az, ami az "igazi" élet, tele gonddal és bánattal... De hát igaz ez tényleg? Szerintem nem! Ezek azok a hiedelmek, amiket "ellenőrizetlen" módon elfogadtunk másoktól, akik szintén elvesztették a hitüket a saját mágikus, varázsló erejükben. Én inkább azt mondom neked, hogy tévedünk, a felnőttséghez kapcsolodó gondolatok hamisak! Nem igaz, hogy felnőttként ne élhetnénk meg a csodát nap mint nap, hogy ne lehetne izgalmas és kalandos az életünk! Így hát azt javaslom, tekints a mindennapokra azzal a csodás várakozással, ami gyerekként akkor volt benned, amikor a karácsonyra vagy a születésnapodra vártál! Idézd fel újra magadban a varázslatos, jó élményeket, hogy a felnőtt életed is mágikus lehessen! :)

Támogató hit: Hiszek a csodákban és a saját varázslóerőmben. Mostantól újra, minden nap, kiváncsian várom az életembe azokat a csodákat, melyeket minden percben varázsolok. Hálás vagyok az Univerzumnak és magamnak is, hogy minden nap csodákat élhetek át!

  Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :) Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top