Emberi kérdések, angyali válaszok

Ki vagyok én?

Szellem (energia), fizikai testben.

Honnan származom?

A FORRÁSBÓL, a MINDENBŐL, mely az egész univerzumot táplálja, és melyből az egész univerzum származik.

Mi a dolgom itt a Földön?

Azzá a teremtővé válni, AKI valójában VAGY, úgy, hogy összehangolódsz az univerzális energiákkal, és tervezel a saját örömödre.

Hogyan tudnék felemelkedni?

Döntsd el, hogy ezt akarod tenni, és tégy meg mindent a döntésed teljesítése érdekében.

Van karmám?

Nincs! Szabadítsd meg magad a régi, berögzült programozástól, mely ebbe az életbe vezetett, hogy megértsd, tanulmányozd és felemelkedj ezeken és a nehézkes anyagon, hogy a valódi, tökéletes és könnyed Fénylényed tudd megvalósítani.

Vannak kiválasztottak?

Igen. Ők azok, akik a saját fejlődésük mellett kötelezik el magukat, és akik ezért mindent meg is tesznek. Ne feledd: az Univerzum nem tesz különbséget senki között, te is lehetsz kiválasztott, ha úgy döntesz!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!