Ezzel az álomfejtési módszerrel megfejtheted a tudatalattid üzenetét!
márc22

Ezzel az álomfejtési módszerrel megfejtheted a tudatalattid üzenetét!

A rossz álom megkeserítheti az éjszakát, és összetörten ébredhetünk. Ez az álomfejtési módszer garantáltan segít, hogy megszabadulj a visszatérő rémálmoktól!


Voltál már úgy, hogy alig tudtál reggel magadhoz térni, mert olyan szörnyűt álmodtál? Nem vagy vele egyedül, sokaknak okoznak gondot a rémálmok, pláne, a visszatérők.

 

Egy nagyon kedves kliensem rendszeresen azt álmodta, hogy egy csodás trópusi folyóban csónakázik, amiben azonban hemzsegnek a kígyók, és ezért rettegve ül a csónakjában, attól félve, hogy vajon mikor borul fel a hajója vagy csúsznak be a kígyók a csónakba.

 

Mondanom sem kell hogy mennyire utálta, sőt viszolygott a kígyóktól. Mindig hálás volt a reggelért, hogy végre véget ért a szörnyű álom. Mivel azonban rendszeresen ezt álmodta, egy idő után már félt az alvástól, annyira rettegett, hogy megint előjönnek az álombeli kígyók.

 

Sok mindent kipróbált - nyugtató tea este lefekvéskor, kellemes meditáció, zenehallgatás, csak vicces filmeket nézett, került mindent, ami félelmet kelthetett benne – sajnos, mindhiába, az álom újra és újra visszatért. Szerencsére ezzel az álomfejtési módszerrel sikerült megfejteni az álmát, és így megszabadult a rémálmától.

 

Miért vannak visszatérő álmaink, és miért érdemes az álomfejtéshez folyamodni?

 

A visszatérő álmok minden esetben azért térnek vissza, mert a tudatalatti üzen valamit, ami fontos, mi azonban nem értjük. Ameddig nem fejted meg az álom üzenetét, szegényke addig üzenget, míg egyszer csak ráébredsz, hogy mit is akar jelenteni az álom valójában. Tehát, ha jól akarsz aludni, akkor érdemes mihamarább megfejteni az álom üzenetét!

 

Honnan származik ez az álomfejtési módszer?

 

Ezt a módszert egy mexikói álomfejtés szakértőtől tanultam, és több, mint 20 éve használom mindig sikerrel. Ritkán szoktam azt mondani, hogy biztosan megoldjuk a problémát - hiszen az életedet te teremted, én ehhez csak segítséget adhatok -, ez az álomfejtési módszer azonban garantáltan működik.

 

ÁLOMFEJTÉS 7 LÉPÉSBEN

 

Hogyan működik az álomfejtés?

 

1. Írd le az álmod!

 

Írd le az álmodat, mintha most történne, jelen időben. Ez kb. fél A4-es oldal. Nem baj, ha nem emlékszel pontosan, hogy mi történt az álmodban, pontosan annyi fog az eszedbe jutni, amennyi ahhoz kell, hogy meg tudd fejteni az álmodat.

 

2. Bambulj rá a szövegre!

 

Ezután bambulj rá a kész szövegre. Mintha csak egy képet néznél, nem kell olvasnod. Ekkor a számodra fontos szavak – a tudatalattid üzenete – számodra nyilvánvalóan másképp fognak látszódni a szövegben.

 

Lehet hogy vastagabbnak tűnik a betű, sötétebb a szó, vagy úgy tűnik, mintha kiemelkedne a szövegből. Nem kell aggódnod, hogy nem fogod észrevenni, hogy mi a fontos neked. Több ezer kliensből kivétel nélkül mindenkinek sikerült észrevenni a szavakat, tehát neked is sikerülni fog.

 

3. Húzd alá!

 

Húzd alá azokat a szavakat, melyek valamiért fontosabbaknak látszódnak, mint a többi.

 

4. Írd le a szavakat!

 

Írd le egymás alá az előzőleg aláhúzott szavakat olyan sorrendben, ahogy a szövegben előfordult.

 

5. Bambulj az első szóra!

 

Ezután pedig bambulj rá az első szóra, és írd le azonnal, ami eszedbe jut róla. Tedd ezt az összes szóval ugyanígy, amíg nem végeztél. Ezzel megfejtetted az álomban kapott szavak üzenetét, de még nem végeztél!

 

6. Írd vissza a szövegbe a megfejtéseket!

 

Írd vissza a megfejtéseket az eredeti szavak helyére, a szövegbe.

 

7. Olvasd el az új szöveget!

 

Az új szavakkal olvasd el és értelmezd a szöveget. Meglátod, az új szöveg teljesen másfajta értelmet kapott, és egy kis inspirációval biztosan megérted az üzenetet. Akkor csináltad jól az álomfejtést, ha az álom nem jön vissza soha többé.

 

Ha nem boldogulsz vele, jelentkezz be egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ coachingra! :)

Kattints, mert csak a rémálmaidat veszítheted, és pihentető alvást nyerhetsz!

 

Szeretettel,

Erika

 

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Cikk - Bio info magazin - 2008. március
jan05
Coaching

Cikk - Bio info magazin - 2008. március

Az alábbi cikk a Bio info magazin 2008. márciusi számában jelent meg, Réti Andrea velem készített interjúja alapján.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.