Coaching, önfejlesztés

Ezzel az álomfejtési módszerrel megfejtheted a tudatalattid üzenetét!

Voltál már úgy, hogy alig tudtál reggel magadhoz térni, mert olyan szörnyűt álmodtál? Nem vagy vele egyedül, sokaknak okoznak gondot a rémálmok, pláne, a visszatérők.


Álomfejtés - Kígyók a rémálomban

 

Egy nagyon kedves kliensem rendszeresen azt álmodta, hogy egy csodás trópusi folyóban csónakázik, amiben hemzsegnek a kígyók. Az álomban, rettegve ül a csónakjában, attól félve, hogy vajon mikor borul fel a hajója, vagy csúsznak be a kígyók a csónakba. El tudod biztosan képzelni, hogy mennyire félt az álmaitól, és nem tudta, hogy milyen álomfejtéshez folyamodjon.

 

Utálta, sőt viszolygott a kígyóktól. Mindig hálás volt a reggelért, hogy végre véget ért a szörnyű álom. Mivel azonban rendszeresen ezt álmodta, egy idő után már félt az alvástól, annyira rettegett, hogy megint előjönnek az álombeli kígyók.

 

Sok mindent kipróbált - nyugtató tea este lefekvéskor, kellemes meditáció, zenehallgatás, csak vicces filmeket nézett, került mindent, ami félelmet kelthetett benne – sajnos, mindhiába, az álom újra és újra visszatért. Szerencsére ezzel az álomfejtési módszerrel sikerült megfejteni az álmát, és így megszabadult a rémálmától.

 

Álomfejtés - Miért vannak visszatérő álmaink, és miért érdemes az álomfejtéshez folyamodni?

 

A visszatérő álmok minden esetben azért térnek vissza, mert a tudatalatti üzen valamit, ami fontos, mi azonban nem értjük. Ameddig nem fejted meg az álom üzenetét, szegényke addig üzenget, míg egyszer csak ráébredsz, hogy mit is akar jelenteni az álom valójában. Tehát, ha jól akarsz aludni, akkor érdemes mihamarább megfejteni az álom üzenetét, például az alábbi álomfejtési módszerrel.

 

Honnan származik ez az álomfejtési módszer?

 

Ezt a módszert egy mexikói álomfejtés szakértőtől tanultam, és több, mint 20 éve használom mindig sikerrel. Ritkán szoktam azt mondani, hogy biztosan megoldjuk a problémát - hiszen az életedet te teremted, én ehhez csak segítséget adhatok -, ez az álomfejtési módszer azonban garantáltan működik.

 

ÁLOMFEJTÉS 7 LÉPÉSBEN

 

Hogyan működik az álomfejtés?

 

Az álomfejtés 1. pontja: Írd le az álmod!

 

Írd le az álmodat, mintha most történne, jelen időben. Ez kb. fél A4-es oldal. Nem baj, ha nem emlékszel pontosan, hogy mi történt az álmodban, pontosan annyi fog az eszedbe jutni, amennyi ahhoz kell, hogy meg tudd fejteni az álmodat.

 

Az álomfejtés 2. pontja: Bambulj rá a szövegre!

 

Ezután bambulj rá a kész szövegre. Mintha csak egy képet néznél, nem kell olvasnod. Ekkor a számodra fontos szavak – a tudatalattid üzenete – számodra nyilvánvalóan másképp fognak látszódni a szövegben.

 

Lehet hogy vastagabbnak tűnik a betű, sötétebb a szó, vagy úgy tűnik, mintha kiemelkedne a szövegből. Nem kell aggódnod, hogy nem fogod észrevenni, hogy mi a fontos neked. Több ezer kliensből kivétel nélkül mindenkinek sikerült észrevenni a szavakat, tehát neked is sikerülni fog.

 

Az álomfejtés 3. pontja: Húzd alá!

 

Húzd alá azokat a szavakat, melyek valamiért fontosabbaknak látszódnak, mint a többi.

 

Az álomfejtés 4. pontja: Írd le a szavakat!

 

Írd le egymás alá az előzőleg aláhúzott szavakat olyan sorrendben, ahogy a szövegben előfordult.

 

Az álomfejtés 5. pontja: Bambulj az első szóra!

 

Ezután pedig bambulj rá az első szóra, és írd le azonnal, ami eszedbe jut róla. Tedd ezt az összes szóval ugyanígy, amíg nem végeztél. Ezzel megfejtetted az álomban kapott szavak üzenetét, de még nem végeztél!

 

Az álomfejtés 6. pontja: Írd vissza a szövegbe a megfejtéseket!

 

Írd vissza a megfejtéseket az eredeti szavak helyére, a szövegbe.

 

Az álomfejtés 7. pontja: Olvasd el az új szöveget!

 

Az új szavakkal olvasd el és értelmezd a szöveget. Meglátod, az új szöveg teljesen másfajta értelmet kapott, és egy kis inspirációval biztosan megérted az üzenetet. Akkor csináltad jól az álomfejtést, ha az álom nem jön vissza soha többé.

 

Ha nem boldogulsz vele, jelentkezz be egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ coachingra! :)

Kattints, mert csak a rémálmaidat veszítheted, és pihentető alvást nyerhetsz!

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!