Felülemelkedni a negatív gondolatokon

Magadat a saját gondolataiddal és érzéseiddel hangolod a saját “adódra”, frekvenciádra, ami a gondolataiddal és érzéseiddel összhangban van.

 

Tehát, ha alapvetően pozitívan viszonyulsz a világhoz, az emberekhez, no és legfőképpen magadhoz, akkor egy pozitív rezgésű adó vagy te magad! Ilyenkor pozitív dolgok történnek veled, hiszen ezt sugárzod ki magadból.

 

Gondolj magadra mint egy adó-vevőre! Amit kisugárzol, a szerint tudsz majd venni is… A pozitív rezgésű “helyet” úgy tudod elképzelni, mintha egy ház legfelső emeletén lennél. Itt mások negatív gondolatai, érzései nem tudnak befolyásolni, hiszen ők nem ezen az “emeleten” vannak. Egyszerűen nem találkozol velük. :)

 

A negatív gondolatokat a MEGKÉRDŐJELEZÉS MÓDSZERÉVEL tudod a legkönnyebben megváltoztatni. Kérdőjelezzz meg minden felmerülő negatív gondolatot!

 

Addig tedd ezt, amíg végül eljutsz egy olyan gondolatig, ami már jó érzésekkel jár együtt, vagy legalábbis jobbakkal, mint az eredeti kiindulási pont (érzés) volt. Figyelj magadra, a gondolataidra és az érzéseidre és légy tudatos a választásaidban!

 

"Felülemelkedni a negatív gondolatokon és pusztító érzelmeken úgy lehet, ha pozitív érzelmeket fejlesztünk ki, melyek sokkal erősebbek." -- Dalai Láma.

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!