Ferenc pápa kijelentése: A pokol nem létezik!
jan19

Ferenc pápa kijelentése: A pokol nem létezik!

Bár nem vagyok vallásos, Ferenc pápa az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt, és a pokolról szóló kijelentése még inkább azzá tette a szememben.


A beiktatási beszédét is egészen különlegesnek találtam, valóban magával ragadó volt. Ez a pokolról szóló kijelentése pedig annyira egybevág mindazzal, amit én is hiszek, hogy nem tudtam ellenállni (egyébként is az ellenállás negatív energia, tehát miért is lenne érdemes ellenállni :) ), így gondoltam közzéteszem.

 

„Isten nem egy bíró, hanem egy barát, aki szereti az emberiséget.

Isten nem arra törekszik, hogy megítéljen embereket, hanem, hogy támogatásáról, öleléséről biztosítson mindenkit.

Ádám és Éva meséjében a pokol, mint valódi helyszín, egy eszköz jelenik meg.

A pokol azonban egy metafora a magára maradt, elszigetelt lelkekre vonatkozóan, amelyek végül, mint minden más lélek, találkozni fognak Isten végtelen szeretetével."

Nagyon különleges bejentés egy pápától, hogy a pokol nem létezik, illetve az, hogy a poklot magunknak teremtjük! Igen, a pápával értek egyet: hogyan is hozhatna létre egy poklot és tehetne bármi ilyen borzasztót egy szerető, elfogadó, ítélkezéstől mentes Isten? Már maga az elképzelés is elképzelhetetlen!

 

Nem Isten (nevezzük akár Univerzumnak, felsőbb hatalomnak, magasabb erőnek), hanem mi emberek vagyunk azok, akik ítélkezünk, elítélünk másokat - és magunkat is persze -, és akik pokollá tesszük a saját életünket - és sokszor sajnos - a mások életét is... Az újfajta energiákban a félelem semmilyen megnyilvánulásának nincs helye, így a pápa kijelentése is ezt erősíti meg: az új, félelemmentes, szeretet alapú energiákra érdemes ráhangolódnunk.

 

Remek alkalom erre minden egyes nap: figyeljünk egymásra, magunkra, mosolyogjunk többet, számoljuk össze naponta az áldásainkat, azokat a jó dolgokat, amik napközben történtek velünk. Így ezzel a pozitív energiákra hangolódva, egy jobb életet teremtünk magunknak és másoknak is, azaz megszüntetjük a poklot, és "lehozzuk", megteremtjük a mennyet a földre.

 

Mi, a "SzuperTudatosak" :), - az általam létrehozott, intuitív, forradalmian új coaching rendszer segítségével - a SzuperTudatos Önfejlesztéssel segítünk magunknak és másoknak is, minden nap. Mi azt teremtjük, hogy hogyan lehet a világ szebb, jobb és boldogabb, a világban még jelenlévő pokol, a folyamatos negativitás, félelem és nyomor helyett. Arra figyelünk és ezért teszünk is, hogy hogyan valósíthatjuk meg minden nap azt a szűk környezetünkben, hogy jobbak, elfogadóbbak és szeretettel teli kapcsolataink legyenek.

 

TÁMOGATÓ HIT:

A poklot, a mennyet én hozom létre az életemben. Mostantól minden percben és mindenkivel szemben a szeretetet választom.

 

Ha szeretnél megismerkedni velünk, a "SzuperTudatosokkal", akkor nézz körül a nemzetközi SzuperTudatos közösség oldalán, gyere, fejlődj, tanulj velünk, hogy segíthess másokon, miközben magadon is segítesz!

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :)

 

Szeretettel,

 

Erika

 

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.