Spiritualitás

Gazdagságra hangolódva

A Fényt, a világosságot választom minden helyzetben. Köszönöm, hogy minden helyzetben segítséget, védelmet és támogatást kapok.

A valódi JÓT várom el magamnak és mindenki másnak is. Tudom, hogy semmi sem állhat a kiteljesedett, gazdag életem útjában. A csodák könnyedén mutatkoznak meg nekem, és észreveszem őket az életemben. Végtelen csodák tanúja vagyok minden nap! Mindig korlátlan bőségben élek, amelyet meg tudok osztani másokkal is. Kiegyensúlyozott, boldog, örömteli vagyok, és pénzvonzó-mágnesként működöm.

Szavaim a szeretetből születnek, harmóniát és bőséget sugároznak. Mindig, folyamatosan, pénzügyi bőséget generálok magamnak.

Kérem és kívánom, hogy mindenki más számára is megvalósuljon a legteljesebb bőség minden formában. Látom, ahogy a bőség számomra és mások számára is megvalósul. Hálásan köszönöm, hogy a bőség minden formája: a pénzügyi jólét, az egészség, és a harmonikus kapcsolatok, Isteni Lényem született joga. KÖSZÖNÖM! :)

Csodás adventi készülődést!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
bőség
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!