2012 dec 03

Gazdagságra hangolódva

A Fényt, a világosságot választom minden helyzetben. Köszönöm, hogy minden helyzetben segítséget, védelmet és támogatást kapok.

A valódi JÓT várom el magamnak és mindenki másnak is. Tudom, hogy semmi sem állhat a kiteljesedett, gazdag életem útjában. A csodák könnyedén mutatkoznak meg nekem, és észreveszem őket az életemben. Végtelen csodák tanúja vagyok minden nap! Mindig korlátlan bőségben élek, amelyet meg tudok osztani másokkal is. Kiegyensúlyozott, boldog, örömteli vagyok, és pénzvonzó-mágnesként működöm.

Szavaim a szeretetből születnek, harmóniát és bőséget sugároznak. Mindig, folyamatosan, pénzügyi bőséget generálok magamnak.

Kérem és kívánom, hogy mindenki más számára is megvalósuljon a legteljesebb bőség minden formában. Látom, ahogy a bőség számomra és mások számára is megvalósul. Hálásan köszönöm, hogy a bőség minden formája: a pénzügyi jólét, az egészség, és a harmonikus kapcsolatok, Isteni Lényem született joga. KÖSZÖNÖM! :)

Csodás adventi készülődést!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
bőség
« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy