2010 jún 14

Gondold végig először!

Miután már láttad lelki szemeid előtt a folyamatot (legyen ez akár egy vizsga, amin jó jegyet szerzel, egy hivatali ügyintézés, ahol kedves, segítőkész emberekkel találkozol és gyorsan elintézed, amit kell, vagy egy fontos beszélgetés a főnököddel, munkatársaddal stb.) már neki is láthatsz, hogy véghezvigyed.

Az univerzum már vette a gondolatjeleidet, és azoknak megfelelően fog választ küldeni. :) Ha egyszer "betetted a nagy közösbe" a pozitív gondolataidat, a vonzás törvénye alapján nem kaphatsz más vissza, csak azokat!

Érdemes hát odafigyelni, hogy hogyan állsz hozzá bármihez: kapcsolatokhoz  - család, munkatársak, barátok, szomszédok, pénzhez  - munka, időre leadandó anyagok, fizetés, számlák kifizetése, "nincs elég" helyett: "mindig van", egészséghez - ebből nem lehet kigyógyulni, fáj mindenem, öregszem stb.

És ne feledd: az univerzum nem érdemesség-érdemtelenség alapján "osztogat", kizárólag arra reagál, amit te teremtesz.

Olyan mint egy tükör, csak azt adja vissza, amit te kiküldesz. Így hát ne a tükörre haragudj, ha valami nem tetszik, hanem változtass magadon, a gondolkodásodon és a kommunikációdon!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!