Gondold végig először!

Miután már láttad lelki szemeid előtt a folyamatot (legyen ez akár egy vizsga, amin jó jegyet szerzel, egy hivatali ügyintézés, ahol kedves, segítőkész emberekkel találkozol és gyorsan elintézed, amit kell, vagy egy fontos beszélgetés a főnököddel, munkatársaddal stb.) már neki is láthatsz, hogy véghezvigyed.

Az univerzum már vette a gondolatjeleidet, és azoknak megfelelően fog választ küldeni. :) Ha egyszer "betetted a nagy közösbe" a pozitív gondolataidat, a vonzás törvénye alapján nem kaphatsz más vissza, csak azokat!

Érdemes hát odafigyelni, hogy hogyan állsz hozzá bármihez: kapcsolatokhoz  - család, munkatársak, barátok, szomszédok, pénzhez  - munka, időre leadandó anyagok, fizetés, számlák kifizetése, "nincs elég" helyett: "mindig van", egészséghez - ebből nem lehet kigyógyulni, fáj mindenem, öregszem stb.

És ne feledd: az univerzum nem érdemesség-érdemtelenség alapján "osztogat", kizárólag arra reagál, amit te teremtesz.

Olyan mint egy tükör, csak azt adja vissza, amit te kiküldesz. Így hát ne a tükörre haragudj, ha valami nem tetszik, hanem változtass magadon, a gondolkodásodon és a kommunikációdon!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!