2010 jún 08

Gondolj arra, ami neked jó!

Amikor barátoknak, a családodnak, munkatársaknak panaszkodsz valami "borzasztó" helyzetről, ilyenkor mindig energiát (érzelmeket) teszel bele egy olyan helyzetbe, amit nem akarsz! Márpedig az érzelmek azok, amelyek energiát (vagy más szóval "üzemanyagot") adnak ahhoz, hogy a dolgok megvalósuljanak.

Amikor bármivel kapcsolatban negatívan reagálsz, negatívan állsz hozzá, ilyenkor mindig újabb "üzemanyagot" adsz annak a dolognak, amit nem akarsz.

Csodálatos, szenvedéllyel, érzelmekkel teli lény vagy!

Nem mindegy, hogy az érzelmeiddel milyen gondolatokat töltesz fel, azaz, hogy milyen gondolatoknak adsz energiát ahhoz, hogy megvalósuljanak. Figyelj a gondolataidra és az érzéseidre, hogy úgy irányítsd őket, olyat teremts, ami neked jó!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!