2011 jan 15

Gyerekszemmel a világban

Hiszen azt kapjuk (kívülről vissza a világból), amit teremtünk (belülről a gondolatainkkal). A mostani gazdasági helyzetben sokszor úgy tűnik, szinte “fixáltak” vagyunk a pénzt illetően.

Hogyan szerezzünk pénzt, ha éppen nincs, hogyan tartsuk meg, fektessük be, legyen belőle még több, ha van stb. Persze, a pénz szükséges a civilizációs világban, de vajon tényleg ekkora fontossággal bír? Ha végiggondolom az elmúlt évet, és különösen az ünnepeket, csupa olyan élményt tudok visszaidézni, melyek emberekhez, a szeretet érzéséhez kötődnek – és nem a pénzhez.

Mondom ezt úgy, hogy azt hiszem, igazán egészségesen és “barátilag” viszonyulok  a pénzhez is. :) Mégis, egy baráti beszélgetés, a család és a gyerekek mind összehasonlíthatatlanul többet jelentenek bármilyen pénzügyi kérdésnél.

Olyan jó látni, amikor a gyerekek (pláne a kicsik) mást sem akarnak, csak játszani, együtt lenni! Imádnivaló a szinte bugyborékoló hangú nevetésük, ahogyan teljesen átélik az adott pillanatot. Sosem aggódnak a pénzen, a jövőn, nincs bennük (még) szorongás.

Persze, időnként ők is megijednek, sőt, akár  félnek is a sötétben, de nem szoronganak, és mindig a jelenben vannak. Jó lenne eltanulni azt a felszabadultságot, amit ők mutatnak nekünk, és ami bennünk is ott van mélyen, hiszen mi is voltunk gyerekek!

Érdemes lenne újra “feléleszteni” a bennünk rejlő gyermeket, hogy szeretetben, boldogan és felszabadultan élhessük a mindennapokat, félelmek és szorongások nélkül.

Ha mindannyian a szeretetre, az elfogadásra és a kapcsolataink javítására, fenntartására ügyelnénk, és kevésbé vennénk annyira komolyan a dolgainkat, biztosan mindnyájan boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennénk. Így hát az alábbi mondat jutott eszembe, támogató gondolatként, megerősítésként a gyermeki énünknek:

Gyermeki szemmel járok-kelek a világban és rácsodálkozom az élet minden pillanatára. A csodák velem történnek!

Ha kipróbáltad, akár csak egy napon keresztül, milyen újra gyerekszemmel tapasztalni, örömmel és kiváncsian várom a visszajelzésed!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!