Gyerekszemmel a világban

Hiszen azt kapjuk (kívülről vissza a világból), amit teremtünk (belülről a gondolatainkkal). A mostani gazdasági helyzetben sokszor úgy tűnik, szinte “fixáltak” vagyunk a pénzt illetően.

Hogyan szerezzünk pénzt, ha éppen nincs, hogyan tartsuk meg, fektessük be, legyen belőle még több, ha van stb. Persze, a pénz szükséges a civilizációs világban, de vajon tényleg ekkora fontossággal bír? Ha végiggondolom az elmúlt évet, és különösen az ünnepeket, csupa olyan élményt tudok visszaidézni, melyek emberekhez, a szeretet érzéséhez kötődnek – és nem a pénzhez.

Mondom ezt úgy, hogy azt hiszem, igazán egészségesen és “barátilag” viszonyulok  a pénzhez is. :) Mégis, egy baráti beszélgetés, a család és a gyerekek mind összehasonlíthatatlanul többet jelentenek bármilyen pénzügyi kérdésnél.

Olyan jó látni, amikor a gyerekek (pláne a kicsik) mást sem akarnak, csak játszani, együtt lenni! Imádnivaló a szinte bugyborékoló hangú nevetésük, ahogyan teljesen átélik az adott pillanatot. Sosem aggódnak a pénzen, a jövőn, nincs bennük (még) szorongás.

Persze, időnként ők is megijednek, sőt, akár  félnek is a sötétben, de nem szoronganak, és mindig a jelenben vannak. Jó lenne eltanulni azt a felszabadultságot, amit ők mutatnak nekünk, és ami bennünk is ott van mélyen, hiszen mi is voltunk gyerekek!

Érdemes lenne újra “feléleszteni” a bennünk rejlő gyermeket, hogy szeretetben, boldogan és felszabadultan élhessük a mindennapokat, félelmek és szorongások nélkül.

Ha mindannyian a szeretetre, az elfogadásra és a kapcsolataink javítására, fenntartására ügyelnénk, és kevésbé vennénk annyira komolyan a dolgainkat, biztosan mindnyájan boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennénk. Így hát az alábbi mondat jutott eszembe, támogató gondolatként, megerősítésként a gyermeki énünknek:

Gyermeki szemmel járok-kelek a világban és rácsodálkozom az élet minden pillanatára. A csodák velem történnek!

Ha kipróbáltad, akár csak egy napon keresztül, milyen újra gyerekszemmel tapasztalni, örömmel és kiváncsian várom a visszajelzésed!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!