Jan 15, 2011

Gyerekszemmel a világban

Az új év kapcsán érdemes talán egy kicsit eltöprengeni, hogy vajon mi is igazán fontos a számunkra. Mire fókuszálunk ebben az évben? Hiszen azt kapjuk (kívülről vissza a világból), amit teremtünk (belülről a gondolatainkkal). A mostani gazdasági helyzetben sokszor úgy tűnik, szinte “fixáltak” vagyunk a pénzt illetően. Hogyan szerezzünk pénzt, ha éppen nincs, hogyan tartsuk meg, fektessük be, legyen belőle még több, ha van stb. Persze, a pénz szükséges a civilizációs világban, de vajon tényleg ekkora fontossággal bír? Ha végiggondolom az elmúlt évet, és különösen az ünnepeket, csupa olyan élményt tudok visszaidézni, melyek emberekhez, a szeretet érzéséhez kötődnek – és nem a pénzhez. Mondom ezt úgy, hogy azt hiszem, igazán egészségesen és “barátilag” viszonyulok  a pénzhez is. :) Mégis, egy baráti beszélgetés, a család és a gyerekek mind összehasonlíthatatlanul többet jelentenek bármilyen pénzügyi kérdésnél. Olyan jó látni, amikor a gyerekek (pláne a kicsik) mást sem akarnak, csak játszani, együtt lenni! Imádnivaló a szinte bugyborékoló hangú nevetésük, ahogyan teljesen átélik az adott pillanatot. Sosem aggódnak a pénzen, a jövőn, nincs bennük (még) szorongás. Persze, időnként ők is megijednek, sőt, akár  félnek is a sötétben, de nem szoronganak, és mindig a jelenben vannak. Jó lenne eltanulni azt a felszabadultságot, amit ők mutatnak nekünk, és ami bennünk is ott van mélyen, hiszen mi is voltunk gyerekek! Érdemes lenne újra “feléleszteni” a bennünk rejlő gyermeket, hogy szeretetben, boldogan és felszabadultan élhessük a mindennapokat, félelmek és szorongások nélkül. Ha mindannyian a szeretetre, az elfogadásra és a kapcsolataink javítására, fenntartására ügyelnénk, és kevésbé vennénk annyira komolyan a dolgainkat, biztosan mindnyájan boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennénk. Így hát az alábbi mondat jutott eszembe, támogató gondolatként, megerősítésként a gyermeki énünknek:

Gyermeki szemmel járok-kelek a világban és rácsodálkozom az élet minden pillanatára. A csodák velem történnek!

Ha kipróbáltad, akár csak egy napon keresztül, milyen újra gyerekszemmel tapasztalni, örömmel és kiváncsian várom a visszajelzésed! Csodás napokat! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top