2017 szept 15Kommunikáció

Gyógyulás vagy javulás? Miért nem mindegy, hogy melyiket használod?

 

Éppen olvastam valamit, amikor belémhasított valami fontos. (Úgy is mondhatnám, inspirációt kaptam. )

 

A hírekből, reklámokból a gyógyulás és a betegség folyik

 

Mindenki a betegségről és a gyógyulásról, gyógyításról beszél (csak gondolj a tv reklámokra, ahol folyamatosan a betegséget, gyógyszereket nyomják az agyunkba!), még akkor is, amikor senki sem beteg. Ezzel folyamatosan olyanokat ültetnek el bennünk, ami félelmet kelt, és ettől persze senki sem érzi magát jól, sőt elhiszi, hogy neki is baja van, amit gyógyítani kell, amire gyógyszer kell.

 

Azonban addig, míg a gyógyítás-betegség kettősségében gondolkodunk, igazából sosem tudjuk elérni a kiegyensúlyozott állapotot, ami a teljes jóllét, az egész-ség azaz egység állapota.

 

A figyelmünket a betegségekre és a gyógyításra összpontosítjuk, ahelyett, hogy az egészségre, a javításra, a javulásra figyelnénk. A szavak sem ugyanazok, így a rezgésük sem. A jóllét és az egészség sokkal magasabb energiarezgésen van, mint a gyógyulás és a gyógyszer.

 

Megnéztem a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és bizony, én is nagyon meglepődtem! Képzeld, a gyógyszer és a gyógyulás az SSC III. Mellékletében - Tudatállapotok táblázat - a kék körben, azaz a félelem-alapú rezgések és tudatállapotok körében található!

 

Milyen érdekes ez most nekem is, hogy a táblázatok legújabb verziójában már nem Gyógyítás, hanem Jóllét táblázat szerepel. És sosem gyógyuláshoz kapcsolódó hiedelmekről beszéltem, hanem egészség hiedelmekről.

 

Csak gondolj a szavakra, milyen érzést kelt benned, ha kimondod: gyógyítás, gyógyulás, betegség, vagy egészség, javulás?

 

Sajnos azonban a szóhasználatunkból is kiveszni látszik a javulás, javítás. Inkább kidobjuk az elromlott dolgokat, semmint megjavítsuk őket. Pedig régen a javasasszony azt az embert jelentette, aki segít abban, hogy kijavuljunk, megjavuljunk a bajból, a gondból.

 

Egy ilyenfajta javulás azután pedig a javunkra válik, hiszen elérjük a jóllét állapotát. És Istenre sem a gyógy jelzőt használjuk, hanem azt mondjuk, jóisten.

 

Csupán játék a szavakkal?

 

Persze mondhatod, ez csak játék a szavakkal. No de tényleg így van-e? Minden rezgés, így ezek a szavak mindegyike is sajátos rezgéssel rendelkezik (és a hozzátartozó energiamezőhöz, sőt hitrendszerhez társul), úgyhogy szerintem egyáltalan nem mindegy, hogy melyiket használjuk.

 

A gyógyulás sőt a gyógyítás sem ébreszt senkiben sem jó érzéseket, mivel azonnal a másik oldalára, a betegségre hívja fel a figyelmet. Mindenki érti, hogy gyógyulás nincs betegség (és gyógyszerek) nélkül, és így azonnal a betegségre fogunk - tudatalatt - fókuszálni.

 

Míg ha azt mondom, hogy éppen javulok, vagy akár azt, hogy napról napra egyre jobban vagyok - akkor máris nem ugrik be a betegség rémképe. Igen, a rémképe, mert a betegséghez ezt (az energiamezőt) társítjuk.

 

Úgyhogy azt tanácsolom, mostantól fókuszálj a javulásra, a javításra, a jó dolgokra és a jóllétre, a jóistenre, a jó sorsodra, a jóindulatra és a jóakaratra. Meglátod csupán ettől sokkal jobban fogod magad érezni!

 

Neked még milyen kifejezések jutnak eszedbe a jóról? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyit tudunk összeszedni! Kérlek oszd meg mindannyiunkkal! :)

 

Szeretettel,

 

Erika

 

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!