Coaching, önfejlesztés

Hála vagy kritika?

Frissítve: 2022. január 2.


Minden csak a megítélésünk kérdése. Érdemes tudnunk, hogy bármikor, amikor csak kritizálunk valamit (valakit), akkor bizony nem vagyunk hálásak. Ha hibáztatunk valakit, akkor sem vagyunk hálásak. Ha panaszkodunk, akkor sem, sőt negatív energiákat gerjesztünk.


Ha sietünk, ha úgy érezzük, hogy lemaradunk valamiről, hogy nem tudunk tovább várni, akkor nem vagyunk sem hálásak, sem elfogadók az „Univerzális Renddel" kapcsolatban. Ha rossz kedvünk van, nem vagyunk hálásak. Amikor negatív gondolataink vannak, további negatív dolgokat teremtünk. Ez nem azt jelenti, hogy most akkor kezdjük el attól rosszul érezni magunkat, hogy időnként érezzük vagy csináljuk ezeket a dolgokat. Mindannyian emberek vagyunk, előfordul. :)


Saját magunkat kritizálni azért, mert valamit szerintünk „rosszul" csinálunk, ugyanúgy kritika, mint amikor ezt mással tesszük.


Mit csináljunk akkor ezekkel a helyzetekkel?


1. Tudatosítsuk magunkban az érzéseinket!

Ha észrevesszük, tudomásul vesszük, hogy nem vagyunk a hála, a pozitív érzések energiájában, máris megtettük az első lépést.


2. Fordítsuk a fókuszt a hálára!

Miután tudatosítottuk magunkban, hogy éppen negatív energiában vagyunk, hamar "fordítsuk" el a fókuszunkat a negatív és kellemetlen dolgokról a pozitívakra, a hálára. :)


3. Gondolkodjunk el!

Vajon az a dolog, ami történik, megérdemli, hogy tönkretegye a csodás életünket a negatív rezgéseivel? És sose feledjük: a hála az egyik legmagasabb rezgésű energia, mely meg tudja változtatni az életünket.
 

TÁMOGATÓ HIT:

Beengedem a hálát az életembe. A hálás érzésekre figyelek mostantól. Hálás vagyok, hogy minden támogatást megkapok. Hálás vagyok...

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!