Hála vagy kritika?
ápr29

Hála vagy kritika?

Sok bosszantó (szomorú, kellemetlen stb.) dolog (esemény, ember stb.) vesz bennünket körül. Viszont már maga a fogalmazás is ítélkezést tartalmaz: "bosszantó".


Minden csak a megítélésünk kérdése. És igazán érdemes tudnunk, hogy bármikor, amikor csak kritizálunk valamit (valakit), akkor bizony nem vagyunk hálásak. Ha hibáztatunk valakit, akkor sem vagyunk hálásak. Ha panaszkodunk, akkor sem, sőt negatív energiákat gerjesztünk.

Ha sietünk, ha úgy érezzük, hogy lemaradunk valamiről, hogy nem tudunk tovább várni, akkor nem vagyunk sem hálásak, sem elfogadók az "Univerzális Renddel" kapcsolatban.

Ha rossz kedvünk van, nem vagyunk hálásak. Amikor negatív gondolataink vannak, további negatív dolgokat teremtünk. Ez nem azt jelenti, hogy most akkor kezdjük el attól rosszul érezni magunkat, hogy időnként érezzük vagy csináljuk ezeket a dolgokat. Mindannyian emberek vagyunk, előfordul. :)

Saját magunkat kritizálni azért, mert valamit szerintünk "rosszul" csinálunk, ugyanúgy kritika, mint amikor ezt mással tesszük.

Mit csináljunk akkor ezekkel a helyzetekkel?

1. Tudatosítsuk magunkban az érzéseinket!

Ha észrevesszük, tudomásul vesszük, hogy nem vagyunk a hála, a pozitív érzések energiájában, máris megtettük az első lépést.

2. Fordítsuk a fókuszt a hálára!

Miután tudatosítottuk magunkban, hogy éppen negatív energiában vagyunk, hamar "fordítsuk" el a fókuszunkat a negatív és kellemetlen dolgokról a pozitívakra, a hálára. :)

3. Gondolkodjunk el!

Vajon az a dolog, ami történik, megérdemli, hogy tönkretegye a csodás életünket a negatív rezgéseivel? És sose feledjük: a hála az egyik legmagasabb rezgésű energia, mely meg tudja változtatni az életünket.

TÁMOGATÓ HIT:
Beengedem a hálát az életembe. A hálás érzésekre figyelek mostantól. Hálás vagyok, hogy minden támogatást megkapok. Hálás vagyok...

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel,

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Teremtő gondolatok - városrehabilitáció, környezet
febr05

Teremtő gondolatok - városrehabilitáció, környezet

FK. kérésére, városrehabilitációs, szépülős teremtő gondolatok. :)
2 fontos dolog a teremtési folyamatban
júl24

2 fontos dolog a teremtési folyamatban

Mi az a 2 fontos tényező, ami meghatározza, hogy vajon a teremtésünk megvalósul-e? Ha te már tudod, akkor csak gratulálni tudok!
Teremtő gondolatok - jólét
dec16

Teremtő gondolatok - jólét

Az alábbi teremtő gondolatokat, megerősítéseket  mondogatva, (magadban vagy akár hangosan, netán a tükörbe belemondva) áthangolhatod magad a gazdagság és jólét rezgésére.
Teremtő gondolatok - egészség
jan23

Teremtő gondolatok - egészség

Az alábbi teremtő gondolatokat, megerősítéseket  mondogatva, (magadban vagy akár hangosan, netán a tükörbe belemondva) áthangolhatod magad az egészség és a gyógyulás megvalósulásának rezgésére.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.