Spiritualitás

Hogyan NE ragaszkodjunk?

 

Engedd el és megkapod...

 

Mondja a mondásunk is, de hát könnyű mondani ugyebár, viszont sokkal nehezebb meg is csinálni. Arról nem is beszélve, hogy hogyan is tudnánk "elengedni" egy ragaszkodást? A ragaszkodás energia, egy energiát pedig átalakítani lehet, elengedni nem.

 

Azonban nagyon fontos lenne tőle valahogy megszabadulni, hiszen minél inkább ragaszkodunk bármihez (bárkihez), bármi megtörténtéhez, egy konkrét végeredményhez, annál inkább "távolítjuk" magunktól, ahelyett, hogy vonzanánk magunk felé. Tehát a ragaszkodással, a nagy "akarással" nemhogy segítenénk a létrehozást, hanem kifejezetten gátoljuk.

 

Mégis, emberként bizony nagyon nehéz valamire nem gondolni, valamit "nem akarni", amikor pedig annyira akarjuk! :) Az egy kicsit sem segít, ha akarattal akarjuk elfelejteni, elengedni a ragaszkodásunkat, hiszen ez sem fog menni. Ráadásul ettől csak még rosszabbul fogjuk magunkat érezni, mert nem megy…

 

Ettől aztán még bűntudatunk is lehet, ami meg végképp nem segít, hiszen a negatív rezgésével további hasonló negatívat tudunk magunkhoz vonzani a vágyott dolog helyett.

 

Mit csináljunk hát, hogy ragaszkodás helyett végre elengedni tudjunk?

 

Lehet például meditálni. A meditáció tud segíteni abban, hogy ne ragaszkodjunk semmihez, hiszen olyankor egy teljesen más állapotban vagyunk. Azonban amint a mindennapi rutint éljük, természetes, hogy a gondolataink újra meg újra visszatérnek arra a dologra, amit szeretnénk.

 

Nincs azzal semmi baj, ha vágyunk valamire, vagy ha el akarunk érni valamit. Sosem a kívánságainkkal van baj, csak a hozzájuk tett ragaszkodással, ami negatív (és így nem a vágyott elérendő valamit, hanem a negatívat teremtjük).

 

A ragaszkodás lényege, hogy valami teljesen konkrét valamit akarunk, és a hiányára koncentrálunk, anélkül, hogy megengednénk, hogy bármi más (és netán másképpen, mint ahogy mi azt elképzelkjük) létrejöhessen, illetve hogy addig is jól érezzük magunkat, míg az a dolog nem történik meg.

 

Tehát a fentiekből következően a ragaszkodástól úgy lehet leginkább megszabadulni – illetve helyesebben fogalmazva átalakítani a ragaszkodást -, hogy megengedem, hogy úgy (a "HOGYAN" az univerzum dolga) és akkor jöjjön létre (ISTENI IDŐZÍTÉS) számomra az a valami, amit szeretnék, amikor annak itt van az ideje, és amikor az nekem a legmegfelelőbb, miközben pedig jól érzem magam az adott helyzetben és hálás vagyok azért, hogy a háttérben a láthatatlan erők az én kérésemen dolgoznak.

 

TÁMOGATÓ HIT

Megengedem, hogy úgy és akkor jöjjön létre az, amire vágyom, amikor az nekem a lehető legjobb.Tudom, hogy az univerzum ereje láthatatlanul, folyamatosan támogat.

 

 

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz jó!

 

Szeretettel,

Erika :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!