Pénzteremtés, pénz vonzása

Hogyan nyerheted meg a lottó főnyereményt?

Ezt a cikket kb. 5 perc alatt lehet elolvasni. Vajon rászánsz-e ennyit, hogy megtudd, hogy lehet megnyerni a lottót? Ha még ennyit sem teszel érte, akkor vajon szerinted mit üzensz ezzel az Univerzumnak? :)

 

Nem is olyan elképzelhetetlen megnyerni a lottó főnyereményt. De mit is csinálhatsz, hogy létrejöjjön?

 

Hogyan nyerhetem meg a lottót?  Ezt a kérdést a klienseim szokták megkérdezni, hogy nézzünk rá, vajon megnyerhetik-e a lottót. Ez a kérdés jövőre utaló kérdés, és bizonytalanság van mögötte, ami félelem-alapú.

 

Épp ezért, nem így szoktam ezek után megnézni, hogy vajon sikerülhet-e megnyerniük a lottót, hanem azt nézem meg, hogy vajon milyen energiákat érdemes átalakítani az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™)  táblázatrendszerrel ahhoz, hogy sikerülhessen nekik. Azaz ilyenkor a félelem-alapú érzéseket (és egyéb dolgokat a tudatalattiban) alakítunk át ahhoz, hogy elháruljanak az esetleges akadályok a lottó megnyerése útjából. (Például ilyen akadály lehet a pénzügyi plafon, amit a családfából hozunk, ami esetleg nem engedi, hogy többre vigyük, mint az elődeink, ami azt mondja, hogy csak kemény munkával lehet több pénzhez jutni, nem pedig lottónyeremény útján.)

 

Lehet-e lottónyereményt vizualizálni és teremteni?

 

Ha mi vagyunk az életünk teremtői, akkor a lottónyeremény megteremtése ugyanúgy megtörténhet bárkivel, mint az, hogy bevonzza az élete párját, a jó munkáját, netán a vágyott gyermekáldást. Az Univerzum és az energiamező számára teljesen mindegy, hogy mit akarsz magadnak létrehozni, egyszerűen csak arra a rezgésre kell magadat vinni, ahol a vágyott dolog van.

 

Mindehhez pedig sokszor elég lenne a tiszta elképzelés, amiben nincsenek sóvárgás energiák. Sokszor kijön az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatokból, hogy az illető tudatállapotának szintje a vágyott dologgal kapcsolatban a sóvárgás szinten van. Sóvárgásból pedig csak további sóvárgást lehet teremteni, pénzt, gyerekáldást, lottónyereményt nem!

 

Persze, gondolom azonnal azt kérdezed, hogy akkor hogyan képzeljem el, hogy megnyerem a lottót?

 

Hiszen sokan azt mondják, hogy én nem tudom elképzelni, nekem nem működik a vizualizáció, és nem látok semmit sem, amikor meditálok (pláne nem a lottónyereményt!).

 

Pedig a lottó főnyeremény elképzelése igazán egyszerű!

 

Figyeld meg, hogy mit csinálnak a gyerekek, amikor beleképzelik magukat egy játékos helyzetbe. Például mit csinálnak olyankor, amikor papás-mamást játszanak? Olyan hangon beszélnek, olyan dolgokat mondanak, amit anya és apa. Úgy viselkednek és olyan érzéseket is éreznek.

 

Biztos láttál már kisgyereket, aki kocsit vezet, bürrög hozzá, kanyarodik a testével, csikorog a megállásnál. Ugye? Pedig nincs kocsija, (sőt jogosítványa sincs!) mégis teljesen átéli a vezetés élményét. Te ugyanígy meg tudod csinálni, csak lépj be az egykori – és azóta is remekül működő – gyermeki énedbe, aki szeret játszani, nyerni (akár lottót is) és bármit el tud képzelni.

 

Figyelj a légzésedre..., végy kényelmesen levegőt (és képzeld el a lottó főnyereményt...)

 

Csodás tájon át vezetsz, hegyek és völgyek között, kék az ég, és süt a nap. Milyen klassz, ahogy érzed a kezedben az új autód kormányát! (Tisztára mint egy lottónyeremény!) Finom a bőr tapintása a kezed alatt… nagyon tetszik a műszerfal kiépítése és a színe… és olyan kényelmes az ülésben! Remek, ahogyan ilyen simán és gyorsan megy ez a kocsi, és ahogy lenyitod az ablakot, beáramlik rajta a kellemesen hűvös, nyári levegő…

 

Mindezt már csak attól, hogy leírtam, pillanatok alatt el tudtad képzelni, és benne voltál a kocsidban, akkor is, ha nincs autód és nem is volt soha, sőt elképzelni sem tudod, hogy valaha lesz. És mégis… most el tudtad képzelni! (A lottóval sincs ez másképp!) Amíg azonban nem képzeled el és éled bele magad, nagy az esélyed, hogy nem lesz kocsid, és lottó főnyereményed sem! No, de nézzük a következő példát.

 

Elképzelheted a csodás életed egy olyan társsal, akire vágysz. Kedves, törődik veled, amikor hazaérkezik átölel és puszit ad, megkérdezi, hogy hogyan telt a napod. Együtt leültök a kanapéra, és megbeszélitek az egész napot. (A párom felér egy lottó főnyereménnyel, el nem cserélném rá!)

 

Utána pedig eldöntitek, hogy mit csináltok este. Mi lesz vacsorára? Ki fog főzni, vagy esetleg elmentek inkább valahova vacsorázni? Este pedig együtt bújtok a meleg ágyba. Milyen szerencsések is vagytok, hogy együtt vagytok, szeretitek egymást, és egy szép helyen laktok! (Bőven felér egy lottónyereménnyel, az biztos!)

 

Igaz, hogy ezt is el tudtad képzelni? (Ugyanígy lehet elképzelni a lottó megnyerését is)

 

Szinte láttad magad előtt. Amikor olvasol, vagy nézel valamit, ugyanúgy beleéled magad a sztoriba, mintha csak veled történne. A szervezeted – bizonyítottan - reagál a látottakra, olvasott szövegre, és belőled is azokat az érzéseket hozza elő, amiket a szereplők játszanak.

 

Azaz, amikor drámát nézel, drámai, szomorú, lehangoló, megrendítő érzések fognak eltölteni, (nagyon eltávolít a lottónyeremény rezgéseitől, ahol óriási hála és boldogság van); ha horrort, akkor a félelem és a rettegés (ez is nagyon eltávolít a lottó rezgéseitől); ha pedig vidám romantikust, akkor a szeretet, a hála, az öröm és meghatódás tölt fel. (Ez sokkal inkább a lottónyeremény rezgéséhez hasonlít.)

 

Szerinted akkor mi történik veled (és a fejedben), amikor a tévében a hülye (már bocsánat) sorozatokat nézed, amiben állandóan meggyilkolnak valakit, vagy éppen valami „tragikus” szerelmi csalódás van?

 

Szerintem most már te is érted, hogy nagyon nem mindegy, hogy mivel „etetjük” a tudatosságunkat - persze feltéve, hogy a lottónyeremény rezgéseire akarod magad hangolni. Sem a sorozatok, sem a hírek (rádió, tv, internet), sem a Facebook nézegetése nem fog ebben segíteni, sőt, kifejezetten eltávolít tőle!

 

Hogyan „etesd a fejed”, hogy a lottó nyereménnyel legyen tele?

 

Nos, ahogy a fentiekben olvashattad, bármilyen helyzetbe beleélheted magad a képzeletedben. Senki sem állíthat meg ebben, hiszen a gondolataidnak te vagy az egyedüli főnöke! Azaz, képzeltesd el az agyaddal, hogy megnyerted a lottót!

 

Tudományosan bizonyított tény, hogy az agyad nem tud különbséget tenni az elképzelt és a valóságos között, tehát ha azt képzeled el, (mindenféle remek, igazi jó érzéssel, boldogsággal, hálával, és nem sóvárgással!), hogy a lottót nyerted meg, akkor számodra (az agyad számára) a lottónyeremény lesz a valóság!

 

Azt nem tudom, hogy valóban megnyered-e majd a lottót, de az biztos, hogy már attól is sokkal jobban fogod magad érezni (feltéve, ahogy már említettem, nincs sóvárgásod a háttérben), hogy elképzelted, megnyerted a lottó főnyereményt. 

 

Egy kedves kliensem azután, hogy kifejezetten erre a lottó témára néztünk rá,  a következőt írta:

 

„Egyszer nyertem ...., amikor Olaszországban voltunk és nem is foglalkoztam vele (naná) nyertem 1400,-Ft-ot. Hármasom volt a hatos lottón 2017. júliusban. 2017. május - 2018. januárig csak ennyit nyertem, aztán megnéztük veled és februárban 3-szor nyertem, három különböző játékon. Kettő ebből olyan, hogy még sosem sikerült nyernem ott, csak játszottam... Volt, hogy egy héten belül két játékon is nyertem!”

 

Ebből is látszik, hogy megváltozott a rezgése, csak épp még nem eléggé. További átalakításokkal ki tudja hova juthatunk… :)

 

A lottó megnyerésével járó érzésekkel – boldogság, hála, öröm, elégedettség, biztonság - magas rezgésű energiaszintre, tudatállapotra hangolod magad, ahol akár megnyered a lottót, akár nem, biztos, hogy olyan dolgokat hívsz be és vonzol az életedbe, amivel aztán tényleg úgy érezheted, hogy „megnyertem a lottót”! Hiszen sosem a pénzre vágyik senki sem, hanem arra, amit a pénzzel megtehet.

 

3 ötlet, amivel segítheted a pénz beáramlását az életedbe (akár a lottó megnyerésével, akár másképp)

 

1. Adj hálát azért, amid van! 

 

Tudom, sokan nem képesek erre figyelni, mert annyira arra fókuszálnak, amilyük nincs, hogy nem veszik észre, mennyi mindenük van a világon élő 7 milliárd emberhez képest. Olvasd el ezt a cikkem, és meglátod, hogy mennyire szerencsés vagy! 

 

2. Adakozz!

 

Erre is sokan azt mondják, hogy „de nekem nincs miből”!

 

Egy amerikai pszichoterapeuta az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) átalakítás közben azt mondta, amikor kijött, hogy adakoznia kellene, hogy nincs miből adakoznia. Mondtam neki, hogy az adakozás nem pénzt jelent csak. Egészen megdöbbent, hogy erre sosem gondolt!

 

 

Egyszóval adj bármit - mosolyt, kedvességet, segítséget egy munkatársnak vagy valakinek az utcán, adj elsőbbséget egy másik kocsinak, segíts fel valakit a buszra stb. -, amit feltétel nélkül, azaz mindenféle elvárás nélkül adsz. 

 

3. Írd le azt az 5 dolgot, amire a lottót felhasználnád!

 

Ahogy már írtam, senki sem a lottót akarja igazán. Csodálkozol? Pedig így van. A több, mint tíz éve tartott Tudatos Pénz Teremtés workshopok alapján biztosan állíthatom, hogy soha, senki sem a lottót - vagy a több pénzt - akarja.

 

Mindenki vágyik azonban valamire, aminek a megoldását a pénzben (vagy a lottóban) látja. 

 

Az Univerzum azonban csak azt veszi, amit kiadsz magadból. Hiába akarod a lottót, ha egyébként igazán a szabadságra vágysz, és a pénzzel akarod ezt elérni. Mivel a két dolog nem ugyanaz, az Univerzum nem fogja érteni, hogy mit is akarsz.

 

Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbben a sóvárgás tudatállapotból (és negatív, félelem-alapú érzésekkel) próbálják elképzelni és teremteni maguknak a jót, a lottónyereményt és az egyebeket is. Azonban nem győzőm elégszer ismételni, sóvárgással sajnos csak további sóvárgást tudsz teremteni!

 

Pontosan ez volt a helyzet az egyik görög kliensemmel. Ő a megoldást abban látta, hogy legyen végre egy saját háza. Azt hinnéd, hogy ez már nem pénz, hanem amire ténylegesen költené a lottót, igaz? Nos, pedig ez is csak megoldás volt arra, hogy szabad akar lenni. Szabadnak - felszabadultnak - akarja magát érezni, mert meg akar szabadulni attól a nyomástól, hogy minden hónapban bérleti díjat kell fizetnie.

 

Úgyhogy ahelyett, hogy a házat akarná, (amit persze igazán el sem tudott képzelni, elvégre anyagilag nincs abban a helyzetben, hogy a ház megvalósulhasson, tehát csak a sóvárgás volt benne a ház, a pénz és persze egy lottó főnyeremény után), teljesen átalakultak az érzései csupán egy óra alatt! Most már a szabadságát éli meg, és így utat adott ahhoz, hogy végre létrejöjjön neki az, amit szeretne. :)

 

Ha profi teremtővé akarsz válni és még könnyebben, még tudatosabban akarod megvalósítani az álmaid, (és a lottó főnyereményt) akkor jelentkezz be egy Intuyching™ konzultációra, vagy jelentkezz a következő Tudatos Pénz Teremtés tréningre!

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!