Pozitív gondolatok

Tavaszi nagytakarítás pozitív gondolatokkal!

 

Na, ott még én sem tartok, hogy a porcicákat pozitív gondolatokkal tudnám eltüntetni a házból :), de a régiségeket a fejemben bizony remekül ki tudom velük takarítani, ráadásul nemcsak a tavaszi nagytakarítás idején.

 

Mit gondolsz, a tegnapi jól  bevált módszerekkel és megoldásokkal meg lehet oldani a holnap gondjait? Szerintem nem, pedig szinte mindenki ezt teszi. Nem azért, mintha ne lenne választása, hanem azért, mert nem veszi észre, hogy ezt teszi, ha pedig netán már tud is róla, nem akar változtatni.

 

Pedig sokkal jobban jársz, ha váltasz, változtatsz, - és a jelenre pozitív gondolatokkal, és nem a tegnapból hozott beidegződéseinkkel válaszolsz -, mert csak így teremthetsz valami mást és jobbat, mint eddig.

 

Mostani világunkban ez fontosabb, mint eddig bármikor, hiszen szinte naponta kell alkalmazkodnunk a megváltozott körülményekhez. Minden (még a legkisebb) változás is sokkot okoz a szervezetnek, de a kicsiket nem szoktuk észrevenni. A jelenlegi szituáció azonban (emberek halnak meg, nagy a félelem a vírustól, nem lehet azt csinálni és akkor, amikor megszoktuk a kijárási tilalom miatt) kifejezetten nagy sokkot okoz mindenkinek. Ilyenkor a pozitív gondolkodás még fontosabb, mint bármikor máskor.

 

Ha mersz mást gondolni, mersz mást hinni, mást mondani és mást tenni, valamint mást használni, mint tegnap, ez lesz a fejlődés és a változás útja. Tudod, mi az őrület útja?

 

„Az őrület biztos útja, ha ugyanazt teszed, és közben változást vársz.”

(Sigmund Freud)

 

Pozitív gondolatok az ismétlődés ellen

 

Pozitív gondolatokkal helyettesítheted például a sok belénk ivódott régi reflexet, önbizalmat csökkentő gondolatot magadról. Ha újat akarsz teremteni, akkor próbálj ki új dolgokat, olvass, tanulj, ismerd meg a legújabb (pozitív) eredményeket a világban.

 

Bár a telefont sűrűn cserélgetjük, hogy a legmodernebb, a legtöbb funkcióval rendelkező legyen (pedig nem is használjuk ki a legtöbbet), a fejünkben mégis akár több száz éves és korlátozó hiedelmeket, tévhiteket tartogatunk.

 

Hogyan is érezhetnénk magunkat jól, kiegyensúlyozottan, ha ennyire nem vagyunk összehangolódva a jelennel?

 

Tedd hát rendbe, takarítsd ki a „padlást”!

 

Tudod, hogy mi minden van a fejedben, ami meghatározza az életed? Ha magadba nézel, pozitív gondolatokat, előremutató ötleteket találsz-e a tudatodban – vagy gátló, visszahúzó öntudatlan meggyőződéseket?

 

Tudod pontosan, hogy mi mindent hordozol magadban úgy, hogy nem is tudsz róla? Micsoda kérdés, honnan is tudnád azt, amit nem tudsz! Ez a sok felesleges „cucc”, amit magadban cipelsz, vagy a padláson őrizgetsz évek óta, - bár nem is tudsz róla -, meghatározza a jelenedet.

 

Teljesen felesleges dolgokat cipelünk magunkkal, fel nem dolgozott nehezteléseket, haragot, félelmeket, traumákat, rengeteg álmot, be nem fejezett dolgot és a pénzügyeinket is korlátozó hiedelmeket, hogy csak párat említsek. Kaptuk őket a családból, a társadalomból, az iskolából, és kapjuk őket folyamatosan. Nem is vesszük észre, hogy több száz éves – akár évezredes – tévhiteket dédelgetünk.

 

Ezek nem hagynak helyet az új, pozitív gondolatoknak. Sőt, ez mind-mind energiát von el attól, hogy a jelenben jól érezzük magunkat, és hogy olyan életet teremtsünk, amilyet szeretnénk, és amit megérdemelsz Te is.

 

A tavasz a megújulás, az újjászületés és a nagytakarítások ideje!

 

Még akkor is, ha most éppen olyan zimankó van, mintha csak december lenne..., de így legalább idén kétszer lesz tavasz! Látod? Így lehet a negatív gondolatból gyorsan pozitívat csinálni! :) A mondat első fele érezhetően negatív és lehangoló, míg a mondat másik fele örömmel van teli! Ugye észrevetted te is?

 

Még nem késtél le semmiről, hiszen, ha kétszer lesz tavasz :), akkor talán pont most jött el az idő, hogy a régmúlt energiáit te is kiselejtezd! És ebbe a nagytakarításba még nem is fogsz nagyon elfáradni. Vágj bele, figyelj a gondolataidra és cseréld őket pozitívakra!

 

Tudod milyen érzés megszabadulni ezektől a régi, poros, elavult cuccoktól? Olyan, mint amikor kitakarítod a lakást, és minden csillog-villog, ragyog! Rendkívül felszabadító és megkönnyebbülést okoz. Ha ezt okozta eddig a világ 5 kontinensén, 30 országából származó klienseimnek és hallgatóimnak, akkor neked is ezt fogja! Tuti! :)

 

Szeretettel ajánlom, hogy kezdj bele a selejtezésbe, mert csak jól járhatsz vele. Ha ebben segítség kell, jelentkezz egy Intuyching™ tanácsadásra, hogy személyre szabottan találjuk meg a téged korlátozó tévhiteket a táblázatrendszer segítségével.

 

Jelentkezz be egy Intuyching™ konzultációra, amivel a boldogság tudatállapotára léphetsz. Írj e-mailt, (erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu), ha szeretnéd a lelked összes lehetőségét jól kihasználni! Mi lehetne jobb, mint egy teljes lelki megtisztulás, újrakezdés, tavaszi lelki nagytakarítás?

 

Ha pedig a saját kezedbe vennéd az életed irányítását, akkor nézd meg a részleteket a az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) védjegyeztetett, intuitív,  energetikai coaching-szemléletű táblázatrendszer és módszer abban egyedülálló, hogy egy olyan kézikönyvet kapsz az életedhez (iPad applikációban), amit bármikor felüthetsz, és megoldhatod a gondjaidat, többek között a pozitív gondolatokra való ráhangolódással.

 

Én létrehoztam neked ezeket az eszközöket, neked már csak választani kell!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!