Coaching, önfejlesztés

Idén tettél Újévi fogadalmat?

És csinálod már? Ha nem, akkor itt az idő, hogy visszavond! Ne halogasd, mert most még emlékszel rá. Később már nem fogod tudni visszavonni, egyszerűen csak azért, mert nem fogsz rá emlékezni, elfelejted.

 

A tudatalattid azonban nem felejt...! :)

 

Érdekes, hogy az újévre mindenki úgy tekint, hogy valami új kezdődik. Pedig a napok pontosan olyanok mint előtte, nem igaz? Mégis van benne igazság, hiszen minden nap egy új kezdete, feltéve, ha annak tekintjük, és a tegnapot ott is hagyjuk, ahova való, a múltban. :)

 

Sokféle fogadalmat tesznek újévkor: leszokom a káros szenvedélyemről, minden nap futok, több időt töltök a családommal… stb. Sőt a napokban kaptam egy kérdést, hogy lehet úgy fogadalmat tenni, hogy ne legyen fogadalom? Haha... Hát ilyet bizony nem lehet.

 

No de, mi is a baj a fogadalmakkal?

 

Írtam már róla, hogy a fogadalmak egyfajta „kötelékként" működnek, és nem engedik meg a szabad választást minden pillanatban, hiszen a fogadalom határozza meg, hogy mit kell csináljunk.

 

Ha teljesítünk egy fogadalmat, azzal nincs semmi gond, ha viszont nem, akkor sajnos az különböző önbüntető mechanizmusokat indíthat el bennünk.

 

Rombolja az önértékelést – ez már önmagában önbüntető - elvégre még azt sem csinálom meg, amit magamnak megfogadtam, így sikertelenség érzéssel jár együtt. Ezért én nem szoktam fogadkozni, még ígérni sem - ki tudja, vajon meg tudom-e tartani?

 

Inkább cselekedj mindig az adott pillanatnak megfelelően.

 

TÁMOGATÓ HIT

Az adott pillanatnak megfelelően, szeretetből cselekszem és érzem, hogy ehhez támogatást kapok.

 

Csodás új évet! Ebben az évben is légy magadhoz mindig jó! :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!