2011 dec 31

Idézet - Türelem, kitartás - Jacob van Rijs

A százegyedik kalapácsütésnél azonban a kő kettéválik, s én tudom, hogy nem az utolsó csapástól, hanem attól a száztól, amit előtte mértek rá. (Jacob van Rijs 1965- holland tervező, előadó)

A fenti idézet nagyon jó hasonlat a Spirituális Választerápia-tisztítások működésének megértéséhez. Többször előfordul, hogy sok tisztítás után egyszer csak "végre" megtörténik a változás. Ilyenkor akár azt is gondolhatjuk, az utolsó tisztítás volt (csak) a "jó".

Pedig nagy valószínűséggel nem erről van szó, hanem csak arról, hogy a sok kitisztított energia és program ekkorra "oldódott meg", ez volt az utolsó kalapácsütés... :)

Támogató gondolat: Minden könnyedén és erőfeszítés nélkül valósul meg az életemben, amit csak szeretnék.

Ezekkel a gondolatokkal kívánok:

Boldog új évet, csodás napokat és kitartó türelmet az új évben is, hogy elérj mindent, amit csak akarsz! Légy magadhoz jó!  :)

Sok szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!