2010 máj 02Spiritualitás

Idézetek - SRI CHINMOY

(Frissítés ideje: 2024. március)

 

Ne engedd, hogy sötét kétség uralkodjon feletted! Minden percben fényes reményekkel köss barátságot, hogy megváltoztasd saját világodat és a körülötted lévő világot!

 

Ne próbáld megváltoztatni a világot. Kudarcot fogsz vallani.

 

Próbáld megszeretni a világot. Lám a világ megváltozott, örökre megváltozott. Nem mennyből jött szentekre, csupán földi keresőkre van szükségünk, akik hisznek a békében, és békében akarnak élni.

 

A kedvesség alapvető természete, hogy terjed. Ha ma kedves vagy másokhoz, ők ma hozzád lesznek kedvesek, holnap valaki máshoz.

 

Vidám elmém felemelheti, sőt átalakíthatja mások életét.

 

Mindennap egyetlen tanulnivalónk van: Hogyan legyünk őszintén boldogok!

 

Mindig boldog akarsz lenni? Akkor add fel a negativitás mellett vívott harcot, és tanuld meg az önbátorítás gyönyörű művészetét!

 

Minden reggel ki kell ürítened szívedből a végtelen és haszontalan aggodalmakat és nyugtalanságot.

 

Érdemes megtanulni megbocsátani, mert ezzel emelheted az önértékelésed, az önbizalmad is. Ha képes vagy magadnak megbocsátani, sokkal könnyebb lesz másoknak is megbocsátani! 

Ismered Erika DEMERT Módszerét, amit például a megbocsátáshoz is tudsz használni? (Hiedelmek átalakításához is használjuk).

Olvasd el a cikket a megbocsátással kapcsolatban, a DEMERT Módszerről!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!