Coaching, önfejlesztés

A SzuperTudatos Önfejlesztés™© új, törvényesen védjegyeztetett márkanevet kap: Intuyching®!

 

 

Mi, a SzuperTudatos Világ™ hallgatói, mentorai (intuytorai) és instruktorai, valamint a saját nevemben is állíthatom, nagyon örülünk ennek az új névnek! Simán, minden gond nélkül bejegyezték az új márkanevünket, az Intuychingot, és az értesítést 2021. augusztus 1-én kaptuk meg, amikor az egy hetes, ingyenes Pénzteremtés kihívást elkezdtem a FB-n. Micsoda „véletlen” egybeesés, és mekkora öröm!
(Ha még nem hallottál volna a Pénzteremtés kihívásról, akkor csatlakozz a Tudatosan... FB  csoportunkba, hogy a legközelebbi kihívásról értesülj!)

 

 

Miért nevezzük mostantól Intuyching®-nak a SzuperTudatos Önfejlesztést™?

 


Ahogy mindig mindenkit a fejlődésre biztatok a módszereimmel, tanításaimmal, én is azon dolgozom, hogy a rendszerünket és az anyagainkat folyamatosan megújítsam, jobbá tegyem. Így van ez a nevünkkel is, ami végre olyan nevet kapott, amit mindig is szerettem volna! Hosszú idő és folyamat vezetett ide (egész pontosan 9 év alatt született meg - a 9 a spirituális teljesség száma), de mostantól végre hivatalosan is bejegyzett! 

 


2012 elején, amikor egy bemutató workshopot tartottam, (akkor még teljesen másfajta dizájnja volt a táblázatrendszernek és kb. 20 táblázata volt csak a mostani 99-hez képest), „Ingatáblázatok a tudatosság fejlesztéséért” neveztem, mert már akkor tudtam, hogy ennek az új rendszernek az a lényege, hogy a tudatosságunkat és az intuíciónkat fejleszti.

 


2014 decemberétől SzuperTudatos Kommunikáció volt a neve, utalva arra, hogy a szupertudattal, azaz az intuíciónkkal kommunikálunk a módszert használva. A TUDKO - Tudatos Kommunikáció miatt azonban ez sokakat megzavart, nem tudták, hogy melyik melyik.

Így aztán 2016-tól, amikor - a szép, szirmokból álló virágokra emlékeztető - teljesen új dizájnt kapott a táblázatrendszer, SzuperTudatos Önfejlesztésnek neveztem át, az egyértelműség kedvéért.

 


Már addigra is világos volt, hogy ez a név is nagyon hosszú, nehezen megjegyezhető, ráadásul a fordításokat is nehézkessé tette, hisz így minden nyelven valami más neve volt a SzuperTudatos Önfejlesztésnek. De akkor még nem jutott semmi jobb az eszembe.

 


Ebből gondolhatod, hogy már a kezdetek óta szerettem volna egy olyan rövid nevet a SzuperTudatos Önfejlesztésnek, melyet nem kell lefordítani a 11 nyelvre, amit jelenleg használunk a rendszerünkben.

 


Az elmúlt években sokat ötleteltünk, hogy milyen nevet adhatnánk a SzuperTudatos Önfejlesztésnek, de nem jutott eszünkbe semmi jó. Végül, 2020 nyarán, egy nyári éjszaka eredményeképp, megszületett az új név, és a SzuperTudatos Önfejlesztés™ új nevet kapott: Intuyching™©.
 

 

Az ötletet, hogy hogyan találhatnám ki az új szavunkat, a SuperConscious Community International FB csoportban kaptam, (ha jól rémlik Beckné Máté Ágitól), ami az volt, hogy valami olyan szót kellene kitalálni, mint ami a Harry Potterben is több van, azaz létező szavakból új szavakat alkotni. Így is lett, létező szavakből egy teljesen új, eddig nem létező szót találtam ki!

 


Az Intuyching® végre egy olyan név, amit nem kell lefordítani, mert ilyen szó előtte nem létezett és nem jelent semmit (másoknak, nekünk viszont nagyon sokat!). Az Intuyching az alábbi szavakból állt össze, de végül sokkal többet képvisel: intuitív, - az intuíciónkat használjuk hozzá -, chi - életenergia kínaiul, valamint coaching.
 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ új neve az Intuyching® = intuitív + chi (energia) + coaching, azaz intuitív, energetikai coaching.

 


Kiejtésében még a Ji Ching, a Változások könyvére is utal, és pontosan ez az, amit csinálunk az Intuychinggal, változtatjuk az energiáinkat.

 

 

 

Az új Intuyching® névből további szavak is születtek

 

 

Intuyching + mentor = intuytor

Intuychinggel energiát alakítunk át = csingelünk

 

 

Nekünk, a Szupertudatos Csapatnak nagyon tetszik mind, reméljük neked is!
 

 

Az Intuyching®-ot 2021. júliusában a Madrid Protocol keretein belül bejegyezték, törvényesen bejegyzett védjegy, így használata bármilyen formában (tanácsadás, tanítás) írott engedélyhez, licensz szerződéshez kötött. (A licensz szerződéssel rendelkezők listája a mentorok ill. az executive mentorok és instruktorok oldalon található.)

Az engedély nélküli használat törvénytelen, és kötbér fizetésével jár(hat. A kötbér mértéke 150 EURO/nap/termék, illetve szolgáltatás (tanácsadás). Minden Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™©) táblázatrendszert használó tudomásul veszi ezt az érvényes kötbér kikötést.

Amennyiben az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™©] táblázatrendszert nem iPad-en, hanem papírtáblázaton használod, és/vagy nem szerepelsz a mentorok/executive mentorok, intuytorok oldalán, tudd, hogy nem használhatod a rendszert sem fizetett tanácsadásra, sem semmilyen előadás, konferencia, bemutató, fizetett rendezvény és program (workshop, tanfolyam, kihívás stb.) részeként. (Az ingyenes segítség családnak és barátoknak megengedett.) Köszönjük, hogy a szeretet-alapú energiáknak megfelelően működsz és használod a rendszert te is!

 

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!