2013 márc 03Coaching, önfejlesztés

Isten viszonylag népszerű - tehát Te is!

Isten viszonylag népszerű, derült ki a Public Policy Polling (PPP) amerikai intézet felmérésének eredménye alapján. (eredeti cikk, angolul), amely arra kereste a választ, mennyire népszerű Isten napjainkban?

 

Ebből kiderül: Isten működésének megítélése ugyan felemás, de összességében még mindig népszerűbb, mint a politikusok többsége. :)

 

A kérdésre – „Ha Isten létezik, helyesli, vagy helyteleníti működését?” – a válaszolók 52 százaléka helyeslően válaszolt. Ennél valamivel kevesebben helyeselték, ahogy Isten a természeti katasztrófákat kezeli.

 

Viszont a megkérdezettek 71 százaléka úgy látja, hogy Isten a világ teremtésénél összességében jó munkát végzett. :)

 

Mivel én abban hiszek, hogy mindannyian isteni lények vagyunk, így összességében meg lehetünk elégedve a munkánkkal, és még fejlődésre is van módunk. :)

 

Március a tavasz, a megújulás hónapja, így most ezek a megújulást hozó energiák is segítenek abban, hogy még jobb, "isteni" munkát végezzünk: olyat teremtsünk, ami tetszik, amit szeretnénk elérni, vágyainkat beteljesíteni. Itt az idő, ahogy a természet sem vár, nekünk sem érdemes... :)

 

Ilyenkor jó látni, ahogy a virágok kezdenek kibújni a földből, és abban az ütemben fejlődnek, ahogy az időjárás, a meleg megengedi. Nem türelmetlenkednek és nem is várnak a tapsra vagy valakire, hogy motiválja őket a növekedésre. Folyamatosan növekednek, szinte napról napra látni, ahogyan egyre nagyobb egy-egy rügy vagy kibújt virág.

 

Volt már olyan tavasz is, amikor épp hogy csak kibújtak a tulipánok zöld csücskei a földből, amikor hirtelen egy igen nagy meleg jött (2003-ban május elsején 35 fok volt, míg ugyanakkor április elsején még nyomokban hó volt és -1 fok).

 

Nagyon tanulságos volt látni, ahogy nem hagyták magukat! Szinte percenként nőtt a száruk, csak nehogy lemaradjanak a saját beteljesülésükről! Fantasztikus volt látni azt a hirtelen növekedést, ami más években - az időjárás miatt - egyáltalán nem volt jellemző.

 

Hát igen, akkoriban nyilván tudták a tulipánok, hogy ráérnek...,  :) ebben a kivételes évben azonban rendkívüli módon "belehúztak", mert nyilván érezték, hogy nem lehet várni. Sikerült nekik! :)

 

Nos, szerintem ez jó példa arra, hogy a természet valóban nem vár, viszont remekül alkalmazkodik, képes kilépni a "komfortzónából". Ha szeretnéd beteljesíteni a Lelked valódi vágyait, akkor ne várj, lépj ki a komfortzónádból, fogj neki, nehogy még a végén elmúljon a "tavasz"! :)

 

6 lépés, ami segíthet a változ(tat)ásban:

 

1. Mit akarok valójában?

2. Mi a vágyam, amit ebben az évben szeretnék elérni?

3. Valóban szándékomban áll tenni is a vágyamért? (szándék nélkül a vágy csak vágy marad)

4. Mi az, ami szabotál(hat)?

5. Mennyi fájdalommal/örömmel jár, ha változtatok? És mennyivel, ha nem?

6. Mi segítene abban, hogy változtassak? Mire volna ahhoz szükségem?  

 

Végül egy vizualizációs gyakorlat:

Képzeld bele magad a végeredménybe, abba, amit szeretnél, és lásd magad örömtelien, hogy képes voltál teljesíteni azt, amit el szerettél volna érni!

 

Csodás napokat és isteni teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

 

Szeretettel, :)

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!