2013 márc 03Coaching, önfejlesztés

Isten viszonylag népszerű - tehát Te is!

Isten viszonylag népszerű, derült ki a Public Policy Polling (PPP) amerikai intézet felmérésének eredménye alapján. (eredeti cikk, angolul), amely arra kereste a választ, mennyire népszerű Isten napjainkban?

 

Ebből kiderül: Isten működésének megítélése ugyan felemás, de összességében még mindig népszerűbb, mint a politikusok többsége. :)

 

A kérdésre – „Ha Isten létezik, helyesli, vagy helyteleníti működését?” – a válaszolók 52 százaléka helyeslően válaszolt. Ennél valamivel kevesebben helyeselték, ahogy Isten a természeti katasztrófákat kezeli.

 

Viszont a megkérdezettek 71 százaléka úgy látja, hogy Isten a világ teremtésénél összességében jó munkát végzett. :)

 

Mivel én abban hiszek, hogy mindannyian isteni lények vagyunk, így összességében meg lehetünk elégedve a munkánkkal, és még fejlődésre is van módunk. :)

 

Március a tavasz, a megújulás hónapja, így most ezek a megújulást hozó energiák is segítenek abban, hogy még jobb, "isteni" munkát végezzünk: olyat teremtsünk, ami tetszik, amit szeretnénk elérni, vágyainkat beteljesíteni. Itt az idő, ahogy a természet sem vár, nekünk sem érdemes... :)

 

Ilyenkor jó látni, ahogy a virágok kezdenek kibújni a földből, és abban az ütemben fejlődnek, ahogy az időjárás, a meleg megengedi. Nem türelmetlenkednek és nem is várnak a tapsra vagy valakire, hogy motiválja őket a növekedésre. Folyamatosan növekednek, szinte napról napra látni, ahogyan egyre nagyobb egy-egy rügy vagy kibújt virág.

 

Volt már olyan tavasz is, amikor épp hogy csak kibújtak a tulipánok zöld csücskei a földből, amikor hirtelen egy igen nagy meleg jött (2003-ban május elsején 35 fok volt, míg ugyanakkor április elsején még nyomokban hó volt és -1 fok).

 

Nagyon tanulságos volt látni, ahogy nem hagyták magukat! Szinte percenként nőtt a száruk, csak nehogy lemaradjanak a saját beteljesülésükről! Fantasztikus volt látni azt a hirtelen növekedést, ami más években - az időjárás miatt - egyáltalán nem volt jellemző.

 

Hát igen, akkoriban nyilván tudták a tulipánok, hogy ráérnek...,  :) ebben a kivételes évben azonban rendkívüli módon "belehúztak", mert nyilván érezték, hogy nem lehet várni. Sikerült nekik! :)

 

Nos, szerintem ez jó példa arra, hogy a természet valóban nem vár, viszont remekül alkalmazkodik, képes kilépni a "komfortzónából". Ha szeretnéd beteljesíteni a Lelked valódi vágyait, akkor ne várj, lépj ki a komfortzónádból, fogj neki, nehogy még a végén elmúljon a "tavasz"! :)

 

6 lépés, ami segíthet a változ(tat)ásban:

 

1. Mit akarok valójában?

2. Mi a vágyam, amit ebben az évben szeretnék elérni?

3. Valóban szándékomban áll tenni is a vágyamért? (szándék nélkül a vágy csak vágy marad)

4. Mi az, ami szabotál(hat)?

5. Mennyi fájdalommal/örömmel jár, ha változtatok? És mennyivel, ha nem?

6. Mi segítene abban, hogy változtassak? Mire volna ahhoz szükségem?  

 

Végül egy vizualizációs gyakorlat:

Képzeld bele magad a végeredménybe, abba, amit szeretnél, és lásd magad örömtelien, hogy képes voltál teljesíteni azt, amit el szerettél volna érni!

 

Csodás napokat és isteni teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

 

Szeretettel, :)

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!