Mar 03, 2013Coaching

Isten viszonylag népszerű - tehát Te is!

A Népszabadság Isten viszonylag népszerű címmel ismertette a Public Policy Polling (PPP) amerikai intézet felmérésének eredményét (eredeti cikk, angolul), amely arra kereste a választ, mennyire népszerű Isten napjainkban? (Forrás: Népszabadság, Magyar Kurír) Ebből kiderül: Isten működésének megítélése ugyan felemás, de összességében még mindig népszerűbb, mint a politikusok többsége. :) A kérdésre – „Ha Isten létezik, helyesli, vagy helyteleníti működését?” – a válaszolók 52 százaléka helyeslően válaszolt. Ennél valamivel kevesebben helyeselték, ahogy Isten a természeti katasztrófákat kezeli. Viszont a megkérdezettek 71 százaléka úgy látja, hogy Isten a világ teremtésénél összességében jó munkát végzett. :) Mivel én abban hiszek, hogy mindannyian isteni lények vagyunk, így összességében meg lehetünk elégedve a munkánkkal, és még fejlődésre is van módunk. :) Március a tavasz, a megújulás hónapja, így most ezek a megújulást hozó energiák is segítenek abban, hogy még jobb, "isteni" munkát végezzünk: olyat teremtsünk, ami tetszik, amit szeretnénk elérni, vágyainkat beteljesíteni. Itt az idő, ahogy a természet sem vár, nekünk sem érdemes... :) Ilyenkor jó látni, ahogy a virágok kezdenek kibújni a földből, és abban az ütemben fejlődnek, ahogy az időjárás, a meleg megengedi. Egyik sem vár... mind folyamatosan növekszik, szinte napról napra látni, ahogyan egyre nagyobb egy-egy rügy vagy kibújt virág. Volt olyan tavasz is, amikor épp hogy csak kibújtak a tulipánok zöld csücskei a földből, amikor hirtelen egy igen nagy meleg jött (2003-ban május elsején 35 fok volt, míg ugyanakkor április elsején még nyomokban hó volt). Nagyon tanulságos volt látni, ahogy nem hagyták magukat! Szinte percenként nőtt a száruk, csak nehogy lemaradjanak a saját beteljesülésükről! Fantasztikus volt látni azt a hirtelen növekedést, ami más években egyáltalán nem volt jellemző. Hát igen, akkoriban nyilván tudták a tulipánok, hogy ráérnek...,  :) ebben a kivételes évben azonban rendkívüli módon "belehúztak", mert nyilván érezték, hogy nem lehet várni. Sikerült nekik! :) Nos, szerintem ez jó példa arra, hogy a természet valóban nem vár, viszont remekül alkalmazkodik, képes kilépni a "komfortzónából". Ha szeretnénk beteljesíteni a Lelkünk valódi vágyait, akkor mi se várjunk, lépjünk ki a komfortzónánkból, fogjunk neki, nehogy még a végén elmúljon a "tavasz"! :)

6 lépés, ami segíthet a változ(tat)ásban: 1. Mit akarok valójában? 2. Mi a vágyam, amit ebben az évben szeretnék elérni? 3. Valóban szándékomban áll tenni is a vágyamért? (szándék nélkül a vágy csak vágy marad) 4. Mi az, ami szabotál(hat)? 5. Mennyi fájdalommal/örömmel jár, ha változtatok? És mennyivel, ha nem? 6. Mi segítene abban, hogy változtassak? Mire volna ahhoz szükségem?   Végül egy vizualizációs gyakorlat: Képzeld bele magad a végeredménybe, abba, amit szeretnél, és lásd magad örömtelien, hogy képes voltál teljesíteni azt, amit el szerettél volna érni!

  Csodás napokat és isteni teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó! Szeretettel, :) Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top