2010 jún 12Spiritualitás

Kapcsolatok és rezgések

Frissítve: 2021. augusztus


Fejlődésünkkel nem csak a tudatosságunk változik - ahogy egyre több ismerettel, tudással, tapasztalattal rendelkezünk -, hanem a rezgéseink is.


Amikor egy kapcsolat véget ér, az erről a rezgésváltozásról szól: a két embernek már más a rezgése, más frekvencián működnek. Ez nem jelenti azt, hogy az egyik jobb vagy rosszabb (ez ítélkezés lenne, ne feledd!), csak annyit jelent, hogy más.


Talán a rádióadók  frekvenciája jó példa erre. Ott is különböző adók léteznek -  a működésüket tekintve teljesen hasonlók, egyik sem jobb vagy rosszabb. Csak éppen az egyiken olyan műsor megy, ami tetszik neked, míg a másikon esetleg egy olyan, ami nem - így aztán azt nem hallgatod.


Az azonban, hogy te nem hallgatod azt az adót, nem jelenti azt, hogy az rossz, hiszen sokan vannak, akiknek pontosan az fog leginkább tetszeni! Így van ez a kapcsolatokkal is.


Amikor a rezgéseink megváltoznak, megváltoznak a kapcsolataink is. Ne félj elengedni a régieket, hiszen olyanok jönnek helyettük, melyek az éppen aktuális rezgéseidnek fognak a legjobban megfelelni!

A rezgésváltozás a fejlődéssel együtt jár, a fejlődés, a tapasztalatszerzés maga az élet. Az élet pedig csodás! :)


Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!