Aug 12, 2012

Képzelj, képzelj, képzelj!

A képzelőerőnk az egyik legnagyobb kincsünk. :) Képzeld el magad bármilyen - neked tetsző - helyzetben, szerepben, használd csak a képzelőerőd bármire, amit csak szeretnél megvalósítani az életedben. Például képzeld csak el, hogy: Teljes, egészséges és boldog vagy. Képzeld el, hogy tökéletes vagy úgy, ahogyan VAGY. Semmit nem kell változtatnod, úgy vagy jó, ahogyan vagy. Képzeld el, hogy tökéletes minden, amit csak csinálsz ma. Képzeld el, hogy tökéletes a napod. Úgy tökéletes, ahogy van. Képzeld el, hogy szeretettel fizeted ki az összes számlád. Képzeld el, hogy mindig több bevételed van, mint kiadásod. Képzeld el, hogy boldog párkapcsolatban élsz. Képzeld el, hogy a gyermekeid boldogok, és sikeresek az életükben. Képzeld el, hogy az életed egy csodás irányba indul, épp ebben a percben. Képzeld el, hogy minden napod izgalmas, és hogy olyan jó megtapasztalni a teremtést! Minden gondolatunk mágnesként vonzza magához azokat a gondolatokat, amelyek hasonlóak ahhoz, amit gondolunk. A gondolatainknak rezgésük van, és csak a gondolatainknak megfelelő rezgésű, hasonló gondolatok tudnak bennünket "megtalálni". Az Univerzum nem tesz különbséget a között, hogy valamit átélünk és megfigyelünk, vagy valamit csak elképzelünk. Mindkét esetben a gondolatainknak megfelelő rezgésű hasonló további gondolatot és helyzetet küld vissza. Minden, amit kiküldünk az Univerzumba, visszatér a forrásához - azaz a gondolatainknak megfelelő hullámhosszú gondolatok hozzánk érkeznek vissza. Nem mindegy hát, mit küldünk ki... :) El tudod képzelni azt, amit tényleg szeretnél? Akkor jó ..., mert így most megteremtetted a boldog holnapodat. :) Csodás napokat! Képzelj, képzelj, képzelj! (Micimackó után szabadon: "Gondolj, gondolj, gondolj!" : ) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top