2014 febr 03Spiritualitás

Kezdődik a Jang, Fa Ló éve

Bár többféle dátum kering a pontos évkezdést illetően, a január 31-február 4. közötti időszakot mindenképpen tekinthetjük az átalakulási időszaknak, ahogy az előző év energetikailag átalakul a másikba. Ez az új év az összes kínai asztrológus és Feng Shui szakértő szerint nagy változásokat fog hozni. Egy teljesen más, előrehaladó, gyors energiákat tartalmazó (a ló energiája), tartalmas, sok újat hozó időszakot. Sokan már nagyon vártak rá, hogy vége legyen az eddigi érzelmekkel túláradó és "dagonyázó, vizes" éveknek, ami mindenféle fel nem dolgozott érzelmet hozott fel a világban.

Nézzük, hogyan is készülhetnénk fel az előttünk álló változásokra és a kínai új évre?

Először is fontos, hogy az előző év eredményeit, sikereit összegyűjtsük, hogy ezzel is még több pozitív gondolatot és teremtést (a pozitívra való fókuszálás további pozitív eredményeket hoz létre) vigyünk a következő évre.

Válaszolj minél bővebben az alábbi 3 kérdésre:
1. Mi minden volt jó a tavalyi évben?
2. Mi sikerült jobban, mint vártad?
3. Mi teljesült, amire nem is számítottál?

Az alábbi 5 tanács biztosan segíti megszépíteni a mindennapjaidat, és másokét is körülötted. Így lesz a világ egy jobb hely.

1. Érezd magad jól! Tégy meg mindent azért, hogy minden egyes nap jól érezd magad, amennyire csak lehet! Legyél bármilyen helyzetben is, az érzéseidet te irányítod, az érzéseid a tudatodhoz és nem a körülményeidhez kapcsolódnak. Lehet valaki boldog úgyis, ha nincs semmije, és lehet úgyis boldogtalan, ha elképzelhetetlenül gazdag. Nem a körülményektől függ, hogy hogyan érezzük magunkat, hanem a tudatállapotunktól.
2. Tedd le a mérgedet! Mindenkinek bocsáss meg (magadnak, másoknak, univerzumnak, akire csak egy kicsit is haragszol. Ez nem a másik jólléte, hanem a tied miatt fontos. A harag olyan méreg, amit te iszogatsz folyamatosan, miközben várod, hogy az haljon meg, akire haragszol. Nincs semmi értelme… :)
3. Vedd figyelembe az isteni időzítést! Légy türelmes, sosem tudhatod, hogy a teremtéseidhez vajon mennyi - a fizikai síkon érzékelhető - idő kell. A türelmetlenséggel csak még jobban eltávolítod magadtól azt, amire vágysz, hiszen ezzel azt üzened energetikailag, hogy hiányod van valamiből - azaz további hiányt generálsz.
4. Vedd figyelembe a másik nézőpontját türelemmel! Valaki nem ért veled egyet, nem ugyanazon a nézőponton vagytok? Sebaj, sose feledd, te sem látod sosem az egész képet, így egyáltalán nem biztos, hogy csak a te nézőpontod az “igazi”. Általában senki sem látja a teljes képet, és ha netán mégis, akkor meg a saját "szemüvegén", ítélkezésén keresztül. Ha nem ítélkezel, csak szemlélődsz és türelmes vagy másokkal, biztosan többre jutsz, mint a nagy "akarással". :)
5. Nézz, beszélj és hallgass a szíveddel! Ha a szíveddel nézel akkor átlátsz az illúzión, ami körülvesz. Észreveszed, hogy a többi ember is csak boldog, nyugodt, biztonságos, méltó életet szeretne. Beszélj és hallgass a szívedből, és figyelj közben magadra, hogy érzed így magad? Írd le a napi tapasztalatokat egy héten keresztül minden nap! Utána pedig tudatosan figyelj a körülötted lévő változásokra, és vedd észre őket! :)

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel,

Erika  

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!