Kínai fogamzásgátló leírása - Humor

 

Kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű használati utasítása - Vigyázz, hangosan kell rajta kacagni!

 

Évekkel ezelőtt keringett emailen az alábbi szöveg, ami egy kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű használati utasítása akar lenni...

Gondoltam megosztom, hátha még nem ismered... nekem a könnyem potyog, amikor olvasom, pedig már ismerem.

 

Rosszkedv ellen a legjobb gyógyszer: a kínai fogamzásgátló tabletta leírása!

 

„Köszöni a miénk cég, hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató, hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség, de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.

 


Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik, hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír.

 

A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében. Nem használ hashajtó rossz, mert Ön teherbe lehet beleesve, ha
felszívódás előtti hasmegy.

 

Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.

 


Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét, ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét.

 

Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.

 

Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme
lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.

 


Fontos!

 

Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával, hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog, hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula, amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.

 

Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.

 


Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli."

 

Na, hát ennyi. Most már mindent tudunk, és világos, igaz? :)

 

Ha pedig nem estél bele a teherbe, pedig szeretnél, akkor szeretettel várlak egy konzultációra, hogy megnézzük, vajon mi okozhatja a beleesési nehézséget. (Azért írom így, hogy most is inkább nevess, mint sírj rajta, mert az nem segít!)

 

Lépj kapcsolatba velem, kattints, mert én várlak sok szeretettel! :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!